רמקולים PARADIGM

העתק כתבה מ audio revolution

על הסטודיו 80 . איני אומר שאין טובים מהם אבל הי הלו קצת נסחפתם ובעיקר עוז קצת נסחפת ????????????????

7stan

New member
לא נסחפנו - הם גרועים!

במיוחד REFERENCE. בדקתי אותם מול MISSION 774, B&W P4, MISSION 750LE והREFERENCE ליגה מתחת. דגמי MONITOR אפילו שתי ליגות מתחת.

gilads

New member
אני מופתע ../images/Emo2.gif

בד"כ, בתחילת דיון או המלצה כללית הדברים הנכתבים בפרורום מתחילים או נגמרים בהמלצה / הבהרה "אבל כמובן זה עניין של טעם / העדפה" או ´האוזניים שלך צריכות לבחור´. אבל, כשזה מגיע להתייחסות למכשירים (רמקולים במקרה הזה), שיש לכותב איזשהוא סנטימנט כלפיו (חיובי או שלילי) ההתבטאויות מקבלות אופי של פסיקה וקביעת אמת ´רציונאלית´, ואפילו מעוררות נסיונות שכנוע ופסילה הדדית. מוזר!?.

לו לפחות היית מביא סיבה אבל אמירה

באוויר שקולה בדיק לאוויר. התגעגתי לאמירות הקיצוניות שלך עכשיו יהיה לי לילה טוב.

חברים יקרים אני נהנה מהם ....

מהסטודיו 80 יכול להיות שלאחרים זה אפילו לא טוב לל"ג בעומר שיגעון. אין לי בעיה לנסות ולהראות זוויות שונות של הדיון כל עוד זה נשאר בגדר דעת אדם פרטי ולא קביעה פסקנית. מבחינתי שיגעון, זכותו של כל אחד לאהוב או לא לאהוב. אבל קביעה במסמרות היא עיניין אחר. השעה מאורחת וחבל לבזבז אנרגיה על איש שבכל מצב יאמר " קרתגו צריך להרוס" לילה טוב יום טוב מוטי

oz_kol

New member
הכי חשוב שאתה מרוצה...

ויש עוד אלפי אנשים מרוצים בעולם... פשוט עניין של טעם - יש אנשים שאהבים קפה ויש אנשים שאוהבים תה, יש קפה חזק ויש חלש וכ"ד... לילה טוב ידיד ונשתמע רק בשמחות עוז קול

Guitar Man

New member
רון, יש פה אנשים שהשם Paradigm

מעורר בהם פלצות. לך אחרי האזניים שלך! לי יש זוג מוניטור 7 ואני חייב לומר לך שהם נשמעים חבל על הזמן (בהיבט החיובי של הביטוי). אני שומע בעיקר רוק ובלוז ותאמין לי שלשמוע ב- DVD את בי.בי. קינג, אריק קלפטון, מרק קנופלר המודי-בלוז והאיגלס זו חוויה בלתי שנשכחת. Paradigm זו חברה קנדית מכובדת מאוד שמוצריה נמכרים היטב בארה"ב וקנדה והצרכן שם לא כל כך פרייאר. אם תבדוק במגזינים מקצועיים תוכל להבין למה. את שלי קניתי אצל החבר´ה הנחמדים מסטריאו סטאר, רק שתדע שהנחמדים האלה גם אוהבים כסף. להערכתי עבור המוניטור 9 שעולה בארה"ב 800$ אתה צריך לשלם מקסימום 6000ש"ח (אולי 5,700). אני מציע לך לשקול לקחת גם את אחד הסנטרים המצויינים שלהם: לדוגמא CC-170 כיוון שמומלץ להעמיד את השלישיה הקדמית על אותו יצרן.

gofish

New member
תיקון קטן.....

אם כבר להתאים סנטר לרמקול מוניטור 9, אז כמובן לבחור בסנטר 350-CC או 370-CC, שמתאימים יותר למוניטור 9. כאן אני חושב דווקא שהסנטר שלהם טוב, ועדיף ה-370. וזה רק מחזק את דעתי שסדרת המוניטור טובה לקולנוע ביתי, פחות למוסיקת סטריאו.

אני מעוננין לבצע ניסוי שמיעה

עם סט אחר של רמקולים ולשמוע על מה צעקתכם . אני שומע ברמקולים הללו המון סוגים שונים שונים של מוסיקה, בשני ערוצים , חמישה ערוצים ולא מרגיש שחסר לי משהו כולל פרקשנים הכי קטנים בהופעה של סנטנה. כך שממש לא ברור לי על דברים נסמכים. שוב, יתכן ולא נחשפתי מספיק, אם כי ערכתי מספר השוואות טרם רכישת הרפרנס 80 . יום טוב מוטי

למעלה