רכיבה על סוסים ב-
אנשים

Yu vi

New member
ממש אהבתי! D:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחח גם פה השתמשת באנטילופה מצרית
מקווה שתתקבלי לראש 1
הכתבה ממש טובה וכתובה מעולה, אני בטוחה שהייתי קוראת כזה דבר ולא מעבירה עמוד אם היה לי את העיתון ^^'

kelly7i

New member
הם מחפשים כותבים??

למדור מסוין או משו..? ומקבלים כסף? ריאיון עבודה, משו?P: ובת-אל!! יש לך בלוג?
חח לא ידעתי, איך לא אמרתXD

butbut

New member
אין לי שמץ על כלום-רק שהם מחפשים בכללי=]

וחחחח..כע יש לי כבר שנתיים נראה לי=] או שנה וחצי. זה הבלוג השלישי שלי=] לא שאלת=]

kelly7i

New member
חחXD

עכשיו שנכנסתי אליו זה נשמע לי מוכר "בת-אל שפיות בע"מ" יש מצב שהיית בו פעם
חח גם לי יש בלוגD:

O0NoNi0O

New member
סורי בת אל זה בולשיט

למה? כי אזמה אם יש פריקים, אימואים, פאקצות, ערסים, אנטילופות. ככה זה בחברה המודרנית אנשים מתחלקים לקבוצות. ודעתי זה הכי טוב, מה טוב כול כך בזה שכולם תחת אותה הגדרה? בואי נדבר תכלס עכשיו, אף פעםן לא באו אליך ידידים שלך או חברות שלך ושאלו אותך מה הקטע עם הפריקוניות הזאת? אף פעם לא צעקו לך במסדרון פריקית? אז מה הבולשיט הזה [סליחה פשוט יש כול כך הרבה אנשים בזמן האחרון שכותבים על אימו בויז שפשוט התחרפנתיXD] ככה זה אנשים, מתחלקים לקבוצות לפידברים ומראות שהם אוהבים. מה רע בזה כול כך? שכולם חשים צורך לפנות לישרא בלוג הקרוב לבית ולכתוב על זה? והאמת? אני הכי לא פריקית בעולם! נשבעת, אני הכי פאקצה שיש, ומה בא לי לעשות פוני לצד ולשים מגן זיעה סקה [סקא?] זה פשוט ממש יפה! ואני מתה על הסינגל החדש של בריטני והצבע האהוב עליי זה ורוד, ואני כול היום אומרות אמאלוש, קטלנוש, מושי, כפרעל.. וכול מילות הפאקצה שיש. ואת תיארת אנשים כמוני [לא לקחתי אישי, את חמודה
] כמבולבלים? לא סליחה אני הכי לא מבלובלת בעולם כיף לי לשמוע את גיוומי מור של בריטני ולעשות פוני שמכסה חצי עין וללבוש שחור. ואת צריכה לראות את האמפי שלי מצד אחר יש מכ"ר וסימפל פלאן האפלים ויש לי גם באסטד ונינט [נינט!]. זה פשוט גיוון והתחברות לדברים שאוהבים. ומה לעשות שבגילאים שלנו אז ניהים יותר קיצוניים ורוצים יותר ללכת לצד אחד ולא באמצע. זה לא אומר בלבול זה אומר התחברות לסגנון מסוים שמתחברים אליו בתקופת גיל ההתבגרות. ומה שכתבת ממש טוב! הייתה לזה ממש תחושה של כתבה אבל לדעתי תחליפי נושא. בטח 70% מכתבות ששלחו להם על אימו ופאקצות ואיך שזה מסתדר ביחד [או שבמקרה שלהם, לא מסתדר ביחד] את פשוט כותבת טוב. תחליפי נושא והם יראו את זה בעין יותר טובה. בהצלחה
ואני מקווה שלא נעלבת ממני, זאת באמת לא הייתה הכוונה.

O0NoNi0O

New member
אה והחלק האחרון עם הכלב היה אחד הטובים.

כאילו זאת הייתה דוגמא ממש טובה וקורעת לזה שאולי הכול זה תחפושת? אבל חשבת על זה שאולי זה לא תחפושת ופוזה? אולי זה באמת מראה שאוהבים? ומוזיקה? לא יודעת אני נגד כול העינין הזה של אימואים זה פוזה. זה הכי לא. הם פשוט מתחברים למראה ולא בהכרח למוזיקה.

butbut

New member
את לא הבנתXDD כנסי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני התכוונתי שכול ההכללות האלה-והלבוש המשונה.. הכול הכול הכוללל זה סתם בולשיט! האנשים באמת מתנהגים ככה-אני יכולה להגיד לך בבירור בדקתי! והקטע עם הכלב בסוף-זה היה להראות שכולם נמצאים התוך תחפושת! כולם משקרים לעצמם! אבל הם אוהבים את זה. ובטח שיש הכללות! XD מבינה?

O0NoNi0O

New member
בעיניי זה לא בולשיט.

זה סגנון שאנשים מאמצים לעצמם ובייחוד בגילאים שלנו כי זה הגיל שהכי רוצים "לבטא" את עצמך, להיות קיצוני. אני אוהבת את זה, אין לי בעיה אם זה, בעייני זה בסדר ואני תומכת בזה, כול אחד והנישה שלו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסימפל פלאן? אפלים?../images/Emo12.gif

איי דונט ט'ינק סו D:

O0NoNi0O

New member
צחקתי, הם בכלל לא אפליםXD

בא לך להעלות את הסינגל החדש?:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא../images/Emo11.gif

סתאם, אם תתני לי את האתר של ההעלאת קבצים אני אעלה לך בכיף :]

just orr

New member
ווי יפה D:

את כותבת ממש ממש טוב ^___^ וה'כתבה' הזאת ממש מצחיקה [אנטילופה מצרית XDDDDD וכל הקטע עם הכלב שלך- הרגת אותי!! XDDDD] =]] *לא קשורה* יש לך כפתורים ממש חמודים. אימצתי לעצמי חלק, ואת לא תוכלי למנוע זאת. חעחע. המון בהצלחה עם זה

m o r 1 0 2

New member
בוט ס'מוכשרת אתXDD../images/Emo168.gif

אין לי מושג לאן אני משתייכת? תגידי לי את
XD אחלה כתבה

talosh1234

New member
תגידו מה עם משטרת האופנהה ?

אפשר להיות אחראית לפינהה ? כי מלא זמן לא היה

למעלה