ריקודי זוגות

האם הוא רוקד ריקודי עם או ריקודי

סלאו? האם הוא רוקד באותם מקומות שאת רוקדת?

אני בהחלט שמח שטוב לכם כך

ומקווה שגם יהיה לכם כך בהמשך. בהחלט אפשרי יוצאים מהכלל (כמו שנאמר: המעידים על הכלל). אני מאד מקווה שאתם לא תגיעו למצב שיצדיק את ה"תאוריה שלי". אני לא "דוגל" בתאוריה זו, אני פשוט מבין כך את הזוגיות. בהצלחה גם בהמשך

רקדני

New member
ריקודי זוגות

רציתי לשמוע דיעות מחברי הפורום למצב שבו בעל ואישה ששניהם רוקדים . מה עדיף? לרקוד ביחד בריקודי זוגות,או שכל אחד עם בן זוג אחר? גם אם זה באותה הרקדה. יש יתרונות וחסרונות בשתי האפשרויות. מה דעתכם?

זה אינדבדואלי.......

לכל זוג יש את מערכת היחסים שלו. אם בני הזוג הנשואים מוצאים הרמוניה בריקודם המשותף ונהנים ביחד הרי טוב ויפה הדבר. אם בני הזוג כל הערב מנגחים אחד את השני, מעירים ומלחיצים, הרי רע הדבר ורצוי שלא ירקדו ביחד או שבכלל לא. שאלתי פעם ידיד : מדוע אינך רוקד עם אשתך שהרי היא רוקדת מצויין ? השיב לי החבר : למסעדה טובה לא מביאים סנדוויצ´ים מהבית.

לרקוד בזוג

אנחנו זוג נשוי, ורוקדים רק זה עם זה. הכרנו בריקודים, ואנחנו מאד נהנים לרקוד ביחד. אבל אני מכירה גם זוגות שלא רוקדים ביחד. זה באמת מאד אינדיבדואלי.

רקדני

New member
גם אני רקדתי...

כמה שנים עם אשתי ומזה כמה שנים כבר לא וזאת לשביעות רצון שנינו. ההפרדה נתנה לי את האפשרות לעבור כמה בנות זוג,כך שגם גיוונתי וגם מצאתי בסוף מישהי שמתאימה לי כמו כפפה ליד. כמו כן עם האישה מגיעים לפעמים לרחבת הריקודים אחרי ריב או ויכוחים על עיניני הבית דבר שמשפיע באופן טבעי על החשק לרקוד. לעומת זאת את בת הזוג לריקודים אשר אין לי כלפיה שום מחויבויות,אני מקבל תמיד מחייכת ומאושרת,אני תמיד נהנה ,אומר שלום יפה בסוף הערב וחוזר הביתה עם האישה.

גם אני רקדתי ../images/Emo22.gif

הרבה שנים עם בעלי ועכשיו אנחנו רוקדים כל אחד לחוד ובחוגים שונים. לא מתערבבים אחד בשני. אני יכולה להעיד שזה עוזר לזוגיות. אני רוקדת היום עם בני זוג אחרים וגם הוא מצא לו בנות זוג אחרות והחיים יפים וטובים. לכל אחד יש את החברים והחברות שלו והכל מתנהל על מי מנוחות.אני מצדיקה אותך לגבי הפרצופים החצומים והויכוחים שלפני החוג. היום משאירים את הכל מאחורינו ובאים לרקוד בהנאה.

אני חולק על דעתכם

ואולי אייצג כאן את הקו ה"שמרני". אני מאמין בנישואים פתוחים (לא בגידות), אבל אם אהיה במקום בילו אחד עם אשתי ארצה לחוות איתה את החוויה. אנ לא מאמין שזוג החי בהרמוניה אין לו הרמוניה בריקודי הזגות. אני בהחלט חושב שיש כאן קשר חד סיטרי לחלוטין בין שני הדברים (ריקוד ביחד וחיים ביחד). ואשר למסעדות מה הייתם אומרים על זוג שהולך לאירוע משפחתי (חתונה בר מצווה וכו´) וכל אחד יושב שם בשולחן נפרד עם החברים שלו. האם גם זה בילוי כהלכה? רציתי פעם לשמוע איזה חסרון יש לרקוד עם בן/בת זוגך?

