רוצה להציע משחק...

רוצה להציע משחק...

יש משחקים שונים שמשחקים החברים בפורומים הסמוכים, מעוניינת לגנוב רעיון ולהציע משחק :5 דברים שלא ידעתם עליי..., חברי הפורום מספרים על עצמם הדברים יכולים להיות בכל נושא... מהילדות ועד הבגרות, היום ויכולים גם לסבוב סביב כל דבר שנראה לכם.. כך אולי נמשיך ונכיר את החברים יותר טוב. אם מקובל עליכם המשחק וברור, אני מוכנה להתחיל... יום נעים אורית

בטח שמקובל... יאללה, תתחילי../images/Emo24.gif

גלי לנו סודות עלייך.... יאממייי. מתים על סודות

../images/Emo92.gif

1. אחרי ששברתי לא מעט לבבות, הכרתי את בעלי המקסים, באינטרנט... 2. אני חולת סדר, אני הולכת כל היום ומסדרת... ומה שלא במקום, מעיפה. 3. כשהייתי ילדה בערך בכיתה ג', טבעתי בירקון, שתיתי קצת מיים, והנה אני פה. 4. אני מתה על סלט בכל הצורות והמינים, במיוחד סלט חסה. אם אזכר בעוד, אשמח לצרף, תאמינו לי, זה קשה... נסו ותראו... יום נעים אורית

כן,

שיחקתי עם בן דוד שלי וקפצנו מהסירה לגדת הירקון ככה כמה פעמים עד שאבא שלי אמר :"בסוף עוד מישהו יפול..." הוא עוד לא סיים את המשפט וראיתי את מימיו הצלולים של הירקון מכסים אותי באהבה....
משהו בטח השתבש לי, אבל רק עוד כמה שנים נדע :)

הופה, אש"ת מתחמקת ומבריזה?../images/Emo6.gif

לא נוותר לך. יאללה, שלפי כמה שפנים מהכובע, ספרי חמישה דברים על עצמך שנראה לך שבא לך לשתף אותנו בהם. זה יכול להיות סוג העיסוק שלך, הלימודים שלמדת או את לומדת, משהו שאת עושה, תחביב כלשהו, משהו שאת אוהבת במיוחד. כל דבר.

את מאתגרת אותי? ../images/Emo8.gif

אז רק בשביל שתעני גם את...
1. בשני ההריונות הייתי בחרדה כל הזמן שיקרה משהו. הלכתי לרופא הנשים כל שבועיים, כל פעם בתירוץ אחר רק כדי לראות באולטרסאונד שהכל בסדר. וכשגילו את הק"פ בסקירה הייתי בטוחה שזה סוף ההריון כי בטח זה מצביע על מום חמור. 2. אני בלגניסטית בבית אבל מאורגנת בחיים. כל דבר זה פרויקט שצריך להתבצע על הצד הטוב ביותר, אם זה מקצועית, אם זה ללדת ואם זה לנהל פורום. 3. אני ממובטלי ההיטק. כבר שנתיים בבית. מתכננת שנה הבאה ללמוד משהו שקשור בתינוקות וילדים. 4. תמיד אהבתי ורציתי ילדים, מאז שהייתי ילדה אמרו לי שאני צריכה לעבוד איתם. אבל האסימון נפל רק באמצע שנות ה-30. 5. אני אוהבת אוכל טוב ואוהבת לבשל.

חבר'ה, אתן צולעות....

שימו משהו עסיסי יותר, קצת על הבגרות, על החיים, צאו קצת מנושא הילדים... טוב, אני אכתוב גם: 1. אני עורכת ספרותית ולשונית בהוצאות ספרים. אני עצמאית מאז שילדתי את טל כי ידעתי שהטיפול בו יהיה בלתי אפשרי עבורי בתור שכירה ומאז אני עצמאית. 2. אני חולת ספרים. גם קוראת ספרים וגם עובדת על ספרים כך שתמיד אני עם האות הכתובה מול העיניים. 3. הנה תתעלפו לכם.... אלה הם הנישואים השלישיים שלי. והאחרונים, בחיי... נישאתי בגיל 18 לשנתיים, ללא ילדים, מין סוג של מרד גיל התבגרות מאוחר. בגיל 28 נישאתי לאבא של עמית, שהיא היום בת 12 כמעט. ובגיל 33, שנה וחצי אחרי גירושיי מאבא של עמית, נישאתי לבעלי המקסים והאהוב, וממנו יש לנו את טל. טל ועמית אחים אוהבים מאוד וקשורים זה לזה בעבותות. מובן ששניהם גרים איתי ועם בעלי. ואגב, הנישואים האלה הם הקלף המנצח של חיי, טפו טפו טפו... 4. אני מאוד אוהבת לבשל ולארח. 5. כתבתי ספר ילדים לבני 3-4 ואני סוגרת חוזה עם הוצאת ספרים בשבועות הקרובים. אני מאוד מתרגשת מזה ובמקביל אני עובדת על ספר שהוא רומן למבוגרים. כתבתי כבר שליש ממנו וזה ייקח לי עוד זמן לסיים אותו כי זה הרבה יותר כבד ומצריך המון מחשבה וריכוז וכידוע לכולכם.. החיים שלי עמוסים מאוד כרגע. זהו. מקווה שנתתי משהו מעניין על קצה המזלג. יעל

shwartchz

New member
וואו

את מתעסקת בדיוק במה שאני אוהב. תגידי תוכלי לשלוח לי את המייל שלך יש לי כמה שאלות בנושא הוצאות הספרים. זה לא בענין הפורום.

הדברים העסיסיים באמת בהמשך ../images/Emo8.gif

שיהיה למה לצפות... ויעל-איזה מקצוע נהדר יש לך. ולכתוב ספרים? כולי התפעלות. ותני מתכון מנצח...

אש"ת, מובטלת שנתיים? וואו

זה קשה. ובאמת, לכי ללמוד משהו שקשור בילדים. זה כיף אמיתי. טוב מאוחר מאשר אף פעם.

אני כבר קצת בעסקי תינוקות

אבל בינתים זו לא ממש פרנסה. וכשאהיה סגורה על מה, מבטיחה לעדכן. הלוואי ואצליח כי היטק זה היה בשביל הכיס ועכשיו אני רוצה משהו שהוא גם בשביל הכיס וגם בשביל הנפש.

והכי כיף לתותוש

שבזכות זה בטח את מניקה כל כך הרבה זמן. וגם כמובן לגדול. לי תמיד היה חשוב שאמא שלי תהיה בבית מקסימום חצי שעה אחרי שחזרתי מבית הספר. פעם היא לקחה עבודה לכמה שנים שזה לא הסתדר ולי זה היה נורא חסר.

יש לי חברה

שלמדה איתי צילום ופתחה חברה וכו' פתאום אני מקבלת ממנה אימייל שהיא עובדת עם ילדים, הייתי בשוק. לכי על זה, נפ ל א!

למעלה