רוק עצמאות 2003 חוזר...

jack s

New member
רוק עצמאות 2003 חוזר...

אהלן אהלן!!! השנה כמו כל שנה רוק עצמאות חזור... יופיעו אביב גפן יתן את ההופעות החזקות שלא כמו כל שנה, דנה ברגר, מוקי, מוניקה סקס הדג נחש, עברי לידר, סאבלימינל, היהודים, דיאליזה בארץ הפלאות וחלוצי החלל כרטיסים עולים 149 שקל ומוזלים, שניתן לקנות אצלי עולים 99 ש"ח ניתן לפנות אליי במסרים אישיית או באייסיקיו 153341201 רועי

עם מי בסוף היית צריך לדבר?

ולמה כשאתה כותב מוזלים זה נותן לי אסוציאציה של רחוק מאוד מהבמות?

אני יודע, אבל זה מעלה לי אסוציאציה

כזאת. וחולירע, ראיתי אותך אתמול. ואפילו עשית לי שלום.

עדידית

New member
כן אני יודעת --עשיתי לך שלום.

וחוץ מזה מה אתה מקלל? ועוד במילה השנואה עלי ביותר בעולם- חם היום - שמישהויעשה שזה ילך.

squeezo

New member
סאבלימינאל?

עצוב... אני רואה כבר איך זה הולך להיות... ראפ עצמאות...

Uv Kruvi

New member
כן...

:\ מה קרה? קשה להביא את כנסית השכל? מוניקה סקס? או משו בכיוון... שייגעצ?!?!?!?!?!? :\

Darakan

New member
"כי זה מה שהולך"

חחח הרוק עצמאות השנה מזכיר לי את השברולט

עדידית

New member
אחי שי--מה שהולך זה תירוץ מספיק טוב

די לזיין תמוח על מסורת יאללה זה חור שעושה לאנשים מה לעשות ביום העצמאות - ויש מקום לשלב אמנים שהם לא ברוק. חוץ מזה שיש את אביב גפן , היהודים ומוניקה סקס כך שזה לא ראפ מוחלט . יאללה מי שילך שירקוד היפ-הופ יהיה גרובי.

כנסית השכל? מוניקה סקס? או משהו בכי

וון.. כמו..... משינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם הם מפורקים.. עדיין.. שיבואו..מה איכפת להם?!?!?! אה! וגם שכוורת יבואו..יכול להיות נחמד..מאוד..מאוד..מאוד..מאוד..

jimmybob

New member
בוזי אתה בא איתי לזה

אני לא מוותר לך על זה! מצידי שיהיה גם באמצע הטירונות אני אקח איזה אפטר בשבילם

הממממ תיקון..

אתה בא איתי לזה!!!! אפטר.. אם ההופעה תהיה (אם תהיה בכלל) כשאני אהיה מגוייס אני שובר רגליים וידיים כדי לקבל ג'ימלים.. או מוציא 21 או לא יודע מה.. סתם לא..משינה אמנם..אבל קודם יש מחויבות אחרת.. פחחח אבל ברור שאני הולך (שוב, אם תהיה)..

jimmybob

New member
תהיה הופעה אל תדאג

גם דיברו היום על עוד דיסק אולי ואם תהיה הופעה אחת הצבא יכול לקפוץ אני הולך לראות את מה שפספסתי לפני 8 שנים והולך לראות אותם מופיעים. גם אם הצבא לא יתן אפטר אני אקח אפטר פרטי חוצמזה ששמים אפר של סיגריה במים ושותים את זה אז זה מקפיץ את החום לאיזה 40 ומקבלים גימלים ככה משחררים מהצבא במקרה חירום (ותודה לך בלומי).

גם אנחנו ראינו סבבה/ספיחס

לא חוכמה...

למעלה