החיסרון הפשוט והבולט

החיסרון הפשוט והעיקרי הוא ברשות שאת או אתה מרשה לעצמך להעיר לבן/בת הזוג הקבוע על משהו שבטוח לא היית מעיז להעיר לבן/בת זוג שהכרת אד הוק ואותו תעזוב בסופו של ערב.

החיסרון הפשוט והבולט ../images/Emo123.gif

כשבאים לרקוד ולהנות אין צורך להעיר הערות. רוקדים ונהנים. חוץ מזה אפשר להעיר לבן או בת הזוג בצורה נחמדה עם חוש הומור כך שהוא/היא לא יפגעו.

רקדני

New member
לירון

כל מה שכתבת בנושא ההרמוניה יפה,אבל מי אמר שבגלל שהיא אישתך זה אומר שהיא מתאימה לך בריקוד? הרי לא בחרת בה כאשתך לאחר בחינה על רחבת הריקודים אלא מתוך אהבה. זה שאתה מחויב כלפיה מבחינת נאמנות,זה לא אומר שאתה צריך להסתפק במשהו לא מתאים,או להיתקע ברמה או היכולת שלה מהבחינה המקצועית של הענין, במקום לתת לנפשך דרור ולהגיע לשיאי היכולת האישית.

אני מחוייב מבחינת מה?

נאמנות במיטה? זוגיות זה התאמה ונאמנות במיטה? על מה אתה מדבר? אם אתם זוג במ זה מתבטא חוץ מבמיטה? גידול ילדים? היא מבשלת לך? לבטח עוד דברים חשובים באמת אבל מה עם הבילויים? לבלות אתם יוצאים לבד? מובן שהדברים אינם מוחלטים לכאן או לכאן, אך לדעתי אם אתם אוהבים ואחד משניכם "קצת" או "הרבה" פחות יודע מדוע שהשני לא יקדם את בן זוגו? לדעתי אם רוקדים אתם באותו אולם ואתם אכן אוהבים, הרי תרצו לחלק את הנאתכם במחול עם בן הזוג ולא עם אחר. אם כל אחד רוצה ליהנות עם בן זוג אחר (ד"א מה קורה אם אחד רוצה אחר ואחד רוצה את בן הזוג המקורי?), זה מצביע על מה שקורה גם מחוץ לרחבת הריקודים.

רקדני

New member
ירון צדקת...

כשאמרת שהדברים אינם מוחלטים לכאן או לכאן. במקרה שלי למשל ,אני ואישתי יוצאים המון לבלות ביחד גם מחוץ לרקודי העם. יש לנו המון את ה"ביחד" כך ש ברקודי עם שאנו רואים בו יותר חוג מאשר בילוי ה"לחוד" מהווה שינוי מרענן לשביעות רצון שנינו. בתקווה שמיצינו את העינין. רקדני

קורין1

New member
כמו חילופי זוגות?

אני לא הייתי מוכנה שהגבר שאותו אני אוהבת ירקוד עם מישהי אחרת, ובטח לא הייתי מוכנה לרקוד עם משהו אחר...

ירון - אתה אולד פשן old fasion

ירון ידידי, העולם השתנה. היום לכל אחד מבני הזוג יש שאיפות אינדוידואליות. הנישואין כבר לא קבר משותף. כל אחד יכול להגשים את עצמו , בכל שטח שירצה. בלי התעבות של בן הזוג. יש כמובן התחייבויות לילדים, למשפחה, לבית - אבל זה לא חייב למנוע מבני הזוג חוויות בחוץ. אם אישה אוהבת לרקוד בפראות , ונהנית מבן זוג שמתבטא כמוה - למה המסכנה הזו , צריכה להצר את צעדיה וחוויתה המתפרצת בגלל בעלה. אם נכריח אותם ,גם אם הם אוהבים עד שגעון - להתחשב אחד בשני, נגביר את התיסכול ההדדי במשפחה. אם יש אהבה אמיתית בין בני הזוג - לא יקרה שום דבר, אם ירקדו בניפרד.. אבל מאידך , בני זוג שחרדים לשלום המשפחה - ומרגישים צורך לאחוז ידיים - כל הזמן - יבושם להם.

