רוק עצמאות 2003 חוזר...

j a c k y

New member
איפה הילד עשו 3 הופעות איחוד...

בשנה שעברה... הייתי בהופעה בתל אביב, והיה מדהיםםםםםםםםם:))

‡NoK

New member
חחח בוזי!!! ../images/Emo6.gif

מלך אתה!

חחחח

אני מניח שהמלך זה על כוורת...(חחחח), לא? משינה! שיאללה.. שישברו את שיא כמות הקהל בהופעת איחוד (האחרונה אני חושב) של כוורת.. יש מצב לשבירת שיא..לא? כמה היו שם..אני כבר לא זוכר....אני סנילי..

jimmybob

New member
היום אמרו שהיו במשינה 300 אלף

בהופעה האחרונה שלהם בפארק הירקון אתה דווקא אמרתי לי בזמנו 150 אלף. ומה היה בכלל השיא של כורת?

אני לא זוכר

שאמרתי מספרים..אבל שיהיה..הזיכרון שלך הוא בטח יותר טוב משלי.. ואני לא זוכר..לא רוצה סתם לרשום..

jimmybob

New member
אתה צריך למצוא פיתרון לסניליות שלך

זה מעצבן לפעמים כשאתה שוכח להגיד לי דברים ונזכר שבועיים אחריי

כן..תאשים אותי..

חחחח סתם.. אני יודע..גם אותי זה מעצבן..במיוחד שאני צריך להגיד לכם דברים חשובים יותר..(בעצם יותר או פחות..לא משנה כ"כ..) ניסיתי להצמד לדף ועט..אבל לא הלך.. ועד שאני אמצא רעיון אחר..אני סומך עליך ועל האחרים שתסתדרו..ואם לא אז..המממ לא יודע..

jimmybob

New member
תלך עם פלאפון שיש בו יומן

ותעשה מה שאני עושה כול דבר חשוב אני רושם ביומן שפלאפון ויש בו מקום לאיזה 20 הערות ככה שזה מספיק לי

jack s

New member
טוף אז דברתי עם משרד כרטיסים

ובאו אליי והביאו לי תכרטיסים עכשיו לגבי ההיפהופ - פסדר ...מבאס כזה מה לעשות שדוחפים לכל מקום את זה? אבל עדיין היהודים, מוניקה סקס, אביב גפן דנה וברגר וכל אלה...הי כל שנה והם יודעים לעשות מוזיקה...

Snooofkin

New member
אין ברי סחרוף?! מה הם השתגעו....?!

ועוד חשבתי ללכת השנה...

jimmybob

New member
די כבר עם ברי סחרוף

הוא לא טוב ורק אתה אוהב אותו שיגעת אותנו איתו במיוחד ביום ראשון באוטו בדרך ליום הולדת של לירז

squeezo

New member
פאק...

שנה שעברה ברי סחרוף היה מפחיד הוא החליט שרוק עצמאות שלו נתן הופעה של איזה שעה נראה לי ועוד התחיל להזיז ציוד על הבמה ולשחק עם המגברים. משהו דפוק איתו

shalomEko

New member
לפני שנתיים....

אז מה? בניצנים הוא נתן שעתיים וחצי שפירקו לי כל תא אפור במוח..

Darakan

New member
ברי סחרוף מלך

התחלתי לאהוב אותו אחרי ששנה שעברה למדנו "עוד חוזר הניגון" בספרות :)

The WizardMan

New member
היא דיברה על השיר "עוד חוזר הניגון"

אבל בואי נראה אותך מלחינה שיר של נתן אלתרמן :)

למעלה