ריכוז/שרשור טיולי סוף השבוע

רֶשֶף

New member
הוא התכוון שהמסלול הזה קטן עליך ../images/Emo98.gif

וגם זו היתה אמורה להיות מחמאה, כמו שאני מכיר את ליפשיץ.

aFish

New member
אז תגידו לפשיץ!!!!

בא איזה baba אחד וזורק לי דברים על יכולת וקטן עלי ובכלל מלך (ואני כולה דיקטטור קטן). אני בקושי נרדמתי אתמול מנסיון להבין מאיפה הbaba הזה מכיר אותי....

רֶשֶף

New member
מה יש לאנשים כאן?

מין רגישות יתר. רואים "יכולת". רואים "קטן". רואים "מלך". תיכף נהיה להם אסוציאציות על אחד עם קטן-חסר-יכולת, שעוד סנטימטר היה "מלך" (ופחות סנטימטר היה "מלכה"). (ועל הסיבות הביזריות, שגרמו לליפשיץ לקרוא לעצמו baba68, אני לא רוצה לדבר. זה ליפשיץ. ככל שתכיר את הבנאדם... תבין עוד פחות
)

aFish

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא הבנתי טוב מאד

את מה שהוא כתב במקור...אבל לא הצלחתי להבין מאיפה לבאבא הזה (שגם ידעתי שקוראים לו ניר - אולי) יש מושג לגבי מי אני ומה אני ואיזו תובנה על יכולותי המופלאות (שעליהן אין ויכוח כמובן...) אני אמנם פוגש הרבה אנשים בשבילינו אבל אלו שאינם מבלים מספיק זמן בסביבתי מתקשים לזהות את השתקן המופנם על האופנים כקשקשן המסתובב בעולם וירטואלי זה...מה שעוד יותר הגדיל את התעלומה...וכך עבר לו הלילה בנדודי שינה תוך שאני מעביר בראשי מאות תמונות של רוכבים בסיטואציות שונות...ומנסה להצמיד להם את השם באבא או ניר.

רֶשֶף

New member
שתקן מופנם??? ../images/Emo6.gif

הרגת אותי. אחי, כמה פעמים אני צריך להגיד לך? אם תפסיק לקשקש עם טל בזמן העליות ותתחיל לנשום קצת, אולי יפסיקו לך הדקירות האלו, בצד. ואני תמיד חשבתי, שאתה לא סותם את הפה בגלל שאתה מתאמן על רכיבה אנ-אירובית (כן חיכו ללאנס, לא חיכו ללאנס... יא ראבי! ניפחתם לי את השכל).

kanshoof

New member
למישהו יש מקום לטיול של השאנטי ?

מאיזור המרכז (ראשון לציון) בבקשה... אני כל כך רוצה להצטרף...
053482813

kanshoof

New member
קלוזו, פעם הבאה תגיד...

אני הספקתי להרשם פשוט עקב הבעיה ה**** שלי ביטלתי...

bazzik

New member
יום ששי - מישהו מהוד השרון -סיבוב?

רוצה לצאת ביום ששי לא ככ חשוב לאן מוכןלקחת טרמפ. יש טנדר , אז אפשר אפילו להעמיס כמה !! בועז [email protected]

RockhopperJudy

New member
תישאר בצפון ותחזור איתי בשבת ../images/Emo73.gif

אחרי הטיול של EZ ככה תרוויח 2 ....

SeanZoR

New member
../images/Emo73.gif טרמפ מהאוניברסיטה לנק' המפגש

אם מישהו בא מכיוון חיפה , ויכול לאסוף אותי בדרכו לנק' המפגש אני אשמח. אנא השאירו לי פה הודעה , או במסרים , או באימייל [email protected] , תודה.

SeanZoR

New member
../images/Emo26.gif הכוונה לטיול של EZ-riders !!

סליחה על הבלבול

מעוניין בטרמפ ל EZ

מאזור המרכז, רחובות-רמלה-פ"ת-רעננה-הרצליה, אגיע אליך ונמשיך ברכב שלך. שי 058-464488

למעלה