רכב ליסינג - אפשר גם בלי קרדיט?

NJConfidential

New member
קשה לו

קשה לבוסטון לקבל את זה שהעסקה שעשית משתלמת יותר מלקנות את הרכב ולהחזיק אותו שלוש שנים. זה לא עושה לו הגיון (ובצדק - יש פה איזשהו כשל שוק) והוא מנסה להצדיק את זה על ידי תיאור עסקה שבא קנית רכב מסחרי דפוק מהשכרה.
בפועל ההבדל בין הליסינג של רכב עם אלפיים מייל לרכב חדש לא קיים אבל אם בוסטון מרגיש יותר טוב אז שיהיה. ככה כולם מרוצים.

איי ל

New member
מנהל
היית טוען אותו הדבר על סלולרי?

האם היית מתייחס לסלולרי מחודש- (refurbished) כאל סלולרי חדש מהקופסא?
&nbsp
&nbsp

NJConfidential

New member
אם אני משלם פחות מאחוז מהמחיר שלו לחודש והוא מרגיש חדש ועם

ועם אחריות מלאה. כן.

Boston Guy

New member
אני לא הייתי קונה רכב עם 2,800 מייל עליו ב MSRP של רכב חדש.

גם אתה לא.
הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו ב CARFAX זה רישום המיילג' של הרכב.

לגבי לוחיות רישוי: הצצתי עכשיו בהגדרות כלי הרכב של קליפורנייה - והן שונות מאוד מההגדרות בחוף המזרחי. מסתבר ששם אייל לא יכול אפילו להוציא COMMERCIAL PLATES לרכב שלו... בזמן שב MA הוא יסתבך עם מס ההכנסה של ה STATE אם הוא יסע עם PAS PLATES.

אבל זה

NJConfidential

New member
הוא לא קנה

הוא שכר במחיר חודשי של פחות מאחוז מה MSRP וקבל אחריות יצרן מלאה לכל תקופת הליס.

Boston Guy

New member
הכל תלוי בעומק הכיס שלך

העיסקה היא נחמדה מאוד - אתה מקבל רכב שאמור להיות חביב ונוח לנהיגה (קצת קטן יחסית לאחרים של וולוו, אבל עדיין חביב), עם תחזוקה מלאה ואם הבנתי נכון - כולל ביטוח רכב מקיף!

יש רק דבר אחד שגורם לי להסס - זו שנת דגם ראשונה של הרכב הזה, למיטב ידיעתי. ושנת דגם ראשונה יכולה להיות הימור, גם אצל וולוו.
בשנת 2020, אחרי שיתברר שהדגם הזה טוב - הייתי אומר שזו עיסקה מצויינת
(מצד שני - בשנת 2020 השוק מן הסתם יהיה מוצף במכוניות מדגם הזה משומשות בנות שנתיים שחזרו מליס...).

לגבי העלות:
נגיד, סתם לצורך הדיון, שבעל הרכב גר בכתובת מגגורים שעבורה עלות הביטוח של הרכב הזה היא 1,000$ לשנה.
גם על הדגם הזול ביותר של הוולוו, אתה תשלם 600$ לחודש - או 7,200$ דולר לשנה.
נוריד מזה 1,000$ לביטוח - נשארנו עם עלות ליס של 6,200$ לשנה.
בהתחשב בכך שהאוטו הזה ממוצב כמתחרה לקטגוריה של ה BMW X1 או האאודי Q3 - מכוניות שאפשר להשיג היום ליס שלהן ב 300$ - 400$ לחודש + כ 3,000$ מסביב. כלומר - עלות ליס לשנה של כ 4,600$ לשנה לגרסאות היותר זולות של המכוניות הללו, ונגיד 6,000$ לשנה לגירסאות היקרות שהכניסו להן את כל התוספות והאופציות.

מכיוון שבכל המקרים שאני מדבר עליהם עסקינן במכוניות חדשות - בכל היצרנים הללו המחיר כולל את התחזוקה לפחות ל 3 שנים.

לכן - הייתרון היחיד שיש לעיסקה של וולוו הוא זה שאין DOWNPAYMENT.
תאורטית - העלות הכוללת של העיסקה תהיה דומה לאופציות של האחרים.

מעשית - יש שני דברים שמסמנים שניתן יהיה להגיע לעיסקה יותר טובה כלכלית עם יצרן אחר:

ראשית: בגלל שמדובר ברכב עם הרבה HYPE ושנת דגם ראשונה - הסיכוי להצליח "להתמקח" ולהוריד את מחיר הבסיס לעיסקה הוא קטן, יחסית.

ואחרית: אני בטוח שוולוו "יסננו" נהגים בצורה הרבה יותר אגרסיבית - גם מבחינת רקורד ביטוח (מי שגר בשכונה מסוכנת מבחינה ביטוחית, או שהוא נהג עם רקורד בטוחי גרוע - מן הסתם לא יאושר...)

iytzi

New member
i dont live to far from they city

so insurance by me is a bit more like arround 2-3 grand a year
also i looked at a q3 lease with 15,000 miles and i think its more like 400-500 +down payment
lets say i get it for 400x12=4800+insurance and downpayment
then will make sense for me to get the volvo i thnk not sure yet as i dont really need a car now( just want one)s

Boston Guy

New member
שוב - בהנחה שוולוו יאשרו לך את ה LEASE...

זה יכול להיות ניסוי מעניין - לראות עד כמה הם פתוחים לאשר ליס לאדם שגר בשכונה שבה פרמיית ביטוח הרכב היא 3,000$ לשנה על הרכב שלהם.

משום מה אני זכרתי שאתה גר בגיזרת מונסי - ועד כמה שאני יודע יש "כתם שחור" על האזזור ההוא בעולם הביטוחי.

iytzi

New member
ok challenge done

OK i signed up for one lets see if i get approved
delivery date April May
i live in Wayne nj
i work in monsey
i took the better option as i love loud music :)
&nbsp
Information about your order
Delivery time
XC40 vehicles are available for delivery in April-May 2018. We will contact you with further details as your delivery date approaches.
Summary
Monthly payment: $709.00
Down payment: $0.00
Term: 24 Months
Annual mileage allowance: 15,000.00 Miles
Deposit: $500.00
Excess mileage charge: $0.25 / mile
&nbsp
&nbsp

taltalam

New member
אם הם בסיליקון ואלי