הם מחנכים נגד הדמוקרטיה... הם מתייחסים רק למנהיגים שהם רוצים להתייחס, ומלמדים רק מה שהם רוצים. הם שוללים מהילדים שלהם לראות דברים אחרים חוץ מספר התנ"ך..
אני רק לא חושב שצריך להפריד ביניהם. אין חופש הדת אם אין חופש מדת. חופש הדת גם כולל בתוכו זכות לא להיות דתי, וזכות לבחור באיזו דת שאני רוצה. גם נוצרית, וגם מוסלמית. ומה שבא לי. זה לא קיים בישראל...
מסתמך על הנכתב בויקיפדיה בעניים עצומות. גם על העובדה שכל בן אדם יכול לערוך את הנכתב שם לא שמעת? צא ולמד. קראת מתישהו מאמר רציני, על החופש מדת, וחופש הדת? כנראה שלא. צא ולמד.
הערך בויקיפדיה רק בא להעמיד אותך על טעותך. הרי מתוך לוגיקה בריאה אפשר להבין שחופש דת מדבר על חופש באופן כללי, שיכול לתת לבנאדם גם חופש להיות לא דתי בכלל.
ההבדל נובע מכך שיש מדינות שיש בהן את "חופש הדת", כביכול, אבל לא חופש מדת מוחלט. באופן כללי, חופש הדת נותן לאנשים זכות גם להיות לא דתיים בכלל. חופש מדת זה רק נספח שלו עקב מדיניות מסוימת של מדיניות מסוימות, כדוגת ישראל.
שירות יעוץ לאזרח, משרד העובדה ורווחה - חופש הדת. גם על האתר הזה את לא " סומכת "? כמה פעמים ראיתי אות מביאה פה קישורים מויקיפדיה ומסתמכת עליהם, כמה? עשרות. ופתאום " אנשים יכולים לשנות שם דברים ". אז הנה, בבקשה, קישור ישיר ממשרד העובדה והרווחה. והציטוט: "חופש הדת הוא גם החופש של אנשים לא להחזיק באמונה דתית, ושלא יכפו עליהם כללי התנהגות דתיים."