רוצים להכיר במטוס?

antonii0

New member
מי מעוניין לסועע ב23

כל מי שמעוניין לטוס לאיה נאפה ב23 מוזמן לשלוח הודעה אנחנו מהקריות 2 בנים וכבר מתים לסוע היינו אומרים לסוע ב14 אבל לא היסתתדר אז בבבקשה מי שמועניין לשלוח הודועות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sharin22

New member
מי נוסע ב18.08 ?!

כל מי שטס בתאריך הזה ולמלון אנאטה שידבר איתי אני עם 6 חברות קרועות ושרוטות משהו פחדדדד מי שיוצא איתנו מרווחי ת'חוויות של החיים שלווו "שמן אני אוהבבבבבבב המונים!!!""

viper05

New member
אני טס לנאפהה ב11 לחודש עוד יומיים

אז ככה אני טס עוד יומיים לנאפה אני רוצה דבר ראשון מי שטס בתאריכים האלה מה11 עד ה18 שידבר איתי תהיו איתי ועם חברים שלי יהיה בן זונה אנחנו עושים הכי כיףףף וסתם היה יותר כיף להיות עם יותר אנשים מהארץ אז אם תרצו דברו איתי........ תשאירו פה הודעההה יהיה הכי שווה בארץץץ ועוד משהו אל תתקרבו למועדון הטירה זה מועדון של אחד מלבנון ובכניסה יש ככה אמרו לי פסל שדוקרים יהודי אל תתקרבו לשם קיצרר גם אם אין פסל אל תתקרבו אם יגלו שאתם יהודים לא תצאו משם לא יודע אם זה נכון זה מה שסיפרו לי ואני לא מוכן להסתכן וללכת לשם

לינור17

New member
מחררררררררר

מחר סופסוף איה נאפה! בלאגנים .. חחח תהנו פה בארץ

viper05

New member
נאפהההה עוד יומייםםםם

מחרתיים אני טס לנאפה11/8... מי שטס בתאריך הזה או יום יומיים אחרי שישלח פה הודעה ושיגיד לי איזה מלון הוא ואתם יודעים אולי איך המלון משהו ויסיליה חחחח לא יודע משהו דומה לזה כל מי שטס שיתחבר אליי לאיי סי ואם מישהו היה שיספר לי מה היה ומה שווה שם 161500460

osishmilo

New member
מישהו טס ב18.8??

ככה טיול טוב לפני צבא: דברו איתי באסייקיו 154776812

איזה כייףף

היום זה נסגר באופן סופיייי ב 23 לחודש בע"ה אני ועוד שני חברים שלי אביב ושי באיה נאפההההה במלון מאוס.........איזה כייףף...חח

res48

New member
איזה כיףףףףףףףףףףף לי וללינורי../images/Emo140.gif

ב"ה אנחנו בנאפההההההההההה.....במלון river side בואו לבקרררררררר
אוהבותתתתתתתתתתתתתת.........

I t a M a R 1 1

New member
חחחח מה קרה?!

אז הבנו שאת שרוטה ויוצאת עם חברות שרוטות אבל מה החבר'ה מרוויחים... שימי תמונות נראה מה העניינים

viper05

New member
לינור איזה מלון את תהיי

לינור איזה מלון את תהיי

osishmilo

New member
ועוד משהו

דרך אגב אני בפסילווניה או הסילווניה משהו כזה ממש בתוך הסקוואר אז אם יש אנשים שמה שהיו שם או שיהיו בתאריכים שאני אהיה בבקשה צרו איתי קששררר תודה

למעלה