רנין כבר רגועה ולא רוצה ללכת ולמה??? כנסו!!

24 שעות 1

New member
רנין כבר רגועה ולא רוצה ללכת ולמה??? כנסו!!

התמונה המצטיירת וכנראה נכונה רנין מאוהבת קשות בשי ואתמול שי שוחח איתה והרגיע אותה שהיא בשבילו הכל וחזר האושר החיוך והשלוה לרנין

יNOT

New member
ואני הייתי בטוח שהיא הגדירה אותו כאח שלה...

איך מזה הגעתם למאוהבת....טוב נו...

sarit115

New member
ל יnot

כמו בעבר חזרתי ואמרתי שרנין מהואבת בשי..אתה הראשון שאמרת משהוא כמו לא רלוונתי... אני רואה דברים וקולטת מהר..אני קוראת שפת גוף ומיד מההתחלה ציינתי שהיא מאוהבת...זה ברור מאוד אין לה שום עתיד עם טייסיר כי אין לה אישיות ואף גבר לא יכול לסבול אישה בלי אישיות ועמוד שדרה...היא חלשה ולפי דעתי צריכה שיחות עם אדם מקצועי..שים לב מתי היא מסטולית היא פולטת דברים חזקים מאוד..בקיצור רנין לא יודעת מי היא בכלל ובאה לתוכנית להוכיח לעצמה שהיא כן יכולה לעשות דברים לבד..אבל מצטבר שלא

יNOT

New member
ומה את לוכדת נחשים?

איך זה קשור לפוסט שאליו שירשרת?!

יNOT

New member
הניתוח הפסיכולוגי שלך את רנין לא קשור לאהבה..

בתור התחלה , רנין הגדירה את שי כ "אח שלי" זה לפחות היו מילותיה... עכשיו קחי בחשבון ששי היה שם לצידה כל הפעמים בשיחות נפש , חצי פסיכולוג מטעם ההפקה כדי שהיא תישאר בווילה. והיו גם כל השיחות שלא צולמו... כל אלה לא יוצרים אהבה....
אבל הספר על פיענוח שפת גוף כבר נכתב, את מוזמנת לקרוא אותו שוב
בכל מקרה עד שלא יהיה ביניהם...משהו יותר מוחשי שגם ייצולם....אני מגדיר את זה כדימיון ומשאלות לב של הצופים.

sarit115

New member
אז אתה חי באשליה

לא כל דבר שרואים אומר שזה אמת ..למשל הם יודעים טוב מאוד לתת סימנים אחד לשני אם זה בעיניים, במבט, וכל מיני דרכים...הם מצטיינים בזה ..היא אוהבת אותו והיא מפרשת ואומרת "כמו אח"...היא עושה זאת בשביל הטייסיר בבית..אבל האמת רחוק מזה בלי שי היא אבודה, ללא מעש ללא טעם...מה זה אומר?? היא בת 24 שלא יודעת להחליט ורואה בשי המושיע שלה...אדם שלא מסוגל לראות כלום חוץ משי...קוראים לזה אובססיה שמוביל לאהבה..ושי יודע את זה

יNOT

New member
אובססיה מובילה לתלות לא לאהבה

ונכון שלא כל דבר שרואים היא אמת, אבל מה שאת רואה זה הכי קרוב לאמת שתקבלי מהווילה. האם היא ליטפה את שי? האם הם נכנסו לאותה מיטה? האם היה ביניהם משהו שדמה לאיתי וונסה או ערן וקרן בזמנו ....? ולכן עד עכשיו זה הכל משאלות לב שלך, ושל אחרים. ואמרתי כבר ששי כן מנצל את העובדה שהיא נזקקת, אבל מפה ועד אהבה..... יש צורך לשנות כמה מושגים במילון

