רנין כבר רגועה ולא רוצה ללכת ולמה??? כנסו!!

ומה רצית שהיא תגיד?

שי מאמי, אני אוהבת אותך. שימות העולם ושימות תייסיר? נו, באמת. היא נותנת לו רמזים אינסופיים. חוץ מלהגיד את זה באופן ברור היא עשתה ועושה הכל. הקשב לקשישות, הן מבינות משהו באהבה.

יNOT

New member
ואני ילד בן יום ../images/Emo95.gif שלא חווה ולא יודע...

כלום על אהבה ויחסים של גבר ואישה. את יכולה להאמין במה שאת רוצה...אבל אין לך הוכחות. רמז זה רמז, האחד ייפרש את זה כאילו היא אוהבת אותו ,השני יפרש את זה שזה רק בשביל ההדחות , והשלישי יגיד: "זאתי שחקנית היא שתולה של ההפקה
" או ששמעת אותה אומרת שהיא אוהבת אותו, שלא איכפת לה מהמשחק ולא איכפת לה מהווילה והיא מוכנה לעזוב כבר היום את הווילה אם היא עוזבת עם שי.... וכו.... בניתם מגדל גדול גדול......בלי יסודות .
סכנת קריסה

סתונית5

New member
את מי צבר אוהב באמת?

אתמול מייד אחרי ההדחה, ראו את צבר ורנין בתחתית המדרגות. רנין אמרה לצבר שהיא רוצה לעזוב. צבר היה המום והודיע שאם היא עוזבת גם הוא עוזב. היא היתה מופתעת מההצהרה והתנגדה בטענה שהוא רוצה להמשיך במשחק. צבר חזר שוב על האמירה שאם היא עוזבת גם הוא עוזב.. כרגיל המצלמה עברה למקום אחר. זמן מה אחר כך ראו את צבר הולך לשחות בגשם. המצלמה "תפסה" אותו לרגע יושב במים ומתאמץ לעצור דמעות. (למען ההגינות אולי זה היה צער על אשר...) במועד מאוחר יותר רנין שפרה וצבר ישבו בתחתית המדרגות. צבר די שתק ושפרה ניסתה לשכנע את רנין לא לעזוב. האמת היא שמזה זמן מה נראה לי שבין צבר ורנין יש קשר מעניין. בכמה הזדמנויות הוא ניהל אתה שיחות צפופות וחשאיות. כמו גם חיבוקים חמים מדי פעם.

d a n i t t

New member
בפרק הראשון ראו שצבר שם עין על רנין

שם עין אחושילנג! הוא אמר עוד בפרק הראשון שהוא נדלק על בנות לפי החיוך, ולרנין היה אז חיוך ענקי כזה ויפה (זה עוד היה בשלב שהיא רק צחקה ולא התלוננה כל הזמן). אז הוא הסתובב אז סביבה ואז הם ישבו בחוץ כמה אנשים: צבר, רנין, מיקי ועוד מישהי ואז מיקי אמרה "הייתי בטוחה שהם יביאו ערבי" אז רנין אמרה "אני" וצבר אמר לה - "תפסיקי עם השטויות האלה, נו אל תעבדי עליה, את תימניה, רואים" ורנין המשיכה להגיד שהיא ערביה וברגע שהוא האמין לה הוא כנראה "ירד" מההידלקות עליה. כל מיש שרוצה הוכחה שילך לפרק הראשון (או אולי השני?).

u r a n i a

New member
היא דלוקה עליו קשות מתחילת התוכנית

והוא כמובן מנצל את זה לטובתו.. בדיוק כמו עם לאון

יNOT

New member
או שאתם לא קוראים בפורום, או שאתם קוראים...

קוראים בצורה סלקטיבית. היו בפורום ציטוטים מהשיחו המצולמות של רנין עם דיירי הויילה , בו רנין הגדירה את שי כ"אח שלי" מפה ועד ממאוהבת בו..............................................................................יש דיי הרבה מרחק לעבור
וכן שי מנצל אותה בדיוק בגלל הפגיעות הפסיכולוגית שלה, אבל זה לא ניצול למטרות אינטימיות אלא רק בשביל הקול שלה בהדחות. שימו לב ששי הוא על תקן פסיכולוג בווילה כל פעם שמישהוא מרגיש רע , או מדבר על לעזוב...

u r a n i a

New member
ומה ציפית שהיא תגיד?

"אני מאוהבת בשי" ? ועוד מול המצלמות וכשתייסיר רואה ? ברור שהניצול הוא למטרות אסטרטגיות - לזה התכוונתי. כל מה שהוא עושה בווילה כולל פוזת ה"פסיכולוג" קשור לאסטרטגיה שלו. הוא פשוט דוחה

יNOT

New member
הנקודה היא שאין פה אהבה, ולכן זה מטעה...

את מי שקורא פוסטים כאלה. משחק פסיכולוגי בלי ספק. לטעון שהיא מאוהבת , זה פרשנויות אישיות שלכם. במיוחד בגלל שלא הראו לכם שום דבר שיירמוז על זה

Ron613

New member
גם לא שומעים אותה מדברת על תייסיר

בזמן האחרון.. וזה אולי מחזק את דבריך..

Ron613

New member
ואולי טייסיר נמצא בוילה מוחבא..

ואולי הוא החליף את שמו ל``שי``... אולי כן אולי לא..

למעלה