רוצים להכיר במטוס?

a s s y

New member
../images/Emo175.gifמישהו טס ב-13.8

סתם לדעת.. :) יהיה נחמד להכיר אנשים בטיסה לא?@ ה-13.8 יוצא ביום שבת.. :)

DJ ET

New member
אנחנו ב12 נפגש באיה נאפה

אנחנו במלון קורנליה.! שמי אסף ואליצור (lion)

nirsh7

New member
נסיעה ב-23!!!

תגידו מי נוסע למלון מאוס ב23??? ומי שיכול לספר לי על מקומות שחובה להיות בהם ???

חובה לבקר ב...

מועדונים: castle ice black and white river reggei ברים: jasmin inn cayotes פארק המים-חובה ביקור חוף ניסי סבב ברים שבסיומו הולכים למסיבה באייס מסיבה על האוניה

עוזי87

New member
נוסע ב24

אני נוסע ב24. אם בל לך לדעת משו או כל מיני למה יש שם פול מה לעשות!

כאפוס

New member
נוסעים ב23

כל מי סנוסע בארקיע ב23 בשעות הבוקר שישאירלי הודעה פה..... קוראים לי אושרי ואני נוסע עם עוד שלוש חברים יהיה כיף חבר'ה...

viper05

New member
עוד 13 שעות אני בשדה התעופה!!!!

עוד 13 שעות אני נוסע לשדה התעופה עם החברים שלי הולכים לעשות שוקק באפההה הולך להיות סוףףף הולכים לתפוס 10 רוסיות בלאט 10 בריטיות גוד דאמטטט ובקשר לשוודיות אני אנקום בהם את הנקמה של חיפה חחחח!! בני זונות מאלמו עדיין לא מצליח לצאת מזה! קיצררר מי שנוסע מחר שידבר איתייי ואם יש לכם משהו לספר לי משהו מעניין על נאפה ועל המלון וסיליאנה אז ספרו ויש לי עוד שאלה אני איבדתי את הרשיון שלי אז אני רוצה לדעת אם אני יכול נגיד לתת למישהו דרכון ולהשכיר אופנוע או טרקטורון איבדתי פשוט ת'תעודת זהות שלי והיו של את כל הרשיונות טרקטור אופנוע ואוטו קיצר מה זה משנה תגידו לי אם זה אפשר להביא להם נגיד צילום של דרכון את שאת הדרכון עצמו ולהשכיר..! תודה

2 שאלות דחופות!!!

יש אנשים שנוסעים ב-28 לאוגוסט????? מישהו מכיר את המלון קורדליה? אם כן תגידו לי איך הוא ואם הוא קרוב לחוף ולסקוור!!! בבקשה תענווו

L l O N

New member
מחר זה קורה!!!!

מישהו נוסע מחר ד"א?!?!?!!? ה12 ל8...ארקיע ב14:30?!?!?!?! פיס

2 שאלות דחופות!!!

תקשיבו אנשים אני צריכה עזרהההההההה מי נוסע ב-28 לאוגוסט לאייה נאפההההה???? ומי מכיר את המלון קורדליה???? אם אתם מכירים תרשמו עליו פרטיםםם בקשה תענו זה דחוף!!!!!

למעלה