רוק עצמאות ב-
אנשים

butbut

New member
בדיוק השבוע דיברתי על הנושא הזה עם חבר שלי

המוזיקה שלי לא מסוגלת להתעדכן כי אני שומעת רוק כול כך ישן..רוק שאמא שלי הייתה שומעת ורוק של לפני שהיא הייתה בת 3!!.. והאמת היא, שנכון להיום, אם את מאמינה במה שאת עושה את יכולה לייצר מוזיקה נכונה. מקפליי פשוט מנסים מלא דברים, וראינו את זה לכול האורך. יש מלא הבדלים בין "5 צבעים בשערה" לבין "הלב לא משקר"... כאילו, הם פשוט מתפתחים לפי הזמנים. הם באמת הופכים ממוסחרים, ולפני שנתיים דיברנו על זה כששמתי תמונות שלהם עם כול מיני מוצרים שהם מוכרים או חולצות שהם מוכרים בהופעות..פתחנו דיון ממש יפה אז:] בכול אופן, אני מקווה שהם יחזור למוטב..אהבתי אותם בוונדרלנד.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifהדביל לא נתן לי לסיים../images/Emo69.gif

זה חמוד ^^ לפחות ממה שהצלחתי לשמוע.. שמעו כלכך זוועה ><"

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif כן האיכות ממש על הפנים |:

זה באמת חמוד אבל הם מסוגלים ליותר

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאעעעע זה לא עובד לי ><

פפפאק מה פופ אלקטרוני ?! אם ככה יראה האלבום מזה ירד לי מהם |:

../images/Emo73.gifאני מאוכזבת :(

אני ממש לא אוהבת פופ אלקטרוני כזה, הקולות ממש סבבה , אבל למה הם לא הולכים לכיוון רוק?
יואו אני ממש ממש מממממממממממממש מקווה שלא כל האלבום החדש יהיה ככה !

lady blah blah

New member
חח ההתחלה נשמעת כמו פתיח של סרט יפניי XD

והפזמון כזה להקת בניים שנות התשעיים
אוופ באסה איתם .. אבל עדיין שיר חמוד :)

../images/Emo34.gifאיייייייייייייייייייייייייייכ . ../images/Emo10.gif

זה מזעזע מזה. ידעתי שזה מוזר שדני מתחיל לשים נצנצים. שיר של הומואים . מאוכזבת בטירוף :-\

../images/Emo34.gifזה בטוח שיר חדש ולא דמו ?

כי דמו יכול להשתנות מלא! גם נו ווריז ואיי וואנה הולד יו הדמואים היו גרועים אבל השירים עצמם מדהימים.

m o r 1 0 2

New member
מזכיר ת'שם של ביטלס../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

זה הדבר הראשון שעלה לי לראש,here comes the sun מאוד אלקטרוני,לא אהבתי בכלל,לא שומעים אפילו את הקולות בקושי לא מזהים בכלל. מקפליי עברו שינוי דרסטי ואני לא אוהבת אותו
אבל כדאי להם שלא כל הדיסק יהיה ככה,כי זאת הולכת להיות אכזבה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifבנזונה .

קודם כל - זה מזעזע . וצר לי לאכזב אתכן, אבל כל האלבום שלהם יהיה ככה.. בסרטון הזה שאז דני והדאלס הזה שמו הצצה לשיר אחד שלהם, טום גם שם הצצה לשיר וגם שמה היה היה נשמע אלקטרוני כזה |:

למעלה