רוצה לדון אתכם בשאלה מסויימת.

goodpink

New member
ברצינות איך אפשר להתרשם מאורטל היא בונא ארונו

ארונות. נו באמת כל עבודה מכבדת אבל באמת על מי הוא מנסה לעבוד. וכל מה שאורטל אומרת הוא בערבון מוגבל. העובדה שלא חשפה שהיא קראית משהו כל כך חשוב איך היא לא חושפת בפני איתן לפחות נגיד לא כל הבנות אבל איתן. העובדה שלא אמרה כלום על זה שהיתה באגו באמת איזה בחורה ביישנית ואיזה שטיות בחורה שהיתה באגו. הבנים שם לא קולטים כלום האינטגנטיה הריגשית שלהם שואפת לאפס, יוני היחיד שקולט קצת אבל הוא דמגוג מניפולטיבי שמסדר דברים לפי האינטרסים שלו. רק שלא ידבר עם ענת כמו שהוא מתכנן הוא לא סובל שהוא לא יודע עליה ולא יכול לקרוא אותה...מקווה שענת תתחמק מהשיחה בינתיים האינסקטים שלה על אנשים וניתוח מצבים ואנשים היו הכי נכונים. היא ענבר ואיילת יש להם את הקליטה הטובה ביותר של אנשים חוץ מזה שענבר לא רואה את ציר הרוע.

אורטל היא גרפיקאית במקצוע, ועובדת בעיצוב מטבח

מטבחים, הרשי לי להאיר את עינייך ולומר שמקצועו של אדם לא בהכרח מעיד על יכולותיו. אורטל עד כה התנהגה באופן מכובד וראוי, ואפשר לראות שהיא רכה וטובה. עניין השתתפותה בקליפ זה או אחר לא דומה לנשיקה עם גבר, ובשל כך חששה מדעתו של אביה. הבנות מקנאות בה בשל יופיה ואצילותה. איתן הוא סתם חמור גרם וחבריו עדר של טמבלים.

goodpink

New member
זה גרפיקאית ואיזה שטיות המצאות. מה היא בדיוק

עושה עדיין לא נהיר כי היא ברורה לא אמינה. שום גפיקאית איפה היא למדה היא לא אמרה דבר על זה ואיך שהיא סיפרה ליוני היא התחילה כמשהו זוטר והתחילה להתקדם ו... לא נשמע משהו מסודר. היא בחורה מלאת זיוף בחורה שהיתה באגו לא קונים את זה שהיא כמו שהיא מציגה את עצמה בווילה. חבריה מאוד אנשים מוחצים כגון צינו וכו. היא היתה באגו אז זה יותר מביך מכל מה שיהיה בתוכנית לא קונים את שחשוב לה שהוריה לא יכעסו. איזה קנאה היא בכלל לא יפה יש לה גוף מדהים הכי יפה שם אבל בפרצוף היא בכלל לא יפה היא גברית. מסביר היטב את הטענה שגברים נמשכים לבנות גבריות. איתן וחבריו גרועים חסרי אינטגנציה ריגשית לא קולטים אנשים בכלל. וכן כל עבודה היא מכובדת כמעט כל עבודה אבל מה אורטל עושה עדיין לא ידוע.

אתה קשקשן , אורטל למדה גרפיקה בתיכון

ואף שירתה כגרפיקאית בצבא. ברוב חברות המטבחים מועסקות גרפיקאיות ומעצבות פנים, שמתכננות לצרכנים מטבחים מהמלאי הקיים באותה חברה. אורטל יפה עד כאב ואין בה שמץ של גבריות. די לציניות .

Klayhamn

New member
איפה/מתי?

כולנו צופים בתוכנית, היא לא סיפרה את זה בשום שלב... רוצה לנסות עוד פעם?

גן עדן 11

New member
כן, מי שפועל ומשפיע אחרי הקלעים הוא יוני

הקטן הוא מניאק גדול וצריך להזהר ממנו.

daviddeboymn

New member
אני יענה לשאלה שלך בשאלה שלי:

נניח בתוכנית ריאליטי הבאה ההפקה תוסיף לפרומוים את המשפט הבא:"תוכנית זאת אינה מיועדת לאנשים שרוציל לעבור תהליך אישי..." האם מספר הניגשים לאודישנים ישתנה?

easternstar

New member
אני רציתי להתיחס לאותה שאלה בהיבט אחר

ובאמת בשרשור הלילי ההוא, שבו הבעתי גועל מהתוכנית, חשבתי על התפקיד שממלאת הפסיכולוגית בכל הסיפור ואיך אנשים שם נמצאים במצבים בלתי אפשריים, נכנסים לפסיכולוגית, ועושים בסוף מה שמצפים מהם. יש לי כמה דוגמאות: 1.ליז שם מנודה חברתית, ברור שאיתן בחר צד (וזה לא שלה). כל האינטראקציות החברתיות נגדה. אדם "נורמלי" היה מיד בורח משם. מה יש לליז לעשות במאורת הנחשים הזאת והאם מה שתעשה שם ילמד אותה על החיים? ליז נכנסה לפסיכולוגית וחזרה ממנה עם בכי היסטרי בתוך חדר הארונות. ליז אמרה שהיתה לה שיחה קשה ואמרו לה לטובתה שהיא חייבת לדעת להתקרב ולהסתדר. 2. איתן: "מי שקראנו לו "צנון" והתמרד כשרצו להפוך אותו ל"פר הרבעה" להשכרה. הוא התחנן לבנות לא להכניס אותו ל 24 שעות לסוויטה עם קרן, דיבר עם הבנות והבנים ואז הבנים אמרו לו:"לך לאיריס". אורבך חזר ואמר שהוא לא יתערב ושהוא יקבל כל בחירה. קרן מספרת לקהל בשיחה הלילית למצלמות שהיה סקס. מה אתם אומרים על תפקיד הפסיכולוגית בפורמט הזה?

easternstar

New member
אכן כן.

זו ההשערה שלי לאור (ובעצם לחושך
במקרים האלה) כל מה שראיתי.

רינתי77

Active member
לצערי הרב הפסיכולוגית משרתת את אלה שמשלמים לה

ובמקרה הזה, את ההפקה. תפקידה הוא למנוע התפרקות אישיותית של המשתתפים כל עוד הם בתכנית. תפקידה אינו לעזור להם לפתור את הבעיות הכל כך ברורות שיש להם.

easternstar

New member
ממש!

כולם שם עם המנטרה:"כמה איריס נפלאה" ו"התהליך".. מעניין אותי איך אורבך יצא מהשיחה איתה והסכים לדברים שאף גבר "נורמלי" בחוץ לא היה עושה

daviddeboymn

New member
התפקיד הוא:

לגרום לכך שכאשר התוכנית תסתיים לפסיכולוגים בארץ יהיו 20 פציינטים נוספים!!! ועד עכשיו היא עומדת במשימה בצורה יפה מאוד!!!

למעלה