ריכוז שאלות - מכשירים

אולי את הקורא קומיקס? ../images/Emo3.gif

וגם מקיסטית

shlox

New member
אכן התלבטות קשה

מנסיוני עם שני המכשירים, אני הייתי בוחר בנקסוס משתי סיבות: 1. לנקסוס יש את גרסת 2.3 מהקופסה. ל-HTC ייקח זמן 2. ה-Desire HD מגושם, כבד וגדול מדי, וזה מורגש לאחר זמן מסוים באחיזה בכף היד וכן בשיחה. ברור שהיתרון הוא המסך הענק - זה חתיכת יתרון בגלישה ובשימוש, אבל לי אישית הגודל היה Too much.

Shpritz

New member
../images/Emo45.gif למרות שאני אישית הייתי הולך על הגלאקסי 2

חוצמזה שבעולם הרומים, גם כמעט כמו 2.3 זה נחמד

נצל"ש,הייתם/ן מזמינים/ות אנדרואיד מחו"ל?

בכוונה אני שואל על אנדרואיד בגלל העברית . מה קורה אם מזמינים דגם שלא מוכר בארץ כמו Huawei Ideos (סתם דוגמא) ? תהיה לו עברית? איך זה עובד מבחינת אחריות ? תיקונים? אשמח לשמוע מניסיונכם

shlox

New member
דווקא הדגם שציינת נמכר בארץ

ברשת hMobile של הום-סנטר. ויש לו עברית מלאה אצלם. לשאלתך - אני קניתי את ה-SGS שלי במדריד. האחריות אמורה להיות בינלאומית לשנתיים, ואם המכשיר יתקלק אוכל לשלוח אותו לארץ ארופאית כלשהי (בארץ זה לא תקף) על חשבוני, והתיקון יתבצע על חשבון החברה. מבחינת עברית - זה כבר תלוי במכשיר. בדגמים הפופולריים יש שפע של רומים "מבושלים", חלקם על ידי ישראלים, עם תמיכה בעברית ואף בעברית מלאה. כדאי לדעת שבגרסת אנדרואיד 2.2 ומעלה התמיכה בקריאת עברית כבר מובנית, עם כמה באגים (כותרות הפוכות בג'ימייל, יישור שמאלה וכדומה), אבל התפריטים באנגלית.

לא ידעתי

זה לא מופיע באתר שלהם . ידוע לך כמה הם מבקשים עליו (נראה לי שיקר משמעותית מאיביי. ) כמה אמורים לשלם מכס על הזמנות של סלולארים מחו"ל? נראה לי קצת מבאס להתחיל לשלוח לחו"ל... למה לא במעבדת סמסונג בארץ? מה לגבי ה-acer liquid? יש לך מידע עליו?

shlox

New member
הוא עולה כ-1700 שקלים

הפלוס הוא כמובן העברית המלאה. לשאר שאלותיך - לצערי איני יודע.

Shpritz

New member
מהניסיון שלי הם לא ממש בודקים את זה

אומנם הלכתי אליהם עם המכשיר לפני שהמכשיר נכנס אליהם אבל הם כולה לוקחים את הטפסים ומכניסים למערכת נתונים שלהם.

חידוד

אם אין לחברה את המכשיר היא מחזירה לפי הסכום שעלה המכשיר (לא זוכר את המדרגות- לדוגמא מעל 1000 החזר של.. וכו) לדוגמא אני הגעתי עם הגלקסי לפני שהם שיווקו אותו וקיבלתי החזר של 50 כשאני מדבר מעל 150 רק לשים לב שהקבלה תהיה על שם בעל החשבון בחברה הסלולרית

BarbiBarush

New member
תודה לך,

דבר נוסף, בזמנו הציעו לי חבילה של 1000 SM, ו-1000 ד"ק לכל היעדים + חבילת גלישה ללא נפח ב-250 ש"ח. (ויש עוד את ההחזר על המכשיר) איך זה נשמע לך?

voguemaster

New member
קצת יקר

ו-1000 דקות זה משהו שאלא אם כן אתה ממש *צריך* אותו, זה פשוט ביזבוז. ד"א, ב-VMOBILE זה לא 2100 אלא 2500. קח בחשבון שאם אתה רוצה גרסא 2.2 ומקלדת בעברית זה מגיע ל-2500 (והם לא מוכרים 2.1 יותר). מה שכן, הם מוכרים לך ROM סבבה לגמרי של בחור ישראלי והוא מומלץ יותר מהרום המקורי (לא באשמת סמסונג ישראל אלא באשמת סמסונג העולמית).

BarbiBarush

New member
אני בת ../images/Emo9.gif

אני מדברת בערך 800 ד"ק. מכיר חבילה יותר טובה? איפה רשום 2500? רשום באתר 2100 ותוספת של עברית + 99 ש"ח.

motti261

New member
יש בסלקום חבילה שנקראת "החבילה החמה"

1200 דקות + 1200 הודעות ב 209 שקל. זה מה שיש לי.

עמיתR

New member
זה 2101 ש"ח, נכון ליום חמישי..

2200 עם העברית "המלאה". אולי הDESIRE זה 2500?

עמיתR

New member
תוכל לפרט קצת מה מיוחד בROM הזה?

רוצה לדעת מה יש לי ביד
ומה זה אומר לגבי שידרוגי תוכנה?

voguemaster

New member
זה ROM של בחור ישראלי

הוא בישל מחדש הרבה רכיבים במערכת והוסיף שינויים ועיצובים. העברית גם טובה מאוד, אולי אפילו טובה יותר משל סמסונג ישראל (נדמה לי שיש מקומות שיש יישור לימין שאין ברום המקורי). הוא מהיר יותר וסובל פחות מהבעיות של מערכת הקבצים של המכשיר (שזו המצאה מקוללת של סמסונג העולמית). באופן כללי זה רום מאוד מומלץ, מהיר וטוב. אני יכול להיגנס לדקויות טכניות אבל נראה לי שזה לא רלוונטי לדיון

עמיתR

New member
תודה ../images/Emo13.gif ותרגיש חופשי

להיכנס לדקויות טכניות, או להפנות לדף עם הפרטים?

למעלה