24 שעות 1

New member
אמרנו רנין מאוהבת בשי ולא ההפך

1. לידיעתך ההפקה מאוד שומרת עליה ולא תראה דברים שלא מצטיירים טוב למצלמה איתה 2. אם היית רואה היטב את המשימה ביום שישי והתגובה שלה אליו היית מבין הרבה. 3. ברגע ששי לא דיבר איתה - העניש אותה כילדה קטנה ומפגרת (כך הוא מתייחס אליה) היא נכנסה לדכאון ועד לאחר השעה 0.300 בלילה ישבה ובכתה. 4. לאחר שהוא קיבל הנחייה מההפקה אתמול בלילה לאחר ההצבעות לגשת לדבר איתה חזר לה האושר החיוך והשירה היא כבר לא מתגעגת ולא דואגת מה חושבים עליה ההורים. ושימו לב!!! כבר אין דיבורים על תייסיר ונשיקות .

יNOT

New member
../images/Emo6.gif שיכנעת אותי

אתם משוכנעים שהיא מאוהבת בלי לראות שום דבר שיראה את זה
בעצמך אמרת שלא יראו שום דבר שיכול לרמוז כזה רעיון... ואמרתי שהוא על תקן הפסיכולוג שלה בווילה...לכן כל אישור או חוסר אישור שלו ייתפרש מצידה במצבי רוח. (להזכירכך רנין רצתה לעזוב א הווילה , שי שיכנע אותה להישאר...ומזה צמחה אהבתה הגדולה?
אוקיי )

sarit115

New member
תראה מה אומרים אחרים

אני וmy little fairy ו-24 שעות 1 ועוד המון רואים מה קורה ואתה פשוט רוצה לומר את ההפך...כאילו שאני לא יודעת על מה אני מדברת..wake up and smell the coffee

יNOT

New member
מניין הקולות שאומרים שאת צודקת...

זה לא ממש מה שיישכנע אותי....
הפורום נחשב לקצת קשה תפיסה או בעל ראייה מוגבלת , באשר למציאות בווילה ובכלל , אז שלושה או ארבעה שטוענים שהיא מאוהבת בלי שראו או שמעו את זה ממנה , זה רק מצחיק אותי

My Little Fairy

New member
אל תשכח שהיא התעלמה מהמסר של תייסיר

הוא ביקש ממנה לצאת עכשיו, והיא העדיפה להקשיב לתושבי הוילה במקום לאהובה. איך מרגיש תייסיר לראות שהיא שוכחת ממנו ומתקרבת לשי?

יNOT

New member
מצב פסיכולוגי

להזכיר ך ולכולם היא קיבלה את המסר הזה ביומולדת שלה. גם ככה זה יום שמהול באושר ובעצב. היא רצתה לעזוב, ורוב דיירי הבית ניסו לשכנע אותה להישאר,כבר פה שי נכנס בתפקיד הפסיכולג (לא מאהב
). אחריי שג'ני עזבה, שוב רנין הרגישה אבודה ורצתה לעזוב , שי שיכנע אותה להישאר. כל אלו יוצרים תלות בשי , לא תחושה שהיא מאוהבת בו ולכן עושה כדבריו. ואין לי מושג איך מרגיש החבר שלה, אני לא רואה שהיא שוכחת ממנו (זה תוכלי להגיד כשהיא תצא מהווילה , ולא תרוץ לזרועותיו ) היא מתקרבת לשי כי זה מתאים לה מבחינה פסיכולגית (כלומר חבתית ) וגם כי שי מנצל אותה בשביל ההצבעות על ההדחות.

כי תייסיר שלך לה שוב מסר שתישאר אך לא הראו

לנו את זה... חבל הייתי רוצה שתצא קודם שי ואז היא

הוא אמר את זה בכתבה שעשו עליה מעריב

הוא אמר שהוא שלח את המסר כיהיא הייתה בדיכאון אבל אז זה השתנה

My Little Fairy

New member
הוא בטח אמר את זה רק בגלל ש

המסר היה סודי אבל תייסיר פתחה אותו מול כל המדינה, אז הוא התבייש והמציא סיבה. כי אם היא הייתה רוצה לצאת, היא לא הייתה מחכה למסר ממנו. אבל היא לא רצתה לצאת, רק לעורר דרמות ואהדה.

למעלה