השיעור שלי!!! אמא'לההההה
אוקיי, אז רכבתי על בלוז, כי אני יוצאת איתו לטיול יומיים בסוכות (שלישי ורביעי הבא!!!!!) ויש לנו ליד החווה את מבצר אפק, אז החלטנו לעלות עליו, והייתי עם אוכף ווסטרן.. שנים שלא הייתי עם אוכף כזה, וזה כזה לא נוח!!! אוף!!! וגם היו לי ארכובות ארוכות ובטרוט היה נוראי! לא הצלחתי לקום ולשבת אז היה לי מן טרוט ישיבה מצחיק... ואז עלינו עשינו סיבוב במבצר עם הסוסים, ואז בירידה.... אמא'לה! בלוז היה בהתחלה רגיל, ופתאום הוא התחרפן, עשה לי טרוט, ואני משכתי קצת, והוא לא הקשיב, ואז הגענו לשלב בירידה שיש בו מן בור בצד ימין ואז בור בצד שמאל ושוב בצד ימין ושוב בשמאל, ומן סללום כזה בין הבורות, וזאת הייתה ירידה תלולה יחסית, ובלוז נבהל, ממש נבהל, ועשה לי קפיצה ע-נ-ק-י-ת מעל כל הבורות בבת אחת! ואני, לא הייתי מכונה ולא כלום נבהלתי כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמעט נפלתי ממנו... חטפתי התקף לב, והוא נוחת ועושה לי טרוט, ואני מושכת, והוא על מתג חזק, משיכה קטנה אמורה להספיק, כי אחרת הוא מתעצבן, ואז המדריך אמר לי להסתובב אליו, ואני, צייתנית שכמותי, הסתובבתי, והוא אמר לי לתת לו משיכה חזקה להראות לו מי הבוס, ואני, לפני שהספקתי, הסוס האידיוט הזה התחיל לרוץ אחורה!! אמא'לה! הוא התחיל לעשות טרוט אחורה! ועוד בירידה, ואני סובבתי אותו, והוא ניסה לפתוח לי בקאנטר ולא נתתי לו, ואז המדריך הגיע אליי, וידע שנלחצתי אבל היה גאה בי על זה שהשתלטי עליו, ונתתי לו איזה 5 משיכות חזקות וזהו... עכשיו אני מפחדת מה יהיה לי בטיול... קטעים... ועכשיו, זה בטח ישמע לכם מוזר, אבל אני לא ידעתי עד היום לאכף סוס.. והיום סוף סוף למדתי! אני ידעתי אוכף ווסטרן, והיום למדתי אינגליש, ואיכפתי את קפוצ'ינו החמוד! היה נחמד ביותר! טל