אנחנו איתכםםםםם היוםםםםםםםםםםם!!!!
L lollypop4 New member 10/8/05 #30 טוב אתה חי בסרט לא דוקרים שם שום יהודי... בתור יהודיה שהיתה שם---> מקום מדהים זה לא זה להיות בנאפה בלי ללכת לקאסל
טוב אתה חי בסרט לא דוקרים שם שום יהודי... בתור יהודיה שהיתה שם---> מקום מדהים זה לא זה להיות בנאפה בלי ללכת לקאסל
L L l O N New member 10/8/05 #34 מי שטס ב12 לחודש שיישלח הודעהההה...וואלה עוד שלושה ימים...אנחנו טסים בטיסה של 14:30 אם מישהו/י גם בטיסה הזאת שיידבר נכיר במטוססססס מלון קורנליה... אייסי: 177173130 פיס ליאון
מי שטס ב12 לחודש שיישלח הודעהההה...וואלה עוד שלושה ימים...אנחנו טסים בטיסה של 14:30 אם מישהו/י גם בטיסה הזאת שיידבר נכיר במטוססססס מלון קורנליה... אייסי: 177173130 פיס ליאון
D DJ ET New member 11/8/05 #45 אני וlion טסים ב12 לאיה נאפה למלון קורנליה..יאללה שדרו הודעותתתתתת אלינו נכיר שם!
L L l O N New member 11/8/05 #50 בואנה יא חרא חחחחחח חשבתי זה מישו אחר לא זכרתי תכינוי שלך!!!!חחח כבר התחלתתי להדלק שיש מישהו מפה....
Z ziv2002 New member 10/8/05 #39 חח מעלות? נראה לי מכיר,זה בצפון שמה לא? אני זוכר שנה שעברה שהיינו בדוגית הכרנו שתי בנות משמה,ואנחנו בני 18...
חח מעלות? נראה לי מכיר,זה בצפון שמה לא? אני זוכר שנה שעברה שהיינו בדוגית הכרנו שתי בנות משמה,ואנחנו בני 18...
ב במבה בהפרעה New member 10/8/05 #23 רוצים להכיר במטוס?../images/Emo160.gif שרשרו לכאן תאריכי נסיעה שלכם!
R res48 New member 10/8/05 #25 טסותתתתתתתתתתתתת מחררררר../images/Emo8.gif ב"ה איזה כיףףףףףףףףףףף לנווווווווווו!!!!!!! כל מי שנוסע מחר או בתאריכים שקרובים למחר שישאירו הודעה לוב יוווווווווווווווווווווו
טסותתתתתתתתתתתתת מחררררר../images/Emo8.gif ב"ה איזה כיףףףףףףףףףףף לנווווווווווו!!!!!!! כל מי שנוסע מחר או בתאריכים שקרובים למחר שישאירו הודעה לוב יוווווווווווווווווווווו