|רמקולכל הנשים בפורום תרבות הונגריה

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

ju100

New member
דיבה??..../images/Emo70.gif

אם זאת דיבה אז מהי באמת דיבה?...זהו בסך הכל סיפור על עובדות החיים...

ברק 188

New member
עובדות או עבדות החיים (בהשראת פסח)

עבדות ,עובדות,אבודים,אובדנים,ובכל זאת חיים. "אין דבר מחר יהיה יום חדש" איזה סרט נגמר במלים אלו? כנהוג היתי כותב תשובה הפוכה, אבל להפוך עכשיו את המחשב...לא.

ju100

New member
זה היה סרטטטט..../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

כן זה היה סרט שראיתי מספר פעמים!!!..האמת שאני לא רגשנית מי יודע מה.. יש בי חצי סלובקי והסלובקים קשים במיקצת!!! כשתוכנית הבאתי לעולם הייתה על הפרק ערבבו פעמיים שמאלה ופעם ימינה ויצאתי מין תערובת של רגישה קשוחה...מצרפת תמונה שהצחיקה אותי...הכותרת יכולה להיות:אשה קשוחה!!!...אבל זאת בהחלט לא אני...חחחחח

ברק 188

New member
כן סרט מר-טיט, אבל-"חלף עם הרוח"

ויש לנו את המשותף סלובקיה הונגריה, וגם אני לא נראה כך במציאות ,אחרי השפוצים אולי.

ju100

New member
שיפוצים????../images/Emo2.gif

שיפוצים?..דורש פרשנות!!!!ניתוחה פלסיטיקה?...לאאאא...לא מתאים !!!מהיכן הצד ההונגרי שלך?..הונגריה פרופר?...והסלובקי?..

ברק 188

New member
פרשנות !

שיבוצים שיפוצים=שם משפחה שלי "שפיצר" מתאים עכשיו? הצד ההונגרי שלי אבא מהעיירה BAJA דרומית לבודפשט כ-40ק"מ הצד הסלובקי היא אמא ההעיירה UJLAK שלי טרבישוב עירה זו עד למלחמת העולם היתה פעם בצג ההונגרי ופעם בצד הסלובקי כיום סלובקיה כפי שכתבתי בעבר היתי שם בשנת 98 וגם בקוש'צה, זהו היום יום שישי יום קצר חזרה לשיבוצים להשתמע. נ.ב -שמחתי לצד החדש שנתגלה ביננו,איך הוא אה?...

ju100

New member
ושוב הפוך על הפוך..../images/Emo13.gif

אנ'יו שלי ילידת בודפשט..עכברית של העיר הגדולה..ואפוו..יליד נוביזמקי.. כן יצא לי להיות שם...איתם וגם פעם עם האח הצעיר שלי..וצאצאנו.. אי אפשר היה להבין את ההתרגשות שהיינו בה..הוא ואני..אבא שלנו דמות ענקית בעיננו..הייתי פעם רוצה מאוד לעשות שוב את השורשים...אלא מה?... נאדה פרטנר..אחי חי באמריקה...ופה בארץ הקודש איש לא מעניין אותו... נכון להיום ההורים במצב לא טוב...אבא רצה לנסוע לפני מספר חודשים..אבל הוא כבר לא רואה..וזה לא קשור למצבו הפיזי..קבל ספיינל סטורק לפני 3 שנים ומאז משותק...והרופא פסק בשבילו:..נסיעה מסוכנת!!! ודי להתבכיין...שתהיה אחלה שבת...ותן לי במסר חיוך!!!

B T1

New member
הוצאת הזבל, זו פעולה המתאימה

לפי ה-IQ של הגבר הממוצע. התדירות או המועד כבר מחייב התערבות של אישה או כל מחשב אחר.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אני רוצה להבהיר את

עצמי. חשבתי בזמן שטיפת הכלים, (זה יופי של זמן למחשבות), (לא מפעילה מדיח בשביל 2וחצי כלים, ובעלי מתעסק אתם רק בשבתות וחגים וכשיש אורחים, וגם הסירים הגדולים מוטלים עליו) שאני אוהבת להיות אשה, זה כיף, ולא הייתי משנה זאת בשום מחיר שבעולם, מה שבטעות עשוי היה להחשב מהתגובה הקודמת שלי.

