רוצה לשאול אתכם בכנות

רוצה לשאול אתכם בכנות

מתוך ראיה שלי את הזוגיות השניה שהייתי רוצה... (אמנם דנו בזה בפורום ה
שלי{מזמן} אך בהחלט חושבת שמתאים גם לכאן) זוגיות שניה אחרי הגרושין ילדים שלו,שלי ולפעמים יש גם שלנו... וכולם בבית אחד מורכב מסובך אין ספק והרי אפשר גם אחרת קשר נסועין כמו שאביטל אומרת זה הקשר האידאלי בעיני ואתם? איני יודעת כמה זמן כל אחד מהזוגות כאן יחד אבל כולנו יודעים שבשלב מסויים נכנסים לשיגרה למובן מאליו כבר שמעתי אישה שנישאה בשלישית אומרת לאחר 15 שנות נשואים לבעלה השלישי - בשביל מה הייתי צרכה את זה היינו יכולים לשמר את הזוגיות להתגעגע ולאהוב אם היינו חיים בבתים שונים... מהרהרת ביחד איתכם...

../images/Emo132.gifזה כל כך משקף את

ההתלבטויות שלי.לכן לא קופצת למים.אז אני פחדנית או צודקת.לא למהר להתחתן.לנהל זוגיות משני בתים.לפחות עד שיפרחו הגוזלים

עלמה 3

New member
אסתריקה ../images/Emo24.gif

הבטחת לעצמך שאת מנסה, גם לא חייבים להתחתן.. אפשר לחיות תחילה יחד, אפשרי בבתים נפרדים בהתחלה ולאט לאט עם הזמן מחליטים יחד. אסתי, עם הזמן תתגברי על הפחד

*יערית

New member
אסתי../images/Emo20.gif

דובר כ"כ רבות על זוגיות שנייה שלישית, ודוקא אחרי שידענו מהי הפעם הראשונה לא תמיד רוצים לחזור על הטעות בפעם השנייה, זוגות לא מחייבת נישואים,זוגיות לא מחייבת חופה וקידושין...את כבר עשית את שלך..ילדים ניפלאים יצרת נשאר לך רק למצוא את זה שיעשה אותך מאושרת ויעמוד לצידך ואת לצידו ללא תנאי, הדברים נעשים עקב בצד אגודל...לא ממהרים לשום מקום יותר

עלמה 3

New member
יתכן ואני לא דוגמא אמתית ../images/Emo20.gif

נישאתי כרווקה לגרוש+2. ולנו בזוגיות אין ברור מאליו- חוק. קשה לי לראות ובראיה שלי בכלל איזה יחד ואהבה יש בבתים נפרדים. עבורי יחד להיות תחת קורת גג אחת ומשם לשמר את הגעגועים את הריגושים ואת האהבה, להיות שותפים בטוב וברע ללא החשש והמשקעים שסוחבים מהזוגיות הקודמת שלא הצליחה. כל אחד והאידאל שלו

דוגמא אמיתית

את בטוח שכן אלה אם כן את רק אושיות וירטואלית
אך אותך אני יכולה להבין כמי שהיתה רווקה ובודאי גם שהילדים שלו לא גדלים באופן סדיר אצלכם (או אולי אני טועה)... דוקא השאלה שלי אינה מדברת על המשקעים ,כיוון שיכולה לומר שהם מזמן נגוזו ואיני סוחבת דבר למעט הידע של מה אני לא רוצה... השאלה שלי נוגעת הרבה יותר לעניין המובן מאליו או אפילו לעניין אני איתך בגלל שאני רוצה ולא בגלל שאני חייב/ת וכל רגע בזוגיות הוא מבחירה... וכמובן לעניין הילדים שאין כל ספק שאם קשה לבנות זוגיות בכלל כשיש ילדים זה קשה פי שבעה ... (אגב גם קשר נסועין הוא שותפות בטוב וברע הדבר היחיד שאינו משותף זה המגורים וכלכלה). בדבר אחד עלמה אני מסכימה במאה אחוז - כל אחד והאידאל שלו

