רכיבה על סוסים ב-
אנשים

FallOutGirl

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo80.gifנמממ.. שאלה ../images/Emo9.gif

אוקי אז ככה. נתחיל בזה שאני בלונדון 6.12-12.12 (נסיעה שתכננתי כבר לפני חודשיים). הערב של 6.12 פנוי לנו והחלטתי שאני לא יכולה שוב להיות בלונדון שמקפליי מופיעים בלי לראות הופעה שלהם XDDD באתר כרטיסים עוד יש כרטיסים ב160 שקל למקום הכי רחוק בשורה 19 מתוך 26 שורות. (מסומן באדום) או שאולי אני אקנה ממישהו באיביי למקום דיי קרוב לבמה ולא ביציע ואני חושבת שזה לשורה 11 מתוך 26. (מסומן בירוק) הבעיה היא שזה עולה 385 שקל.. אמא לא הכי התלהבה מהמחיר חחח קיצור.. אתם חושבים שכדאי לי 160 שקל הכי רחוק ובקושי לראות רק כדי להרגיש שאני בהופעה שלהם? או שבאמת צריך להוציא 385 שקלים על כרטיס בשביל להיות קרוב יותר ולראות
עצוב לי להפרד מהכסף חחחחחחחחחחח

talosh1234

New member
אני הייתי מוצאיה את ה400 שקל האלה . . .

עד 400 לפחות .. זה מדהיםם .. ואם כבר את הולכתץ להופעה אז מה זה שווה לא לראות כמעט כלום ?! אבל .. מי אני שמכירה אותך ?! חח , זה תלוי במצב שלכם בבית וכל מיני דברים כאלה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאמת שגם אני הייתי הולכת על 400

אבל נווו.. אמא אומרת שזה יותר מידי
המצב בבית דווקא בסדר חחח נוו בנוני. אמא פשוט אמרה שהיא מעדיפה לבזבז כסף על שופינג מאשר עוד הופעה XD אני ממש עושה לה שטיפת מוח עם הדבר הזה ~,~ כל פעם שיש אלי&איי.ג'יי ברדיו אני אומרת שהן מופיעות עם מקפליי. הייתי איתה בעבודה אתמול וכתבתי לה מקפליי על פתקים. אני מראה לה אותם בראש1. כל פעם שיש מקפליי בטלויזיה אני מגבירה וקוראת לה XD חחחחחחחחח יו מה אני חופרת הרבה היום כאן?

Yu vi

New member
אמממ אני הייתי הולכת על ה400 שקל../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

כי עד שנוסעים ללונדון צריך לנצל את זה ולעשות את כל מה שאפשר לעשות רק שם. :] את לא יכולה לדעת מתי הפעם הבאה שתטוסי לשם, ואם זה בכלל ייקרה ואם זה ייקרה, את לא יכולה לדעת אם מקפליי יהיו ביחד עד אז. [חס וחלילהההההההה אעאע הם לא ייתפרקו!!! אבל זאת סתם דוגמה!!! היפוטית. סוג של XD] בקיצור, כדאי לך לשכנע את אמא שלך :] זה מה שאני הייתי עושה, אבל כל אחת ומה שהיא חושבת =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחח

האמת הייתי בלונדון לפני חצי שנה XDDD אבל זאת הייתה פעם ראשונה בלונדון וזה היה טיול בר מצווה של אח שלי.. נוו הבעיה היא שפשוט היה לי הסכם עם אמא שאני הולכת איתה להופעה אחת (פיונרל פור אה פרינד) שזאת הסיבה בכלל שרציתי לטוס ואז נזכרתי שלפני חצי שנה (ביום של הטיסה הקודמת עם אבא ואח שלי) אז ראיתי עם אמא את התוכנית הזאתי על מקפליי והיא דיי חיבבה אותם וזה היה בצחוק שנטוס לראות אותם בחנוכה ועכשיו בסוף כן יצא להיות שם בתאריך שלהם XDDDDD קיצור.. אני כבר שבועות יושבת מול התאריכי הופעות שלהם ונמאס לי ואני רוצה!! תכ'לס זה או מחזר או הופעה של מקפליי.. אבל מחזמר עולה לפחות 500 שקל. ולסיכום אחרי החפירה הזאת XDDDDD לא להגיד לאמא שיש כרטיסים יותר זולים ופשוט להמשיך עם השטיפת מוח שאני עושה לה כבר שבוע ולקנות את הכרטיסים היקרים חחח

kelly7i

New member
אבל..

זה לא אמור להיות מקומות יביבה לפי שורות או משו.. אני הבנתי פה ממישו פעם שקונים כרטיסים, מחכים בתור, נדחפים ומי שתופס מקום קרוב- תופס!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכי זה תלוי איפה זה..

בהופעה שמישהי מכאן (ושכחתי מי
) הייתה לפני כמה שבועות זה היה במועדון קטן (אסטריה) ואז שם הכל בעמידה. אבל עכשיו זה סיבוב הופעות ענקי וזה בארנה שזה ממש כמו היכל נוקיה. נוו התרגום של ארנה זה היכל XD קיצור - יש שם איזה עשרות אלפים כיסאות והכרטיסים זה לפי מקומות ישיבה. כי הרי לא יתנו לאיזה 15,000 איש להיכנס ולרוץ קילומטרים בין כל היציע/ישיבה רגילה/רצפה ולצאת ולהכנס מהאולם. גם המחירי כרטיסים באתר הם בהתאם לפי מקום רגיל ויציע.

kelly7i

New member
יעל הייתה באסטריה

חח מוזר לחשוב על אנשים שיראו הופעה של מקפליי ישובים בכיסאות כמו בקונצרטXD זה אנשים שקופצים צורחים ומשתגעים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני בעד ה385

בכלזאת, זה מק P:

חצמבוש

New member
אני הייתי מוציאה 2000 שקל אם צריך!D:

כשאני אהיה בלונדון אני יקנה VIP ולא הכפת לי כמה הוא עולהXDD ~באלי ללונדון~

yael0000

New member
אני הייתי מציעה לך../images/Emo211.gif

תכנסי לפורום הרשמי. יש בנות שמכורות כרטיסים במחירים כמעט כמו הקרו (25 פאונד)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנכנסתי לאיזה פורום שלהם..

ניראה לי חחחח יש לך קישור?^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאיזה אמא מעצבנת../images/Emo7.gif

היא אמרה שאבא לא מסכים ליותר משתי הופעות
ככה שאני כבר בחרתי ממזמן שתיים שאני אהיה בהן ;; אוףףףףףף אמא אמרה שאני אוותר על הופעה אחרת אם אני רוצה למקפליי אבל זה בערך כמו לבחור איזה ילד אוהבים יותר!! זה כמה מהלהקות האהובות עלי ופשוט אי אפשר לבחור
אם כבר הייתי מוכנה להוריד את ההופעה של הלוגודביי בשביל עוד הופעה של פיונרל.. אבל להלוגודביי אני הולכת עם חברה שבמקרה גם נמצאת בלונדון באותם תאריכים ככה שאני לא רוצה שהיא תדפק :\ נווווווווווווווווווווו אבל אהמ.. מה אני מתלוננת?
לונדון
פיונרל פור אה פרינד
לונדון
לונדון
זה פאקינג לונדון

O0NoNi0O

New member
תשמחי שאת הולכת לשתיים!

איזה כיף לך יואוו אפשר לבוא גם? לאיזה הופעות את הולכת?

mcfly danna

New member
../images/Emo207.gif מה עם ההתפקדות חודש אוקטובר?

היום ה-1.11 מי אחראי? אם אפחד, אז אפשר לפתוח?

למעלה