ריכוז שאלות - מכשירים

BarbiBarush

New member
גלקסי S

שלום, ברצוני לרכוש את המכשיר הנ"ל. ראיתי שיש אותו במחיר של 2100 ש"ח בשתי חנויות (V-MOBILE ו ELINE, אגב, איזו מהם עדיפה?) השאלה שלי היא כזו, אם אני מביאה את המכשיר לסלקום יש לי החזר כספי על המכשיר בשויי שנקנה?

lahadam

New member
גלקסי S מחו"ל

שלום, האם יש הבדל בין מכשיר שרוכשים בארה"ב למכשיר מהארץ? ומה לגבי ההחזרים מהמפעילה בכל אחד מהמקרים?

englar

New member
התלבטות על מכשיר אנדרואיד + שאלה על החזר כספי

אהלן לכולם אני מתבלט נואשות בין שני מכשירים: הנקסוס S מול הHTC DESIRE HD. שניהם מאוד קוסמים לי ורציתי לשאול כאן ממי שיש לו וממי שמבין, מה עדיף יותר. כמו כן, האם ניתן לקבל החזר כספי מהמפעילה על אחד מהמכשירים האלו שנקנו בחו"ל? אני יודע שנקסוס S לא נמכר באורנג'.. אשמח לתשובות תודה

ailag

New member
הווו, יש לאנדרואיד פורום! התלבטות מכשירים:

אז ככה: קודם כל, אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה מגניב. כן כן. אני עם נוקיה ישן כבר מליון שנה ומחפשת לפצות על זה - אני רוצה טלפון כיפי. מחיר הוא לא ממש פונקציה. ברור שזול עדיף מיקר, אבל יותר חשוב שיהיה טלפון טוב. אני לא יודעת אם כדאי להסתכן בייבוא מחו"ל או בקניה יד שניה. חוץ מהשימושים הרגילים, אני גם מעוניינת לתכנת לו דברים לשימוש עצמי, אז צריכה להיות לו חומרה טובה ומגוונת (gps איכותי? מצלמה טובה? חיישני אור? שדה אנטי-כבידתי?). המלצות? עצות? (אולי בכלל עומדים להכריז על מכשיר חדש וכדאי לחכות?) תודה מראש! נ.ב. אם יש משהו עם מקלדת של 12 מקשים פיזיים (לא qwerty) זה עדיף, אבל לא הכרחי. לא נראה לי שיש כבר כאלו כיום..

MadManIII

New member
שאלה שאתם שומעים הרבה

חבר שלי הגיע אליי עם חידה: אם אורנג מוכנים לתת לו אייפון או גלקסי S. איזה מהם עדיף לו לקחת?. אז פירטתי כמיטב יכולתי את היתרונות מול החסרונות של המכישירם, אך לצערי אני לא מכיר את האנדראויד מספיק. תוכלו בבקשה לתת לי מידע רלוונטי.

tamarhp

New member
לגבי 2

לפי החוק (ויש לנו את זה מתועד במייל ממשרד' התקשורת) - החברה חייבת להחזיר לך כמו שהיא מחזירה אם קנית את המכשיר אצלה. מה שכן - שימי לב לקטצ' - יש בחנויות דגם עם 8G זיכרון ואורנג' מוכרת רק דגם עם 16G זיכרון, כה שאם תקני את ה8G הם יכולים לטעון שזה לא אותו מכשיר, וצריך להתווכח איתם ולא בטוח שתקבלי על זה החזר. אפשר לקחת סיכון או לקנות מלכתחילה את ה16G שהוא יקר יותר.

החזר אתה יכול לקבל על כל מכשיר שתקנה

אין קשר לקיומו באותה מפעילה, ההבדל בין מכשיר שקיים למכשיר שלא הוא העובדה שמכשיר שקיים תקבל אותו מבצע שיש על עליו, ואילו מכשיר שלא קיים תקבל החזר לפי טבלה של המפעילה.

motti261

New member
שדה אנטי כבידתי? ../images/Emo6.gif

שמעתי בגלאקסי 3 תהיה חרב אור, כמו במלחמת הכוכבים. זה צריך להיות מגניב.
ונימה טיפה יותר רצינית, יש מספר מכשיריי אנדרואיד מצויינים ולא מאוד יקרים. מה התקציב שלך ואיזה גודל מסך את מחפשת ? יש החל מ 3.2 אינץ ועד 4.3 אינץ.

ailag

New member
הכל אפשרי עם אנדרואיד, לא?