עלמה 3

New member
ניצת, אני כאן מוסיפה... שבזוגיות

שלנו... בהחלט ידענו וגם חשנו את הקושי שלא קיים בזוגיות רגילה.. קיים גם אלמנט הילדים שלו האקסית עם ה- תיסכולים והקנאה (לא שגנבתי לה אותו חלילה) ועם הידיעה והקושי הזה.. לא נתנו לקושי הזה להשפיע לרעה על הזוגיות וכל הנסיונות של כל המסביב גם לא עזר... דאגנו לשמר היטב את הזוגיות.. זה הברור מאליו שלנו... שפרק א' לא יהרוס את פרק ב' (ציטוט של מורכב) מנקודת מבטי בלבד - הזוגיות היא אכן מתוך בחירה, אך חייבת לבוא כאן "מחוייבות" ונאמנות ויחד. ניצת , רק מגורים וכלכלה , לא נראת לי זוגיות שהיא בחלקים, מצטערת. איפה הלקום יחד בבוקר.. מה זה הסדרי ראיה כמו עם הילדים? טו נו הסכמנו בדבר אחד שכל אחד והאידאל שלו.

בקשר נסועין

קיימת מחוייבות וקיימת נאמנות להפך - אפילו קיים אמון מלא וכשרוצים גם קמים ביחד בבוקר כי רוצים כי בוחרים לגביכם אין לי כל ספק כי קיימים הקשיים המורכבים שלכם

*יערית

New member
מהרהר יחד איתך../images/Emo13.gif

חושבת שמכלול האנשים כאן שהקימו יחד בית שני בישראל נכנסו תחת קורת גג משותפת א.ע"י נישאוים ב.רצו להקים עוד משפחה{ילד משותף} לכן זה קצת מתנגש עם מורכבות מהסוג קשר ניסועין, קשר ניסועים בהחלט יכול להתאים למי שלא ערוך לחיים משותפים מסיבותיו הוא,ומה גם אין צורך בהטבעת חותם לסוג הקשר. הכל תלוי הרצונות המשותפים של הבני זוג ומהציפיות המשותפות להם.... מי שרוצה לחיות בבתים נפרדים צריך למצוא בן זוג כזה שגם מחפש קשר מהסוג הזה...אני ידעתי מה אני רוצה לכן כשפיתחנו קשר זה נושא שעלה בין הנושאים הראשונים להכרות...רציתי לתאם ציפיות ורצונות לפני שנכנסים לקשר רציני. לווא דוקא קשר בבתים ניפרדים גורם לגעגוע ולשימור האהבה, יש גם הרבה מינוסים שאני מוצאת בקשר מסוג זה זה לחיות תחת חשש שמשהו יעלם בכל פעם,לכן עדיף שיהייה מרחק בכדי שלא נתאמץ מספיק בכדי לשמר..המרחק יעשה לנו את העבודה, אני חושבת שזה טעות. אני מוצאת דוקא שצריך למרות הקושי היומיומי להנציח את האהבה בכל פעם ולא לתת לזה לגווע, כך גם הגעגוע....איך הופכים להיות בני זוג? איך מבדילים בין קשר חברותי לקשר זוגי? ולדעתי זה כ"כ שונה...בני זוג חולקים כלכלה יחד,חולקים חים יחד,ישנם חובות וזכויות יחד..ואם זאת יש גם את הלחוד.. כשגרים לחוד לדעתי זה סוג של חברות,יש שיתוף אחד עם השני בחייו אבל זה לא ממש בנגיעה,זה לא טעימה...זה על קצה המזלג... למילה בן זוג יש משמעות גדולה ומרחק וחיים בניפרד לדעתי חוצצים בין המילה למשמעות
לקום איתו ולישון איתו ועם כל הצרות והדברים הטובים שעברנו ואיך להתמודד זה מה שלי נראה מאפיין זוגיות... אבל משום מה את כבר יודעת את הדיעה שלי בעיניין
ולי יש כבוד רב לאחרים שחושבים אחרת..כל עוד שטוב להם במערכת הזו,זה מה שחשוב.

