|רמקולכל הנשים בפורום תרבות הונגריה

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

ju100

New member
חשדתי שזאת ...../images/Emo4.gif

הכוונה...אבל בכל זאת שאלתי...מה דעתך על זאת?

ברק 188

New member
נחמדה היא מבינה "בהונגרית"

כאלו לשלוח לי רק במסר שB T לא יראה וטומי לא יקח ללב.

גלי®

New member
קצת באיחור (גמרתי לחגוג את יום

האישה הבנלאומי בנקיון כללי של הבית): תודה לך ביטי, מי ייתן ותנאי הגברים ישתוו לאלו של הנשים: תמרטו שיער מהרגליים, מהשפם ומשאר המקומות שאלוהים שכח להוריד לנשים ת'שיער משם, אבל הגברים משום מה חושבים שהוא לא... תוכלו לעמוד בסופר שעה בחודש ולהתלבט: OB, טמפקס, או אולוויז אקסטרה-לארג'.. תהנו מלעמוד שעה מול המראה, בנסיון להדחק לאיזו שמלת מיני- מידה 36, שאיזה מעצב אופנה (שבכלל מעדיף גברים) חושב שטוסיק במידה 42 יכול להדחס לתוכה... תוכלו לקנות חזיית פוש אפ סקסית, רק בשביל לגלות שהיא דורשת ארגון מחדש של כל מיני איברים שכבר מזמן שכחו את מקומם הטבעי, ועכשיו צריך לאסוף אותם מאי-שם באזור הפופיק... תהנו מחיפוש אחרי תוכניות דיאטה חדשות ומתכונים חדשים לאידוי סלרי, באמונה שזה באמת יעזור, ואי פעם, השמלה מלפני שני סעיפים, תעלה עליכם... תוכלו לדדות על עקבי סיכה, ולשכנע את עצמכם שזה נוח (בטחחחח...), שהרגליים לא כואבות לכם (דאבל- בטחחחח...) ושככה אתם נראים טוב יותר... (כן, ממטר וחמישים על מטר וחמישים על מטר וחמישים הפכתם לאותה קוביה, אבל עם תוספת קטנה של שתי רגליות... :)))) ) תוכלו לחוות את ההנאה שבהריון ובלידה: הבחילות, ההקאות, אגירת המים ובתור בונוס, בלידה, אם יש לכם וטרינר (סליחה, גניקולוג) טוב, תרגישו שמע"צ סוללת לכם כביש שם (אם הוא גרוע, התחושה היא של "חוצה ישראל" - רק שאפ'חד לא ישלם לכם על המעבר שם :))))) ...) תהנו מלשכנע את עצמכם ש"ילדים זה שמחה", גם אם זה בשתיים לפנות בוקר, או בין שתיים לארבע בצהריים... מצד שני, בתמורה, אני מבטיחה להרים את הקרש, בזמן שאני עושה פיפי... פייר, לא? :))))))))))))))

itaf10

New member
הוי כמה את חמודה, בקר טוב ../images/Emo42.gif

מצא חן בעיני

orlu

New member
גלי,אני הזמנתי את BT1 לישמחות

ואת טרחת לתת לו הזדמנות בחירה אחת לאחת יופי,,,יפה עשית

ברק 188

New member
גלי'נקה כבר כתבתי לך אני איתך אבל..

אנו הגברים לא אשמים בכל הסעיפים שכתבת, גם לנו יש צרות משלנו ולא יהיה קטנוני לפרט אותם פה, אנחנו "הגברים בוכים בלילה" אגב גם אני מרים את הקרש אבל לא תמיד מובטח בול קליעה!

orlu

New member
ואפילו הפכת לאיש שפוצים בערוב ימיך

רחמנות

ברק 188

New member
נכון,יש לי כבר "פצוצים" בראש.

רחמ'לץ- ולא רחמנות אני לא מסכן רק שבלילה אני
.

B T1

New member
../images/Emo8.gifאורלו---שום ערוב ימיו.....

ראינו אותו במפגש והוא ממש במיטבו.

orlu

New member
האמת????אתה צודק אבי הוא הדוגמא

|כן צעיר בריא ורענן

ברק 188

New member
../images/Emo9.gif תודה הלילה בטח ארדם טוב.

אבל מי ערב לי שכך אני מרגיש בפנים ? גלי נא לשלוח לי את המדבקה ישרות הביתה. "בא לי בימים בא לי בלילות אני ..בורח לעת עתה", בי.

B T1

New member
גלי-את יכולה להתחיל ב.....

להרים את הקרש. (מפלסטיק)

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif גליתוש, כל מלה זהב

רק ככה תלחשי בסוד... היית מתחלפת איתם?! ומבחינתי, לא צריך "להחליף" מין, כדי לאהוב "עבודות" של גברים, ולא לאהוב את מה שהועידו לנו. תני לי לעסוק בעבודות טכניות, (חשמל, תקונים, תכנות מכשירים וכו), ורק לא לנקות, לכבס, לבשל וכו, יענו עבודות נשיות, (שאני עושה אותן בלי ברירה ודווקא לא רע), ואין מאושרת ממני.

ju100

New member
מכירה המון גברים....

שאין להם שום שמץ באשר לעבודות טכניות...אם הייתי צריכה לסמוך על יקירי הייתי חייבת להחליף לאוהל...חבל של הכביסה שנתלש ברוחות יכול להתעופף לו עד קץ כל הדורות...וכל מיני דוגמאות מהסוג הזה...אבל יחד עם זאת..אמר מי שאמר לפני..אי אפשר עם כמו שאי אפשר בלי!!! אבל באמת הוא קרוב למושלמות בעיניין הוצאת שקית הזבל!!! בחיי!! כל פעם שאני מזכירה לו הוא לא שוכח!!!

למעלה