רנין ("אני לא יהודייה!") בדרמה על הבוקר

droriko

New member
ואני שואל

למה לעזזל אני מפספס את הקטעים האלה?? תמיד שאני פותח את הלייב זה יהיה משהו כמו איתי ואשר מנהלים דיון על סירות בכנרת

rosedal

New member
וונסה צודקת לחלוטין!!!!

נמאס לי כבר שרנין משתמשת בדת בשביל להרגיש ששונאים אותה. למה רנין חשבה בדיוק לבוא לבית כנסת.... נו באמת היא מכניסה את עצמה לכבשן האש. שיפרה מנסה לחנך את כולם איך להתנהג, זה מתיש ,זה מעיק ודייי שתשחרר אותנו מהאימרות המיופיפות שלה.

cookies10

New member
אני לא ראיתי מה הלך עם ונסה ורנין

אתמול ראיתי את רנין יושבת עם יוסי כשכוולם הלכו לבית כנסת רנין נכנסה לבית והתחילה לשיר שירים בערבית בקול רם בלי הפסק, היא ידעה שמצלמים אותה וידעה שזה החג שלנו ראש השנה ולמה כל החודש לא שמענו אותה שרה בערבית ודוקא אתמול בחג שלנו היא שרה בערבית היה לי מוזר וקלטתי מיד שרנין משחקת אותה בכאילו כאילו נחמדה על כולם בוכה שירחמו עליה וסוחטת מחמאות, כי היא לא כמותם, תופסת טרמפ על זה שהיא לא יהודיה... ובלב שלה מורגש שהיא לא אוהבת אותנו זה מורגש חזק מי שיודע לקרוא שפת גוף, משחקת בכאילו כאילו וכוולם משחקים לידיים שלה, גם הגברים המטומטמים שמרגישים חובה לנחם אותה בגלל המצב שלה, אנחנו העם היהודי, תמיד צריך לנחם ולהצתדק, שלא פגענו באף אחד בעובדה שאנחנו יהודים וזאת זכותינו... וגם זה קורה בבית האח הגדול בקטנות, אם תשימו לב... לגבי שיפרה שקראתי שבאה לנחם את רנין היא מאוהבת ברנין ורנין היחידה שמתייחסת אליה...

דורון

New member
בקיצור כולם טעו פה, ונסה אמרה משפט מטומטם

(אני יודע שהיא לא התכוונה לפגוע אבל זה עדיין משפט מטומטם), היא ראתה שרנין נפגעה ולא היה לה את השכל להסביר לה שהיא התכוונה לטוב. רנין גם טעתה כי היא פשוט הגיבה באובר דרמטיות בלי לנסות להבין שונסה לא ניסתה לפגוע בה.

lightflake

New member
אפילו לאון אמר לרנין - לא צריך לעשות דרמה

מכל דבר ורנין אמרה לו "אני?" "אני האחרונה שמחפשת דרמה"

Jason2

New member
נגמר הסיפור

ונסה אמרה משהו בלי להתכוון, רנין לא הבינה את זה. ונראה שהן שמו את זה מאחוריהן. אבל זה "האח הגדול" אז היא אפשר לדעת מה קורה באמת...

d a n 6

New member
ובכל זאת

אני יכול לשים כסף שרנין תעמיד להדחה את ונסה וקרן ביום שבת.

t o b i

New member
עם כל הכבוד לרנין היא לא סבלה לשבת בקידוש מה

היא רצה לבית כנסת?כמה התבכיינה על התקווה ששרו לידה, ,אני לא נפש יהודי"... התהפכה לי הדיעה עליה הבוקר-היא עשה טעות אני מקווה שונסה לא תספוג מזה אש עכשיו אוף

bibaso

New member
זה בגלל שהיא לחוצה על מה שיגידו עליה במגזר

ויש באמת על מה להילחץ, ראו מקרי מתמודדות ערביות \ דרוזיות בתוכניות אחרות

היפ הופ1

New member
מה הבעיות שלכם נגד רנין?

אני באופן אישי מאוד אוהבת אותך.. היא מותק של בן אדם! ודי עם הגזענות הזאת! אתמול רנין אמרה משהו על נטלי אחותי..כשנטלי ניכנסה לבית ספר אז היהודים זרקו עליה אבנים ושברו לה את היד! בושה..!!!!!! רנין תיהיה בגמר!!

lightflake

New member
שום דבר אישי. היא פשוט מתנהגת כמו

קרצייה ודרמה קווין וכל הזמן בוכה ומייללת ומתלוננת על כלום... היא אומרת שהיא OPEN MINDED אבל יש לה בעיה עם כל סממן יהודי כאילו שכופים עליה להתגייר - פשוט נמאס לי לראות יללות לא מוצדקות כל יום

Jason2

New member
לי לא נמאס

יש טיפוסים שונים בתוכנית, אחת מהם פגיעה יותר. לא כולם אותו הדבר. והיום אם שמת לב קרה ההיפך, היא רצתה לבוא לבית הכנסת (ולא כפו עליה כלום) ובגלל זה קרה הדבר הזה.

היפ הופ1

New member
אז מה אם היא רגישה..

ככה היא נולדה זה כמו שאני יגיד שעינב מתנהגת כמו בהמה.. אתמול ב1 בלילה היא אמרה שיש לה קקי חח איזה מגעילה לדעתי רנין סובלת שם כי היא נוצריה והיא מאמינה בדת שלה.. אבל עובדה שאתמול היא עמדה בארחות חג ואכלה תכבדו אותה!

lightflake

New member
אתם פשוט עוד לא קלטתם אותה

היא לא "רגישה" באמת היא לא שמה שם על אף אחד מלבד על עצמה היא רגישה לתדמית שהיא רוצה להציג היא רגישה לכבוד שלה היא רגישה ללהיות מרכז המהומה - שכולם יסתכלו עליה ויכבדו אותה... בלה בלה בלה.. רק גורמת לי לזלזל בה עם כל השטויות והבכיינות הזאת. לדעתי היא עושה הסברה רעה מאוד לעם שהיא אמורה לייצג. בלי להיות מודעת לעצמה היא רק מאשימה אחרים ומתבכיינת שמתייחסים אליה בגזענות. אבל האם אי פעם באמת התייחסו אליה בגזענות? האם אי פעם העמידו אותה להדחה? אז לי כבר נמאס, ולכם גם ימאס ממנה בהמשך כשתבינו את האופי שלה.

Jason2

New member
טוב שמענו את התקליט הזה

היא רגישה או לא רגישה, מה זה איכפת כבר? למשחק הזה יש עוד חודשיים ויכול להיות שימאס לנו מכולם. זה משחק וכל אחד רוצה להגיע לכסף בסוף.

למעלה