חרב אור יש כבר - http://www.androlib.com/android.application.lightsaber-lightsaber-xjmEF.aspx התקציב גמיש, הגודל - צריך להכנס לכיס. השיקולים העיקריים זה הנוחות והפיצ'רים (לא כמו עכשיו שיש לי מצלמה והיא מצלמת מטושטש), במיוחד אלו שאפשר לתכנת להם. שלא יצא שהתפשרתי על איכות סתם בשביל עוד כמה שקלים.

motti261

New member
אוקיי , הנה מספר אופציות

גלאקסי S : מסך 4 אינץ בטכנולוגיית סופר אמולד, מעבד 1 גיגה הרץ, מצלמה 5 מגה פיקסל. מכשיר מצויין. (גילוי נאות: אני בעליו של המכשיר). חיסרון : אין פלאש למצלמה. http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productID=2834 HTC דיזייר: מסך 3.7 אינץ, מעבד 1 גיגה הרץ. מצלמה 5 מגה פיקסל. חיסרון: אין מצלמה מקדימה. מעט מקום לאפליקציות. (נפתר עם מעבירים אותם ל כרטיס חיצוני). http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2565 דיזייר HD. מצלמה 8 מגה פיקסל, יותר זכרון, ומסך ענקי של 4.3. http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2914 יש גם את המכשירים החדשים והיקרים מאוד. עם מעבד ליבה כפולה. כמו המוטורולה המדהים הזה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=3053 יש עוד המון מכשיריי אנדרואיד, אי אפשר להציג את כולם. נסי להיות יותר ספיציפית אולי בדרישות שלך.

יNOT

New member
השוואות בין המכשירים השונים...

היא יכלה למצוא בGSMARENA בצורה מפורטת, כולל ביקורות. אני לא מבין למה כל המכשירים שהצעת לה, היו מקושרים לחנות ישראלית... ?! (היות וגם שאלה על נושא חו"ל או יד שנייה)

ailag

New member
תודה על ההמלצות ועל האתר

בקשר לספציפיות בדרישות - על אילו קריטריונים לפרט? אגב, שכחתי להגיד - אני בסלקום, אם כי אין בעיה בימינו לעבור, ואם כי נשמע שממילא עדיף לא לקנות דרך הרשת הסלולרית. בקשר לגלקסי S, הרבה אנשים כותבים עליו - זה אומר שהוא טוב? או שהוא עממי ופחות מתוחכם? עדיף לי טלפון מתוחכם שאפשר לעשות איתו יותר דברים על פני טלפון שהידידותיות למשתמש הפכה אותו פשוט מדי. במיוחד אם אני רוצה לתכנת לטלפון שלי. אם כי אני מניחה שברמת התוכנה אין הבדל כי בהכל אנדרואיד מטפלת וזה רק עניין של איכות רכיבי חומרה..?

white star

New member
../images/Emo54.gif הגלקסי S הוא מכשיר טוב

והוא מאוד נוח. מבחינת ידידותיות והכל - כולם מכשירי אנדרואיד בשורה התחתונה ככה שהבדל של שמיים וארץ אין בין האפליקציות ותמיד אם את לא אוהבת את הROM, תמיד אפשר לפרוץ ולהוריד אחר מהאינטרנט. ההבדל הוא אכן חומרה. בעבר היה לי HTC אבל המגע של הסמסונג הרבה יותר נעים (או רגיש בצורה טובה, קשה לתאר את זה בדיוק) והאיכות מסך שלו יותר גבוהה. אם יש לך סבלנות, אוטוטו עומד לצאת הגלקסי 2 שמבחינת תכונות הוא עולה על הראשון בהרבה קריטריונים. אותו תהיה סיבה לא לקנות דרך הסלולאריות כי בטח הן ירצו להיפטר קודם מהמלאי של הגלקסי שיש להן

79 Ori

New member
הבעיה היא

שלא ידוע עדיין מתי אפשר יהיה למצוא את הגלאקסי 2 בארץ. גם אני מחכה לו.....

ailag

New member
האמת

יכול להיות ששאלתי בפורום סלולרי על זה פעם, כי אני כבר שנה+ אומרת לעצמי שאקנה..

למעלה