התעמץ?? התאמץ.... ומזה קשור אליי? לא אמרתי שזה בסדר שאנשים שעברו בסביבה זה פייר שיקחו ת'כסף!
ל לוטמוש New member 4/7/06 #77 התעמץ?? התאמץ.... ומזה קשור אליי? לא אמרתי שזה בסדר שאנשים שעברו בסביבה זה פייר שיקחו ת'כסף!
ר רווית30 New member 4/7/06 #80 כן...וגם שכנה שלך הבנתי שאת מרחובות דרך אגב הלכתי היום לכיכר מלכי ישראל(כיכר רבין)מראים אותי גם בסירטון
כן...וגם שכנה שלך הבנתי שאת מרחובות דרך אגב הלכתי היום לכיכר מלכי ישראל(כיכר רבין)מראים אותי גם בסירטון
י יונתן1988 New member 2/7/06 #3 בטח איזה קניון או מרכז פתוח כזה "בלי כתר"- בלי גג או משהו, אנא אערף. שאיזה פראייר יגלי לי נו
ל לוטמוש New member 2/7/06 #7 אני אהיה הפראיירית P= אני לא בטוחה. וראיתי שהאשימו את חביתוש-שהתברר כזכר חח. אמ... זו כיכר רבין בתל אביב. כי ראש בלי כתר-ראש ממשלה. רבין. והוא מת(ז"ל)-נאסף בטרם עת. ומלכי ישראל-לכיכר רבין בעבר קראו כיכר מלכי ישראל. תהנו.
אני אהיה הפראיירית P= אני לא בטוחה. וראיתי שהאשימו את חביתוש-שהתברר כזכר חח. אמ... זו כיכר רבין בתל אביב. כי ראש בלי כתר-ראש ממשלה. רבין. והוא מת(ז"ל)-נאסף בטרם עת. ומלכי ישראל-לכיכר רבין בעבר קראו כיכר מלכי ישראל. תהנו.
ר רווית30 New member 3/7/06 #41 ללוטמוש...................... מהיכן את לוטם?סתם מעניין אותי........אם בא לך תעני בכייף...!!!
W worIdcupg06 New member 2/7/06 #15 ממה להנות יא מטומטמת מהרצח שלו אני מבין שזה מהנה אותך טוב לא חסר כאלה שזה מהנה אותם