ריכוז בקשות

../images/Emo92.gifעיצוב כותרת

KIDJET מתלבש על התינוק אטי יעקובסון רח' הרצל 44 ראשל"צ טלפקס 03-9507098 [email protected] נייד 050-7957134 אשמח לעיצוב "כותרת לדף מכתבים "כאשר האותיות באנגלית בגודל יותר גדול אפשר להוסיף איזה קישוט שמתאים לתינוקות

אבונור את משגעת יש לי כמה תיקונים ../images/Emo51.gif

1.הכותרת צריכה להתחלק לשניים כאשר המסרת המעניינת היא מסגרת הדף 2. כיון שהלוגו הוא ראשי תיבות אני מבקשת שהאותיות: I ו-Tיהיו קצת יותר בקט ן כיון שאינם ראשי תיבות של הש מות אני מבקשת שה כותרת העליונה תהיה : kidjet( הלוגו עם הקוביות ) מתלבש יופי על התינוק . במסגרת התחתונה בבקשה לכתוב עיצוב וייצור בלעדי של אטי יעקובסון ( אני שולחת קובץבבקשה רק השם ) רח' הרצל 44 ראשל"צ טלפקס 039507098 נייד 0507957134 mail: [email protected] אין לי מילים להודות עד כמה הצלחת ושוב

זה עיצוב למכתב

טוב אם זה לא לעניין , אז אפשר שקוקי תמחק את הקובץ , וסליחה על האי נוחות שנגרמה

אין מה למחוק..

מה שנעשה, נעשה. באופן אישי אני לא מכינה עיצובים למטרות שיווק. אם למישהו לא אכפת לעשות זאת - בסדר גמור מבחינתי. חשוב להבין שזהו פורום שמיועד לעזור לגולשים בעיצובים חובבנים למטרות אישיות כמו ברכות לימי הולדת, עיצובי לוגואים לפורומים שונים וכדומה. אין אנו מתחייבים להתעסק בעיצובים מקצועיים כמו שעושים גרפיקאים מוסמכים. קוקי

ToFLY

New member
בקשת עיצוב שלט עבור מחסה../images/Emo14.gif...

שלום לפורום ולמעצבים המוכשרים
באתי לבקש עזרה בעיצוב שלט אזהרה עבור מחסה לחיות בו ננטשים בקביעות כלבים.. בעלת המקום אינה עמותה רשומה ומתקשה מאוד עם המצב (של קרוב למאה כלבים נטושים בחצר ביתה הפרטי... ועוד אנשים נפלאים שממשיכים לנטוש ואף לאיים..). אפשר להיכנס לאתר שלה ולקרוא עליה - "הכלבים של אורה". אני מקווה שתיענו לבקשתי - צירפתי קובץ בו בערך מופיע מה שהייתי רוצה, כולל הטקסט. זה נעשה בצייר אז האיכות כן.. אההמ...
אבל ככה בערך צריך להראות, ולהדמות ככל האפשר לשלט אזהרה סטנדרטי. יודפס על מתכת. כמה פרטים קטנים: רקע לבן, המילים 'העבריין ייענש' בצהוב ושחור על רקע אדום אם אפשר, ו-'נטישת כלבים אסורה בהחלט' באדום עם מסגרת שחורה בולטת.. חוץ מזה הכל בידיכם. אשמח אם הקובץ יהיה באיכות מקסימלית להדפסה (אני יכולה לתת מייל במסר אם גדול מדי להעלאה בפורום). אנא עיזרו לנו ולכלבים! המון ה-מון תודה מראש ושוב מקווה שתוכלו להיענות לבקשה!

ToFLY

New member
אנו זקוקים לזה די בדחיפות...../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ToFLY

New member
רלוונטי מאוד מאוד! תודה רבה|4U, נשמח מאוד אם

תעזרי!!!

היי../images/Emo9.gif

העיצוב מוכן באופן חלקי.. לא שמתי לב שלא הוספת את המלל.. אני אשמח אם תעתיק אותו לכאן כדי שאוכל להכניס אותו ישר לעיצוב.. בינתיים התחלתי לעשות מה דעתך? זה הכיוון?

ToFLY

New member
היי, בטח, הנה פירוט../images/Emo140.gif

היי, קודם כל אני בת :)
הטקסט של המודעה: שטח פרטי (זה בגדול) מקום זה מוגן במצלמות אבטחה ע"י אופק מערכות אבטחה (כתב יותר קטן) נטישת כלבים אסורה בהחלט! (כאן אם אפשר לא ריבוע שחור סביב המשפט אלא שקווי המתאר של האותית יהיו בשחור בולט) העונש המירבי על נטישת בעל חיים הועמד על שנת מאסר!(אם אפשר להדגיש את המשפט עם קו תחתי שחור) (הטקסט הזה צריך להיות בקטן יותר מתחת למשפט על העונש המירבי) בעל חיים אשר יינטש במיקום זה ללא פנייה לבעלי המקום יישלח להסגר והדין ימוצה עם בעליו - לפי התיקון לחוק צער בעלי חיים: "לא ייטוש בעלים של בעל חיים, או אדם שבעל חיים נמצא ברשותו או באחריותו (בחוק זה - מחזיק) את בעל החיים..." "...תאגיד הפעל שלא למטרות רווח שבין מטרתיו איסוף בעלי חיים וטיפול בהם, רשות מקומית או רופא וטרינר שהחזיקו בבעל חיים שננטש, רשאים להיפרע מהבעלים או מהמחזיק את הוצאות החזקתו, לתקופה שלא תעלה על 60 ימים." ומתחת לזה העבריין ייענד (שאם אפשר קצת להקטין המסגרת סביבו
המון המון תודה על העזרה, אם אפשר רק לשמור על המראה בשלט "המאולתר" שצירפתי, אני צריכה פינות מעוגלות ומסגרת מקיפה אדומה, וששטח פרטי יוקף באדום. אני מאוד מודה לך!!

היי../images/Emo52.gifלא ידעתי שאת בת../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

מה דעתך
אני מקווה שזה כמו שרציתי

למעלה