בו נהפוך את סדר הדברים

יש מצב ויש מציאות דרכה אנו רואים את המצב. לדעתי זוג היוצא לבלות באותו חוג וכל אחד מבלה עם בן זג אחר, זוהי תמונת מצב המשקפת מציאות בבית. לא אמרתי שאין יוצאים מהכלל. ככל אין לי ספק שמצב כזה משקף את המציאות בבית. מעניין אם גם ילכו לסרט יחד וכל אחד ישב עם מכר אחר כדי לחלוק את חווית הסרט, או ילכו למסעדה וכל אחד ישב בשולחן עם סועדים אחרים. וכך בכל דבר. ריקודים הם סוג של בילוי. אם שני בני הזוג יוצאים לאותו בילוי באותו מקום ואינם מסוגלים ליהנות יחדיו, כנראה שהזוגיות שלהם, איך לומר, "קצת משונה". אין להסיק מכך דבר בקשר לזוגית פתוחה. אם לשני בני הזוג תחומי עניין שונים והעדפות בילוי שונות - מצויין, ימצא כל אחד את תחום העניין שלו ויבלה (רעיתי שותה בירה, אני לא. אחד הבילויים החביבים עי ביותר הוא לשבת בפאבים עם חברים ואני מפרגן לה עם זה מאז שאנו יחדיו). אין לי ספק שיהיו תחומים נוספים בהם יהנו מבילוי יחדיו ולא רק בין קירות ביתם.

אתה פוזל בויכוח

לירון, או שאינני מבין אותך, או שהרגשתי נכונה. אתה "פוזל" ומפספס את העיקר. מה הקשר בין מסעדה, פאב וריקודים. טוב שלא שאלת אם מישהו מבני הזוג רוצה ללכת למיטה עם מישהו אחר. בריקודי עם צריך לרקוד. וכאשר רוקדים זוגות - צריכים בן זוג. לא כל הזוגות מתאימים. גם אם הם לא נשואים - קשה למצוא מישהו , שיהלום את הידע, האופי ןהסגנון האישי של כל אחד. מה זה שיך לאוכל במסעדה. אם אני יוצא לאכול, לא מלמדים אותי במסעדה, איך לאכול, מה לאכול ועל יד מי לשבת. מובן לאליו שבני זוג יוצאים ביחד. אם יוצאים בקבוצה, זה לא חטא אם האישה לא תשב על יד בעלה ותחכך איתו רגלים , שידחו את זה לבית . בשביל החברה - טוב , שתשב על יד חברים אחרים. להיפך , ביחסים טובים ובזוגיות טובה - הבעל נותן אמון באשתו ונהנה, שהיא מקובלת בחברה. (כמו שאמרת - מפרגן לה) בריקודים זה שונה לגמרי. זו פעולה קבוצתית ועל בני הזוג לפעול ביחד, בתאום ובהרמוניה. אם קשה להשיג זאת עם הבעל מוטב שתמצא בן זוג אחר ולא תחזור הביתה - מתוסכלת מההרקדה. סוף סוף יושבים בקבוצה - ולא נמצאים בבית.

קורין1

New member
אם הייתי אומר פעילות קבוצתית על....

מעגלים הייתי מבינה, אבל זוגות? כשאתה כבר מכיר את הריקוד אתה מסתכל בזמן שאתה רוקד על הזוגות האחרים או על בת הזוג שלך? תעשה לי טובה, עד לא מזמן חשבתי כמוך.......

קורין1

New member
הצדק איתך ירון......

ברקוד זוגות יש את האינטימיותשהיא מעבר למגע של לחיצת יד....

למעלה