רוצים שינוי

הם באים אלינו השבוע../images/Emo5.gif

למה כתוב לי בטופס בחלק של "מילאוי ע"י הרופא" ": "מפשעה" ו"אברי מין"?????? אבל'ההההההההההההההההההה!

Edubite

New member
פיץ....

אין מה לדאוג גם אני עשיתי את הבדיקה והיה כתוב את זה וממש נלחצתי ולא עשו כלום... הוא רק כזה הרגיש את הבטן..

narretrulz

New member
אני

עשיתי באצטדיון הד יוסף בת"א יש שם בקומה שנייה...תתקשרי תשאלי מתי את יכולה לבוא.

SHoooKoLaTa

New member
השיעור הפצצתי שלי!!

אוקיי הייתי על הבונבון ששמוהלאהוא- פליקס. יעל הדריכה אותי, ובהתחלה היה לנו חימום קטן של דראסז', פליקס בהתחלה היה מאד איטי אבל אז הצלחתי להעיר אותו. אחרי זה קפצנו מן איקס גבוה שכזה, פליקס היה בובון, והישיבה שלי השתפרה!~! אחרי זה קפצנו את אותו האיקס, אחרי זה את האפרייט ואחרי זה עוד אפרייט. והיה לי רק סירוב אחד!! יש לכם שאלות? שאלו. תגובות? חובה, תגיבו!!

גאאאאאד איזה שעור שולטטטט!!!

טחחח למרות שנפלתי.. אבל זאת הייתה נפילה בגללי מפגרת... חחחח קיצר היה שעור מושלללם!!! פפפ בהתחלה נכנסתי לאפרייט בקוולטים ואז ליאון הפך את האפרייט לאוקסר... והיה ממש טוב חוץ מהקטע שהיו כמה פעמים שרציתי שיצא על קאנטר ימין ואז להמשיך ימינה ולא פתחתי מספיק את יד ימין אז הוא נחת על קאנטר שמאלה ופנה שמאלה.. שזה היה ממש מעצבן וגם הייתה פעם אחת שכמעט נפלת הייתי ממש קרובה ליפול ובשנייה האחרונה חזרתי... ואז הוא אמר לי לבוא לאפרייט שהיה פלסטיק קטן של 50 ס"מ מתחת והאפרייט היה 90 אז באתי לזה פעם מקאנטר ימין ואז ישר מקאנטר שמאל והיה מעולה!.. ואז באתי בקאנטר שמאל למכשול הזה שוב ואז באתי ישר לאוקסר שהיה לי 2 צעדי קאנטר בקוולטים כאילו הייתי צריכה להסתכל על הקוולט ולא על המכשול עצמו.. והמכשול היה 1.10 אוקסר ואני הבאתי אותו ממש אסוף והכנסתי לו את הרגליים האחוריות מתחת לגוף וברגע שהרגליים של הסוס מתחת לגוף שלו.. אז יש לו קפיץ מאוד חזק באחוריים... ובמיוחד לאפולו שיש לו שרירים ממש חזקים בתחת... ואז הוא דפק לי חתיכת קפיצה של איזה 30 ס"מ מעל האוקסר.. אני הייתי המומה מהקפיצה וגם עפתי קצת באוויר ואז רציתי שהוא יפנה ימינה אבל לאאאאא הוא פנה שמאלה.. ואז נפרדנו לשלום ואני המשכתי ימינה וככה נפלתי..
כן אני יודעת זאת נפילה טיפשית.. אבל צחקתי וליאון היה המום ומאושר מהזינוקים של הסוס הזה.. אז עליתי שוב ובאתי לזה שוב אותו דבר.. והיה ממש ממש ממש מעולה!!!!! הוא הביא שוב קפיצה של איזה 30 ס"מ מעל האוקסר והפעם המכשתי איתו שמאלה.. ואז סיימנו תאימון ואני קולטת שהוא הרים תאוקסר בחור וזה היה 1.20 ואני בכלל לא ראיתי.. כאילו הוא עשה את זה בכוונה שאני לא יראה... והיה ממש כייף!!! סוס פשוט תותח
ליאון ממש שמח והתלהב מהסוס כי כל האימון הוא נורא נורא נורא משתדל לעשות הכי טוב והוא גם נהייה ממש זהיר ולתת זינוקים לאוויר וגם כל הזמן ליאון אומר לי שהסוס נורא ממש טוב... הייתי ממש מאושרת מהאימון היום.. פפ
ואתמול שרכבתי היה גם מעולה הוא היה רך עם היד ועבד מעולההה ושמתי לו גם כיסוי כזה לאוזניים שאליעד קנה לי בהולנד וזה היה ממש ממש יפה לו... לא הספקתי לצלם אותו ככה
אבל אין הוא נהייה סוס תותח והוא קיבל נפחחחח והמוווןן שרירים!!!..

