אההההההההההההההההההההההה2
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב לא... אני כל כך מאושרת איזה שבוע נפלא! באתי ב-7 לחווה כמובן שקמתי ב-5 כי אני אהבלה! ואז איכפתי תסוסים כי השיעורים היו בבוקר (ערב חג) ורכבתי על טוי בוי! עם רנה היה כל כך מושלם! עבדנו על תנועות במנג'....ואז רנה כזה אומרת לי :"למה לא הוצאנו אותך לתחרות" ואז אמרתי לה שתמיד אפשר לצאת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה גם אם אני לא ממש מוכנה אחרי ההכול זה רק ספורט וספורט זה ספורט! אז היא אירגנה לי הכול ועשינו את המבחן דרסאג' של הקדם 3 ועבדנו עליו הוא כזה כיפי! רעות תסכים איתי
נכון ביוטי? והיה כל כך מושלם! ואז דיברנו על זה שאני יצא על מוגלי ויתחרה ב-12 עם רוי על אותו סוס רק שרוי עושה את הקדם 1 היה כל כך מאושרת!!! רק כמובן שההורים שלי....ררר...חא נתנו לי להתחרות בהתחלה...רררר..עד שהצלחתי לשכנה אותם שאני יתחרה ב-9 ולא ב-12
רר...ועשיו שרעות מתחרה אין לי סיכוי....בררררר...חיחיחח רעה!
היה כל כך כיף! אני יראה את מי שיבוא! יופי!!! ייישישי!!! ואז טיפלתי בסוסים ורוי הגיע והוא נתן לי לרכב על מוגלי לעשות את המבחן של הקדם 1 כי עשיתי ועבדתי רק על קדם 3...רררררר
אז רנה אמרה לי שאף פעם היא לא הוציא מישהו כל כך מוקדם וביום לפני התחרות הוא נרשפ והחליט להתחרות...חחחחחח... היה ממש טוב..*תיקוות* אני קניתי מיכנס לבן ועניבה! תחרות הבאה אני יקנה חולצה, ג'קט ומגפים שבנתיים לקחתי מהחווה. הן היו זרוקת שם וסמי נתן לי אותם עם ג'קט שלו שענק עלי ואני ניראת כמו מתאגרף בו...לכן הוא נפסל...אני ירכב בלי ג'קט... ואני צריכה שוט קפיצות דחוף!! שלי נשבר!! והיתי ברוכב ואבא שלי קנה לי מכנס ועניבה אבל שוט לאא הוא לא יקנה לי שוט! רררררררררררררררררר עכשיו יש לי מכנס אפור ומכנס לבן.
וטיפלנו במוגלי ממש ממש ממש טוב! ומחר נעשה לו צמות! ואני צריכה לבוא לחווה ב-6 ורבע בבוקר! ררירירירירירי! חיחיחיח אני כל כך שמחה!! זה היה ממש מענין שם...חיחיחיח