זה פשוט מושלם!!!! את! אלפי תודות מאורה והכלבים!
T ToFLY New member 7/8/08 #40 ../images/Emo47.gifזה פשוט מושלם!!!! את../images/Emo47.gif! ../images/Emo24.gif אלפי תודות מאורה והכלבים!
../images/Emo47.gifזה פשוט מושלם!!!! את../images/Emo47.gif! ../images/Emo24.gif אלפי תודות מאורה והכלבים!
א אטי יעקובסון1 New member 9/8/08 #43 איזה יופי קוקי איזה חלוקת שטח ,צבעים כמה חבל שאני לא יודע פוטו שופ אני כל כך אוהבת גר פיקה חבל שיש לנו רק 120 שנה . תמשיכו לעצב לבקשת הגולשים ואני אמשיך לגלוש להנות ולהפיח חיים בצבע .
איזה יופי קוקי איזה חלוקת שטח ,צבעים כמה חבל שאני לא יודע פוטו שופ אני כל כך אוהבת גר פיקה חבל שיש לנו רק 120 שנה . תמשיכו לעצב לבקשת הגולשים ואני אמשיך לגלוש להנות ולהפיח חיים בצבע .
ק קוקילידה23 New member 9/8/08 #44 היי אטי,../images/Emo51.gifרבה על המחמאות../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif לא צריך יותר מ- 120 שנה כדי ללמוד גרפיקה ממוחשבת ואפילו לא שנה.. זה עניין של כמה חודשים וגם את יכולה זה כיף נורא....
היי אטי,../images/Emo51.gifרבה על המחמאות../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif לא צריך יותר מ- 120 שנה כדי ללמוד גרפיקה ממוחשבת ואפילו לא שנה.. זה עניין של כמה חודשים וגם את יכולה זה כיף נורא....