אויי אוייי ומה שעוד יותר מוסיף

ליום המושלם הזה!!! זה שהקרון שקנינו הגיע היום לא"י מגרמניה הרחוקה!!! יאייייייי קנינו קרון בקמן חדש!! פפפפ
וגם הג'יפ שקנינו הגיע לארץ.. למרות שאני לא מבינה איך עם כל השביתות של הנמלים.. אבל הו קרס!!!!!! פפ אז שההורים שלי יחזרו מחו"ל שבוע הבא, יעשו טסט לקרון ובדיקה.. ואז נתחיל לצאת כמעט לכל תחרות!..

Vintage Queen

New member
כי השביתה נגמרה אתמול בלילה

בנמלים לפחות... :) תתחדשי בובע! כיף לך יא זונע מיליונרית! ומה נסגר עם כולם!? למע כולם נופלים (אצלינו אומרים שזה בגלל הירח המלא שיש בשלושה ימים האחרונים! חחח)

Vintage Queen

New member
בירח מלא כל הדברים הכי מוזרים

ורעים קורים! (בלילות של ירח מלא אחוז התאונות עולה ב 15 אחוז אם אני זוכרת נכון!)

Shai Felton

New member
../images/Emo12.gif מזל שנעם לא עשה לנו בסוף טיול

בלילה ביער.... הוא רצה לעשות לנו טיול לאור ירח ביום רביעי.....אמא....

טוי בוי

New member
בנסיגה של מרקוקי לא הי לי חשמל בבית

חצי מהמכשירים נפלו! וגם אני...........

טוי בוי

New member
חחיחי גם אני נפלתי כך!

מטוי THE בוי! חיחי דרכנו נפרדו לשלום...חחחחחח...

