אוי וואבויי
M mcfly6 New member 10/4/10 #70 איווווו.../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo34.gif איככס מזה?? זה לגמרי שיר שישימ ובמועדונים של גייז או משהו כזה שיר כל כך מכוער. בהתחלה לא האמנתי שאלה מקפליייי עד ששמעתי את הקול של דני. עכשיו הם הולכים על סגנון אלקטרוני???אני מקווה מאוד שלא שיחזרו לסגנון הישן והיפה ודחוף.אני מקווה שזה סתם שיר מפגר שהם הקליטו וזה לא ייכנס לאלבום. בלעעעע.
איווווו.../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo34.gif איככס מזה?? זה לגמרי שיר שישימ ובמועדונים של גייז או משהו כזה שיר כל כך מכוער. בהתחלה לא האמנתי שאלה מקפליייי עד ששמעתי את הקול של דני. עכשיו הם הולכים על סגנון אלקטרוני???אני מקווה מאוד שלא שיחזרו לסגנון הישן והיפה ודחוף.אני מקווה שזה סתם שיר מפגר שהם הקליטו וזה לא ייכנס לאלבום. בלעעעע.
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #18 ../images/Emo207.gifמחליפה מאומץ ../images/Emo9.gif ל תגידו לי להתחדש
ר ריהותם New member 9/4/10 #35 ../images/Emo97.gifתתחדשי זה לא שייך למישהי אחרת?מור אני חושבת(לא מור עם הכינוי באדום...)
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #38 ../images/Emo34.gifחחח זה בדיוק למה בחרתי אותו התות לא השתלב משהו ._. טנקס גירלז
F FairytaleNightmare New member 9/4/10 #43 ../images/Emo109.gifאיך הוא מתאים לכינוי?../images/Emo12.gif לא הבנתי חח ותתחדשי
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #47 ../images/Emo34.gifלא הקטע של המשתלב ~ כיאלו.חוצמזה שהצבע הראשון בדגל זה אדום והכינוי שלי אדום . וגם זה שזה פשוט משתלב ביחד בעין. טנקס פוני
../images/Emo34.gifלא הקטע של המשתלב ~ כיאלו.חוצמזה שהצבע הראשון בדגל זה אדום והכינוי שלי אדום . וגם זה שזה פשוט משתלב ביחד בעין. טנקס פוני
R RockinKeren New member 10/4/10 #82 ../images/Emo226.gifאיזה מאומץ חתיך! ../images/Emo98.gif חעחעחע , תתחדשי
T TheBalladOfShani B New member 10/4/10 #88 ../images/Emo34.gifחחח איזה שילוב יפה זה ../images/Emo34.gif../images/Emo226.gif אין עלינו מזה
R RockinKeren New member 10/4/10 #102 ../images/Emo226.gifחחחחח D: הם הסמיילים האהובים עלי! & <- אבל אני גם מאוד אוהבת את , הוא גאוני.XD