רוק עצמאות 2003 חוזר...

אחד החזקים

קראתי את זה עשר דקות אחרי שזה פורסם ורצתי לבדוק אם לא 1 באפריל היום. אני מתחיל לחסוך כסף מהיום.

jimmybob

New member
טוב שלא רשמת גם בצל ירוק או תיסלאם

וכנסיית השכל הדיסק החדש שלהם נשמע כמו שילוב של רוק ומזרחי ככה שלמרות שאני חולה על הדיסק הראשון שלהם (שהדיסק שלך שלו עדיין בב"ש) אתה יכול למחוק אותם. ואם כבר למקה מפורקת שגם יש סיכוי שתופי תגיד החברים של נטאשה שהתאחדו רק השבוע בים המלח להופעה חד פעמית (כן ממש). והתשגעת אם להפציץ בהודעות היום.

חחח כן..

אבל אם כבר הופעות איחוד אז גם שאיפה הילד יתאחדו.. ושתרכובת אסקוט..אולי..צריך לחשוב על זה.. ובצל ירוק-החברים שם חיים בכלל?! סתם, אין לי מושג..יכול להיות.. ותיסלאם..עזוב..לא בא לי..אני מוכן לוותר..מרשה להם.. ו (שוב ו-) צודק..באמת הרבה הודעות היום..זה בא התקפות או לא בא בכלל..קורה.. וטורג'ה די להיות בטלוויזיה כל היום! אה..ובסוף לא הלכנו לים המלח..אני זוכר שדיברנו על זה.. טוב לא משנה.. וב

jimmybob

New member
מתי בדיוק רצית ללכת

לפני אחרי או באמצע ההתכוננות למתמטיקה או שלפני אחרי או באמצע ההתוכנוות לביוטכ'. איפה הילד לא שווים חמי רודנר סתם פלוץ וטדי להביא להקות שאני לא מכיר שירים שלהם. חוצמזה שחצי מהזמן שדווקא לא היית כאן ברובו לא ראיתי טלויזיה סתצם לא הייתי כאן גם תראה אין על הסרטים האלה שאמרתי לך עליהם וחוק סדר אלו פשוט דברים שולטים.

לא יודע מתי..

אני זוכר רק שדיברנו על זה.. ובחיאת..ביוטכ?!?! איפה אתה חי..עוד לא מצמצתי לכיוון של זה.. אני נראה לי אעבור טיפה מחר (ואז ארדם ישר) ונראה..יום שבת אולי נעביר שוב את העין..אבל די ראשון חייבים לחרוש..ואני פשוט יודע שלא יהיה לי כוח..אבל..טוב נראה כבר.. עושים קבוצת למידה? (ככה לפחות אני אלמד משהו..)? ולא יודע על הסרטים שלך..לא ראיתי עדיין.. ואיפה הילד טובים..לדעתי.. אה ותביא לי ת'דיסק שלי כבר!!

jimmybob

New member
כן נעשה קבוצת למידה

ויש לך את הסיכום של גד על כול החומר בביוטכ'? אני אולי עושה את המבחן ביום ראשון ככה שאני אתחיל ללמוד כבר מחר. בואנא תדע טוב אני אצטרך את עזרתך במתכונת איפה הילדים גרועים שמעתי את הדיסק אוסף שלהם חוץ משני השירים הראשונים השאר היה פשוט סבל מתמשך. בקשר לדיסק שלך של כנסיית השכל הוא בב"ש בדירה של אחי (אם לא פרצו אותה בשבוע וחצי האחרונים) והוא עדיין בבית אז חכה עוד שבועיים כשהוא יחזור שוב הוא יביא את הדיסק איתו ביחד עעם עוד דיסקים שתאהב.

jimmybob

New member
אני אשלח לך באייסיקיו

אז ברחו לי שתי אותיות בטעות לא נורא.

תערובת אסקורט

הם באמת היו לא רעים... תיסלם חובה. בואו נאחד בדרך גם התרנגולים (איפה שהגשש החיוור ועוד כל מיני התחילו), גזוז ושלישית התאומים.

התבלבלתי..

תערובת לא תרכובת..נכון..מודה..טעיתי.. וגזוז לא רעים בכלל..למרות שזה היה די מעצבן לשמוע אותם במכונית, זה היה הממממ לא יודע איך להגדיר את זה.. אבל זה בהחלט היה.. ואת שלישית התאומים אני לא מכיר..לפחות לא בשם..

jimmybob

New member
ישתבח שמכם עם לדעת הכול

במוזיקה עברית לדורותיה יש עוד דברים בחיים חוץ ממוזיקה אתם יודעים

עוד דברים..

המממ כמו ביוטכ' לדוגמא? חחחח ממש.. ועזוב לא יודע הכל..לא רוצה לדעת הכל..על מוסיקה עברית לדורותיה.. אני יודע בד"כ את הדברים על האלה שאני שומע..זה מספיק לי..

jimmybob

New member
אם את כולה אלה אתה שומע

זה אומר שאתה שומע כול שיר נגיד פעם בשלוש שנים בממוצע לפי כמות השירים שאתה יודע. וזה רק במוסיקה עברית להזכירך. ביוטכ' זה לא דוגמא אבל כדורסל שהרבה זמן לא שיחקנו זה כן יום שני או חמישי משחקים תהיה מוכן.

עכשיו שאתה מזכיר לי..

(כמה צפוי).. רציתי ללכת היום לשחק.. מעניין למה זה לא יצא לפועל.. וסבבה, אני אהיה מוכן..

jimmybob

New member
אני נזכרתי מאוחר

אתה יכול לשאול את אלון (חצב מהפרו) שאח"כ עשיתי לו שהיינו צריכים ללכת לשחק היום. היה מתאים לי לשחק היום להוציא קצת את כול העצבים שהצטברו מממתמטיקה.

למעלה