טוי בוי

New member
אההההההההההההההההההההההה2

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב לא... אני כל כך מאושרת איזה שבוע נפלא! באתי ב-7 לחווה כמובן שקמתי ב-5 כי אני אהבלה! ואז איכפתי תסוסים כי השיעורים היו בבוקר (ערב חג) ורכבתי על טוי בוי! עם רנה היה כל כך מושלם! עבדנו על תנועות במנג'....ואז רנה כזה אומרת לי :"למה לא הוצאנו אותך לתחרות" ואז אמרתי לה שתמיד אפשר לצאת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה גם אם אני לא ממש מוכנה אחרי ההכול זה רק ספורט וספורט זה ספורט! אז היא אירגנה לי הכול ועשינו את המבחן דרסאג' של הקדם 3 ועבדנו עליו הוא כזה כיפי! רעות תסכים איתי
נכון ביוטי? והיה כל כך מושלם! ואז דיברנו על זה שאני יצא על מוגלי ויתחרה ב-12 עם רוי על אותו סוס רק שרוי עושה את הקדם 1 היה כל כך מאושרת!!! רק כמובן שההורים שלי....ררר...חא נתנו לי להתחרות בהתחלה...רררר..עד שהצלחתי לשכנה אותם שאני יתחרה ב-9 ולא ב-12
רר...ועשיו שרעות מתחרה אין לי סיכוי....בררררר...חיחיחח רעה!
היה כל כך כיף! אני יראה את מי שיבוא! יופי!!! ייישישי!!! ואז טיפלתי בסוסים ורוי הגיע והוא נתן לי לרכב על מוגלי לעשות את המבחן של הקדם 1 כי עשיתי ועבדתי רק על קדם 3...רררררר
אז רנה אמרה לי שאף פעם היא לא הוציא מישהו כל כך מוקדם וביום לפני התחרות הוא נרשפ והחליט להתחרות...חחחחחח... היה ממש טוב..*תיקוות* אני קניתי מיכנס לבן ועניבה! תחרות הבאה אני יקנה חולצה, ג'קט ומגפים שבנתיים לקחתי מהחווה. הן היו זרוקת שם וסמי נתן לי אותם עם ג'קט שלו שענק עלי ואני ניראת כמו מתאגרף בו...לכן הוא נפסל...אני ירכב בלי ג'קט... ואני צריכה שוט קפיצות דחוף!! שלי נשבר!! והיתי ברוכב ואבא שלי קנה לי מכנס ועניבה אבל שוט לאא הוא לא יקנה לי שוט! רררררררררררררררררר עכשיו יש לי מכנס אפור ומכנס לבן.
וטיפלנו במוגלי ממש ממש ממש טוב! ומחר נעשה לו צמות! ואני צריכה לבוא לחווה ב-6 ורבע בבוקר! ררירירירירירי! חיחיחיח אני כל כך שמחה!! זה היה ממש מענין שם...חיחיחיח

איזה חמודה ../images/Emo13.gif

חחח אבל אני ב-א' ולא קדם א'. אבל תודה בכל זאת, מתוקה! בטוח נתראה מחר!

TauraMan

New member
השיעור שלנו!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

התחלנו אני על טאורה, חופית על דיזל, לירון על קלייר, אורן על קאיה ואור על נפו.. התחממנו בסבבה ואז התחלנו לקפוץ איקס, ואז אחרי האיקס סיבוב לאוקסר של איזה 80 כזה ואז סיבוב לאוקסר שוודי צר (בערך מטר אולי קצת יותר..) בגובה ממוצע של איזה 100 ואחר כך שילבנו גם דאבל ואז מכשול אדום כזה של איזה 110 או 120 טאורה היה מושלם!!! היתה לי איזו הפלה אחת בגלל כניסה גרועה לאוקסר השוודי אבל חוץ מזה היה מושלם! יש לי תמונות וחוץ מזה שאני נשכבת עליו בתמונה אחת זה נראה ממש טוב! לאור היה שיפור עצום עם נפו! למרות שהוא נכנס עמוק מדי, אורן פחדה פחד מוות מקאיה ובגלל זה היו להן כמה סירובים, לחופית היה יום רע, אבל זה היה ממש בסדר יחסית לאחת שרוכבת פעם בשבוע! ודיזל היה כזה תותח! ללירון היה מ-ד-ה-י-ם על קלייר!!! כל כך יפה!!!! אחר כך לירון ואור התחלפו ואני וחופית התחלפנו.. ללירון היה גם ממש יפה על נפו והיא כנראה מתחרה עליו שבוע הבא. לי היה חרא על דיזל אבל שמעון אמר שזה טוב כדי אני לא אקפוץ שוב.. רע....
ואז חופית קפצה קצת עם טאורה ואז המשיכה לכל המסלול ועל המכשול האחרון שלל החומת פלסטיק הזאת טאורה נתקע ונפל יחד עם חופית, וככה הנפילה היתה באיזה 3-4 שלבים ולקח לו שנה לקום! וזה היה מה זה מפחיד!!! וככה סימנו את האימון...
יצאתי במצב רוח נחמד...

למעלה