רוצים שינוי

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

TauraMan

New member
שייייי!! כנסי!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מי יותר עקום עכשיו? גם הרגל (תשלימי סיבוב של הרגל כלפי חוץ בדימיון) וגם הראש הנוטה ימינה.. דפוווווק

Shai Felton

New member
זה בדיוק הפוך

גיל ממש לא עקום בדראסז' או סתם עבודה, אבל בקפיצות מ-א-ד דיזל הפוך

נ"ש!!! כל הג'אמפריםם לפההההה

יש תחרות עכשיו שברגע זה מתחילה, תחרות קפיצות בערוץ יורו ספורט... כולם לעמדות הצפייה!!!!!!!!! התחרות היא מ-22:15 עד 23:15

Vintage Queen

New member
שיעןור הכי טוב של החייםםםםםםםם

עשיתי מסלול של 10 מכשולים... מיסי הייתה בובה! פשוט אין עליהההההההההההההההההההההההההההההבאתי גם מצלמת ווידאו אז גל צתילמה וכמובן אני ומצלמות ווידאו לא הולך יחד וכל פעם שיש מצלמת ווידאו במנג' אני נופלת אז נפלתי נפילה מוזרה הכי בארץ חחח מצחיקה! כשקמית התפקעתי מצחוק ועליתי ואחרי הנפילה היא עשתה מסלול מושלם! אחרי זה עשיתי כמה פעמים מכשול יחיד של מטר כי התעבצנתי על הישיבה של עצמי אז אילן עבד איתי ואז עשיתי מכשול של 90 ומכשול של ה 100 יחד כי עבדנו על משו! :) היה ממש טוב למדתי המון בשיעור הזה מיסי הזאתי!!- רק שתישאר לי ככה ואני אהיהה מאושרת!

Shai Felton

New member
גאאאאד גם אני נפלתי....../images/Emo4.gif

לא נפלתי כבר שנה וחצי... אררר..... גאד היה שיעור כזה מעצבן, התחלנו המכשול קטן, אחר כך נעם הרים לי את זה למטר, אחר כך ל-120 ואחר כך כברכ הפסקתי לספור. עשיתי סיבוב שלם סביב המנז' ובאתי לקפוץ, ככה כל הזמן, קיצר בשלב מסוים זה היה ממש גבוה (או שזאת רק אני....), גיל סירב איזה פעמיים, ובסוף שהוא קפץ הוא קפץ כל כך חזק שנפלתי לו על הצוואר והוא התחיל לרוץ, ונפלתי לו בין הרגליים, הייתי בטוחה שהוא עוד שניה דורך עליי, זה היה ממש מפחיד
אחר כך נעם אמר לי שזה היה 1.45 מה שכן טוב שהצלחתי לתת לו ידיים היום כ-ל הזמן, למרות שהוא עקום ומעצבן.....

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

וואו כבר שלוש עוגות... מעולה
ליאן אמרה שהנפילה שלך הייתה יותר יפה ומשעשעת משלי... אבל היא אמרה ששלי הייתה יותר מרשימה
! אז אני מסופקת חוץ מזה היה כזה בעעעעעעעעעעעעע היום... אתמול היה הרבה יותר כיף !! (כפיר היה כזה מלךךךךךךךךךךךךךךךך)

צדק8

New member
ממממ..

אולי סתם הרגשת ככה כי ליאן אמרה שזה היה נראה כאילו גלשת לידו.

Vintage Queen

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo53.gif (כנסו!)

אני צריכה לעשות תבדיקות הרפואיות של ההתאחדות... איפה עשיתם את זה<!?! יש לכם כתובת של המקום!? אני צריכה דחוף טיינקס!

TauraMan

New member
אני עשיתי ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בלין.. בחיפה.. יש שם מרכז לרפואת ספורט וזה ממש סבבה שם...

Vintage Queen

New member
טיינקס, אבל אני צריכה משו באיזור

תל אביב חדרה ככה.... דרור איפה עשית!? בעעעעעע שהשביתה המזדיינת במכס תיגמר כבעעער

פפפפפ...

אני עשיתי בחווה שלנו.... יהודה הזמין לנו את מדיספורט והם באו ובדקו את כול מי שרצה.. את יכולה לבקש מאילן שיזמין אותם אבל בשביל זה אתם צריכים שמינימום 10 אנשים יעשו תבדיקה... וזה עולה 45 ש"ח למי שעד גיל 17... בגיל 17 זו בדיקה אחרת והיא עולה 100 ש"ח... אהה ואני יכולה להביא לך שנייה כתובת לאתר של מדיספורט שיש שם את כל הסניפים שלהם.. תסתכלי ולפי זה תבחרי את מה שנוח לך... welcome.to/medisport

SHoooKoLaTa

New member
סתיו בקשר לזה

גם אנחנו לא עברנו ת'בדיקות, יזמינו לנו ניידת לחווה וצריך לפחות 10 אנשים, כמו שדרורי אמרה.. אז לפי האתר של דרור או משו תצרו איתם קשר ותזמינו לכם ניידת חמוטה לחווה שתבדוק את מי שרוצה.. מקווה שעזרתי

למעלה