../images/Emo3.gif

את יקירה את מישנתי כבר מכירה ולכן לא מוסיפה דבר חוץ מ...
| ניצת שידעה בדיוק איך מעירים את הפורום
|

*יערית

New member
ואת....

גם אותי מכירה יום וחצי כמו שאומרים
גם לך ענק
ואת יודעת מה אני מאחלת לך.. לא חשוב מה תהייה הזוגיות הבאה שלך ובאיזו צורה היא "תתלבש" עליך.. חשוב שהבן אדם שתכירי...יעשה אותך הכי מאושרת שבעולם ויהייה שם מבחירה ..שלא תדעי עוד דמעות עצב יותר שלא ייגרם לך צער,שלא ישקרו לך יותר, שיאהבו אותך ללא תנאי
וכשהוא יבוא ב"ה ומהר...תתמודדי איתו על מה שבא לך
אוהבת אותך מאוד

avitalp

New member
../images/Emo25.gif

רק לפני שבועיים כתבתי כאן על המורכבות שלנו... הנה קישור למי שרוצה להיזכר... אני לא אחזור שוב על דברים שנכתבו גם בשרשור בפורום שלך, ניצת
רק אומר - "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם" ותחשבו על זה... (ואגב, טעמתי מזה ומזה...
)

../images/Emo140.gif

גמני טעמתי מזה...מזה...ומזה
אביטל טגידי למינהלות מותר לתת
? (מה כ'פת לי נתתי
)

עלמה 3

New member
בוודאי גם נשיקות.....בבית שלנו

יש הרבה חיבוקינים ונשיקונים מלאנים מלאנים... כולם עשויים מאהבה וביחד ואפילו המנהלות הכחלחלות

מורכב

New member
נשואים או ידידים

גם לדעתי לא צריך למהר, הזוגיות השניה נבחנת ביחסים בין הזוג ולא בנוחיות של להיות בייחד. אבל איך אפשר לנהל חיים משותפים כאשר בני הזוג גרים בנפרד האם אפשר לאמר שאנחנו בני זוג או בעצם רק ידידים אין כל מחויבות על כל אחד מהם לקום מחר בבוקר ולגמור את הסיפור ומה עם הילדים, איפה הם בתמונה, מה צריך להגיד להם, שהיום אני כאן ומחר לא איך אפשר לתת לילדים שעברו כבר מסכת אחת את הבסיס להמשך חיים נורמלי ואיתן שכל אחד גר במקום אחר היום אני כועס על משהו ואז לא רואים אותי שבוע? ואיפה ההבט הכלכלי, להחזיק שני בתים זה פשוט בימינו? אני חושב שזה לא רצני לאנשים לא רציניים והבחורה שהתגרשה 3 פעמים ובדרך לרביעי כנראה שאין לה בבית מראה, ולא כסף לטיפול יסודי. להיות ביחד זאת מילת המפתח, מכאן והלאה זה רק תלוי בנו בלבד. לחיות ביחד, לשתף, לבכות, לצחוק, לחבק לאהוב, לעזור הכל ביחד להתרגש ביחד להביא ילדים משותפים ביחד זה המוטו שלי

avitalp

New member
זה המוטו שלך...

אחלה...
אבל לבוא ולהגיד ש"זה לא רציני לאנשים לא רציניים"... זה כבר ממש מעליב...

סליחה ידידי המורכב../images/Emo31.gif

אבל זו אינה רמת הדיון לה אני רגילה!!! לבוא ולומר " אני חושב שזה לא רציני לאנשים לא רציניים " זה מאוד לא רציני ואפילו פוגע לכן איני מתכוונת אפילו לענות לך | הלואי והייתי יודעת להיות קצת לא רצינית בענינים שכאלה |

למעלה