B T1

New member
ju100-הכותרת לא נראת טוב../images/Emo8.gif

"מכירה המון גברים" גם אם נכון, יש להצניע את הדבר. (לא בושה, אבל גם לא כבוד גדול)

ju100

New member
../images/Emo6.gifידעתי שמישהו יגיב....

כבוד או לא כבוד..אני באמת מכירה המון גברים..אבל יותר מכמות זאת אני מכירה נשים...אתה מבין..כחלק מעבודתי אני פשוט מכירה אנשים...

ברק 188

New member
evike את מוזמנת אלינו לשפוציים

רק הבהרה במקרה של ...אין פצויים. הכל שחור בלי קבלות רק תצאות.

גלי®

New member
איזה "מתחלפת איתם"? כבר כתבתי

פעם שההורים שלי הולידו אותי להיות גרושה... :))))) יודעת לעשות הכל בבית: החל בשטיפת כלים וכלה בעבודות הטכניות... רק ב"חשמלים" (שקעים וכאלו) אני מתפנקת ומצייצת לאבא לעזרה... :))))))

גלי®

New member
רוצה לספר ל"הור" (יחיד של הורים

זה "הור", לא? :))) ) שלי שזה כזה כבוד להיות גרושה? :)))))))))

ברק 188

New member
לא יודע אם כבוד או לא,מה שאני כן ..

יודע שבדרך כלל "מה שמבשלים זה מה שאוכלים" אני כתבתי על הכבוד על הצורה שא כתבת את המאמר,על כך שהתחלת להתמודד להיות גרושה עוד במצעירותך, הוריך הכינו אותך כך את כתבת למדת לעשות הרבה דברים לבד, עובדה ולא אבודה הנה כיום את מתמודדת יפה מאוד . גו'ד שבס גלי.

גלי®

New member
לא נראה לך שבמקרים מסוימים זו

עלולה להיות נבואה שמגשימה את עצמה? :))))))))

גלי®

New member
משהו שקיבלתי במייל היום, מידיד

טוב שלי: הכי חשוב זו עבודת צוות נכון, לכל אחד יש את הקצב שלו. אני למשל קצת איטי. הבוקר אשתי סירקה את הגדולה ביד אחת, הכינה ארוחות בוקר ושני כריכים לבית הספר ביד השניה, עירבבה את החלב לתינוק (כנראה בעזרת הסנטר), ענתה לאיזה שאלה לגבי שיעורי בית, והזכירה לבן הגדול לצחצח שיניים. בינתיים אני הרתחתי מים לקפה. אחר כך אשתי הכינה קפה עם המים שהרתחתי, אספה את השיער של הגדולה לקוקיה ביד אחת (איך בכלל היא מצליחה לעשות קוקיה ביד אחת?), שמה את החלב בקערת מים קרים כדי שיתקרר קצת, סידרה את הפרוסות בילקוטים והוסיפה בקבוקי מים (עם הכתף?). בו בזמן אני הוצאתי את הקטן מהמיטה. אשתי החליפה לו טיטול, שלחה את אחיו להחליף בגדים (הוא בוחר בגדים כמו אבא שלו), בדקה שכל מה שנדרש למערכת נמצא בשני הילקוטים, הפעילה את המדיח, העבירה את הבגדים ממכונת הכביסה למייבש, והכניסה בגדים למחזור נוסף של כביסה. אני בזמן הזה הספקתי ללחוץ על כפתור ההפעלה של המייבש. האמת היא שהתכוונתי ללחוץ גם על כפתור ההפעלה של המדיח, אבל בזמן שעש! יתי את המסע בן שני הצעדים מהמייבש למדיח, ראיתי איך אשתי בתנופה אחת מכניסה מלח למדיח, סוגרת אותו ומפעילה אותו כשביד השניה היא מאכילה את התינוק מהבקבוק. שאלתי הבוקר במשרד. מסתבר דווקא שלהרבה גברים יש נשים מהירות נורא. מנחם אומר שהדבר הכי חשוב שהגבר צריך לדעת בבוקר זה לא להפריע (למשל לא לעמוד בדרך בין המייבש למדיח) כי זה פוגע בעבודת הצוות. :))))))))))

למעלה