רוצה להציע משחק...

shwartchz

New member
5 דברים

שמי משה נשוי כ 3 שנים לחופית. אנחנו גרים באזור מודיעין. חופית רוקחת רישום בחברת תרופות בפ"ת. (דרך אגב ניתן להפנות שאלות הקשורות לתרופות). אני סטודנט שנה רביעית להנדסת תעשייה וניהול. הורים ליותם בן 4 חודשים. (עם ק"ב ברגל שמאל). זהו בינתיים. נמשיך בערב. יום טוב

shwartchz

New member
קמה ב -6

יוצאת ב 6 וחצי. זה באמת לא פשוט. אבל זה מה יש. מחפשים דירה בפ"ת. מישהו מוכר אולי?

טוב אז הוא עם האורגן

קודם כל אכתוב שהיום זה יום נפלא. הלכתי עם אושרי וארטקס (הכלב) לשעה וחצי טיול ביער והיה כל כך כיף. 5 דברים: 1.בתיכון קראו לי מבקרת המדינה, ואמא שלי מאמצת את זה עד היום (מפתיע מה?) 2. יש לי כלב הכי מתוק בעולם שהוא המנחה שלי לחיים. הוא בן 12 וחצי והבאתי אותו בגיל 16 אחרי שהתחלתי לעשות רשיון על אופנוע וההורים שלי אמרו "על גופתינו המתה, תעשי כל דבר אחר". אז הבאת אותו. בזכותו נפרדת מהחבר הראשון שלי. ו 3. בזכותו הכרתי את עודד, שהתחיל איתי בפארק בזמן שטילתי עם ארטקס. 4. חמישה חודשים אחרי היום הזה כבר היינו נשואים (אני הצעתי). 5. אין לנו טלויזיה. יש לי עוד הרבה טוב שצריך רק 5, ולא הכנסתי את הלכלוך...

מאממייה, אין ../images/Emo44.gif??? עידית?../images/Emo12.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המומההההההה. איך אפשר? לפחות בשביל אושרי? קצת תוכניות ילדים, קלטות וידיאו, משהו? האמת שאני צופה מעט מאוד בטלוויזיה. רואה רק חדשות פעם אחת ביום, את "24" הסדרה המדהימה, את "סקס והעיר הגדולה" וזהו. אבל נראה לי שבשביל הילדים צריך קצת בכל זאת טלוויזיה. זה מגרה את החשיבה והחושים והשפה... בכל אופן, זה מדהים אותי. כל הכבוד שאתם עומדים בזה.

בהחלט מעורר קינאה

אני לא הייתי עומדת בזה. לא לי ולא לילדים שככה יש לי קצת שקט... ואני שותפה לאהבת הכלבים שלך (אצלי זה גם חתולים). יש לנו כלבה בת 12 שמצאנו זרוקה ברחוב בגיל שנה וחצי, על סף מוות. מאז היא איתנו וחלק מהמשפחה.

אני מכורה לאינטרנט

אושרי רואה אתרים מקסימים, של דגים ודיסני למשל. הוא יראה טלויזיה אצל חברים ומשפחה... יש לנו dvd במחשב... אני פשוט לא עומדת בפני המטבל, אני נתקעת מול, לא משנה מה כמו פסיכית ולא אפתח ספר למשל. אני לא מצליחה לשלוט בשלט ולכן זה עדיף לנו. מה גם שאני שונאת שונאת לראות חדשות ונמנעת מלעשות את זה. אמנם זה נשמע מגעיל אבל אם אני רוצה להמשיך לחיות אני חייבת להתנזר מהמראות כמה שרק אפשר. (הסיוטים...) עוד דבר- חתולים. הבאתי בגיל 22 בערך שההורים שלי היו בחו"ל, שניים ג'נג'ים מהזבל... למה וככה
היום שלושתם אצל ההורים שלי, החתולים כי עודד לא אוהב- (מפחד). הכלב המקסים כי אנחנו גרים בקומה רביעית ושה לו... מידי פעם אני מביאה אותו לכאן.

../images/Emo19.gifלנו גם יש בעל חיים...

דג קרב, יושי שמו, כבר שנה מחזיק בצנצנת עגולה שרק מלראות אותה אני מקבלת סחרחורת, אבל הוא חמוד.... יום נעים אורית

טוב שזה דק קרב

שאוהב להיות לבד- או לפחות בלי עוד כמוהו. הזכרת לי את פוקי, דג הזהב הראשון והאהוב שמת כשהייתי בכיתה ג'. אוי זה היה קשה.

shwartchz

New member
עידית אני בעד!

אני גם חושב על זה. זה דורש מחשבה. נראה.

אז ככה

1. אני ומירה מכירים מגיל 12 2. אנחנו נשואים 14 שנה ויש לנו 4 ילדים כשיאיר הקטן ביותר 3. גם לי היה ק"פ 4. יש לי חגורה שחורה בקרטה ושירתתי ביחידה מובחרת (עם אותם רגלים) 5. אנחנו דתיים

למעלה