רכילות - אבל לא להרע ועוד על מי

מנורה

New member
אנשים רבים דומים לזכוכית:../images/Emo46.gif

הם חלקים, מלוטשים וקהים - עד ששוברים ואתם; אחר כך הם חדים-לעזאזל, כל רסיס חותך ונוקב (ז'ן פול סופר גרמי 1825-1763)

אנימו

New member
שומי- ובאנגלית אומרים: PLEASE,

CONTROL YOURSELF! ריחני מדי! במקרה זה - אנא , לא מעוקצו ולא מדבשו.

אנימו, רק עשיתי ניסוי כלים ../images/Emo182.gif

ואת זה אני לוקח על עצמי: "אכן כל איש יודע חוק: עת לדבר ועת לשתוק. אך לא ברור לו בהחלט, היכן הגבול בין עת לעת..."

shkedud

New member
הכעס בדרך כלל "יושב" על פחד,

חוסר אונים, אשמה, וכו'. הוא מציף וקשה לשלוט בו,אבל בטוח שאפשרי. מאוד אנושי לכעוס, השאלה היא באילו עוצמות? כמה? אני בעברי הייתי כעסנית מאוד, ישר יריתי, אבל אכלתי אותה בגדול. ולמדתי דרכים לדבר עם עצמי ולבדוק: "הי, על מה ולמה את בעצם כועסת?" ואם יש לי תשובה, אני נרגעת. אבל ברור שזה לא כזה פשוט...

מנורה

New member
שקדוד גם אני היתי שם ועד שלא

למדתי בדרך הקשה ולעומק מאין זה בא זה היה צף ומציף ופוגע גם בעצמי וגם בכל הסביבה

HAVA159

New member
shkedud וכולם שבת שלום ומבורך../images/Emo140.gif

ראשית בוקר/צהרים טובים לכולם,מקווה שלאחר העדרות קצרה, תקבלו אותי חזרה לפורום. ובקשר לכעס למדתי בכל שנותי לפני שאני עונה לספור עד 10 תאמינו לי זה עובד. עכשיו רוצה לברך אותכם ביום טוב, שבת שלום, ושיהיה לכולנו רק שמחת חיים, ולא כעסים אמן בהמון אהבה
ו
לשבת חוה.

../images/Emo122.gif ../images/Emo67.gif

כיסא איננו אך ורק המטרה למאבק: הוא בסיום ויכוח סרק, יכול להפוך לאמצעי קרבי מובהק...

אפי 7

New member
כעס ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

כשהדם רותח - להוריד מהר מהאש. כעס - מטשטש את בהירות המחשבה. רגז - ואמרו חז"ל: אדם שאין לבו טוב עליו - נוח לכעוס כשתראה אותי נותן רותחין - הוי נותן צוננין ועוד ועוד ועוד. מיגור הכעס בעת התהוותו - חוכמה.

למעלה