רוצה להיות אימא

TWEETY =^.^=

New member
לכל המצטרפות../images/Emo24.gifברוכות הבאות

betya LimorNimrod ויובל2 ברוכות הבאות, ואני מקווה שתהנו. האתר מיועד להתלבטויות והתחבטויות בנושא תרומת זרע ואם בכלל או איך בכלל. ובזה שכל אחת תתרום מנסיונה ,נוכל לעזור למתלבטות ולמתחבטות - אני הייתי שם, ואז לא כל כך היה לי עם מי להתיעץ ועם מי לחלוק. אני מניחה שעם הידע והנסיון שאני ואתן צברנו, לאמהות הטריות יהיה הרבה יותר קל ופשוט. בבייייי ושבוע נפלא לכולן אופפפפ קיבלתי דף שגיעה, אז לא יכולה לצרף פרצופנים SORRY

LimorNimrod

New member
טויטי ../images/Emo32.gif

שימי לב לשמי, אני לא כ"כ חדשה
, מסיבות שונות שיניתי את הניק שלי, זה הכל

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo32.gifבוקר טוב לימור

אני יודעת שלא
אבל בתפוז ובפורום הזה כן,,,נכון?1 שיהיה לך בוקר נפלא

betya

New member
היי =^.^= ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

על קבלת הפנים והפתיחות. מצטערת שלקח לי זמן, אני חדשה גם בפורומים וקורים לי דברים מוזרים מודעות נעלמות לי.... כל הזמן קוצים לי כרטיסים אישיים היכן שאמורה להיות הודעה... האם תואילי להסביר לי מה קורה כאן?

TWEETY =^.^=

New member
בטח,,,,,,,,,בכייפפפפפפ../images/Emo9.gif

כדי להיכנס לתוכן ההודעה, את צריכה ללחוץ על הנושא של ההודעה (במקרה זה הנושא הוא: בטח,,,,בכייפפפפ) כדי להגיב עליה את לוחצת למטה על תגובה. כדי לסגור, את לוחצת שוב על הנושא - והיא נסגרת ישר. מומלץ, אחרי כל הודעה שקוראים לסגור אותה (זה פחות בלאגן). ליד כל הודעה שלא קראת יש סימן של שמש. ליד הודעה שכבר קראת, יש סימן וי. כדי לשלוח מסר אישי לאחד מחברי הפורום, או סתם כדי להיכנס לכרטיס האישי שלו, לוחצים על השם ולא על הכותרת. באופן כללי, לא אמורות להעלם לך הודעות, אלא אם כן לא שלחת אותן ובטעות לחצת על סגירה במקום על שליחה. מה עוד????? הממממ,,,,,,אני חושבת שזו. אבל אם שכחתי משהו, או שלא הבנת תשאלי בכייפפפפפפפפפפ. בבייייי ויום נפלא מחר.

betya

New member
../images/Emo51.gif =^.^= עכשיו הבנתי

דרך אגב, שמת לב שאנחנו, ציפורות הלילה מנהלות מס´ שיחות במקביל? לילה טוב גם לך

TWEETY =^.^=

New member
כן אה ?????../images/Emo8.gif

יאללה לכי לישון
לילה עכשיו,,,,זמן
לחלום חחחחח אני מדברת,,,,,אני ינשופה אמיתית

פשוטמאד

New member
לסאטר

שלום סטאר אני אמא כבר די ותיקה ובני בן 6 !! לא יודעת אם אוכל לעזור מעשית כי עבר כבר המון זמן ודברים השתנו בקופות וכו לפי מה שאני קוראת מדי פעם, אבל מבחינת התחושות והעשייה וההתמודדות עם המצב המיוחד שאנו מכניסות עצמנו אוכל ! אני לא חיה במקום שמתקיל אותי עם בעיות כלכליות אז אולי מזלי שפר בחלקי, אך ההתמודדות היא לא רק כלכלית. אם תרצי אני מוכנה להשתפך ....יש כל כך הרבה להגיד ולדבר על האושר הזה.

למעלה