רנין כבר רגועה ולא רוצה ללכת ולמה??? כנסו!!

ג'ני הייתה ב"אחות הקטנה" ואמר שלפי דעתה שניהם

ביימו את זה בשביל שרנין תעשה הצגה ותיצור עניין ... תכלס.. מי מדבר לתמונה זה היה קטע מזה מגוחך

גוני3

New member
|לא מבינה מאיפה כל המידע הזה על הנחיות מההפקה

24 שעות 1

New member
רנין התחילה לבכות ורצתה או נכנסה להפקה

שהיא רוצה ללכת וכבר לא טוב לה והיא דואגת מה חושבים עליה הה ורים שלה וכמו תמיד כל החירטוטים הרגילים שלה אבל היא היתה שבורה מאוד משי גם בשיחות שלה עם שיפרה רצתה להתחנן בפניו בפעם השלישית שידבר איתה וכבר השעה היתה לאחר 3 בלילה שיפרה שיכנעה אותה לא לדבר איתו ולא לגשת אליו הלילה. למחרת הבחורה לא קמה מהמיטה ורק דיברה על עזיבתה לאחר ההדחה ההפקה קראה לשי כששי נשאל לצורך מה נקרא אמר סתם רצו לדבר כעבור חצי שעה ניגש אליה והאושר והשמחה חזרו לחייה

גוני3

New member
נו ו...

אז ההפקה קראה לו . בתכלס אין לך מושג מה אמרו לו וחוץ מזה ,רצתה או נכנסה? ואם נכנסה את/ה ראית או שמעת מה היא אמרה בפנים? בקיצור לא הבנתי אם זה דברים שראית או שמעת או שזה רק ספקולציות והסקת מסקנות אישית שלך?

sarit115

New member
נחיה ונראה

האמת תתלגלה... האם היא ליטפה את שי? האם הם נכנסו לאותה מיטה? ואיך אתה יודע בוודאות מה הם עושים ?? האם אתה רואה 7\24 ?? אני לא חושבת.. וזה שפתאום השידור נפסק ..איך אני יודעת אם זה לא ההפקה שרוצה להסתיר משהוא??

יNOT

New member
אז שוב את מתבססת על עובדות או דימיון?!

(נראה לי כבר ברור מה יהיה הקו החדש בשידור המרכזי בפעם הבאה ...הרומן "הסודי"
)

ואתה מאמין לשחקנית הזאת...

טוב נו.... (תקיעת הסמיילים שלך בכל הזדמנות בלי קשר לכלום ממש מגוחכת)

יNOT

New member
וכך גם הפוסט הזה שלך

את משוכנעת שהשחקנית הזו מאוהבת בשי? ואוליי היא רק שחקנית טובה? וכמו שכבר אמרתי , יש הבדל בין דימיון למציאות (מציאות רואים בעיניים...דימיון זה מה בעיקר עושים פה בפורום כשאומרים היא מאוהבת בשי
)

חמוד אני יודעת לזהות בחורה מאוהבת

אולי לא מאוהבת, דלוקה/חרמנית/שמה עליו עין תקרא לזה אך שבא לך.. קולטים עפ"י תנועות גוף, מבטים, התנהגות על מנת להרשים, ורואים את זה בבירור! אתה לא רואה אז סבבה. אין פה ויכוח בכלל. ולמה שהיא תרצה לשחק כאילו היא מאוהבת בשי??????????? ההיפך היא תרצה להסתיר את זה, יש כפר שלם של שהידים מאחוריה תאמין לי שהיא לא תרצה להחצין את זה. המשחק שלה זה להגיד- שי הוא כמו אח שלי.. יה רייט...

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי. אם את משוכנעת, שאת יודעת לזהות בחורה מאוהבת, אז זה מה שחשוב. אני לצערי לא מוכשר כמוך , ולכן אני מתקשה לעשות הבחנה בין תלות ו"אח שלי" לבין אהבה, במיוחד בסיטואציה הנוכחית (ששי מתפקד כפסיכולוג ) כנראה שלכם זה קל יותר.

יNOT

New member
נכון מעוררת רחמים ../images/Emo4.gif

אבל לומר שהיא מאוהבת , לא.

sarit115

New member
זה מה שנסיתי להסביר ל יnot

שהוא חוזר ואומה אבל "היא אוהבת אותו כמו אח"..לפעמים גברים ממש סגורים בראש... אמרתי לו שאני רואה שפת גוף שלה והוא אומר לי שספר השפת גוף כבר יצא...what the fuck are you talking about!!!! ממש היא תומר לקהל שהיא אוהבת אותו עם איך שאמרת : יש כפר שלם של שהידים מאחוריה ...הרי היא אמרה לשיפרה באנגלית מבלי להמשיך את המשפט...כנראה רק בחורות מבינות

יNOT

New member
הייתי מגיב על זה ../images/Emo9.gif

אבל אני לא תוקף את חברי הפורום רק בגלל שאין להם טיעון רציונלי
או שלא יכולים להציג הוכחות לדבריהם
בקיצור זה הפך להרגל פה בפורום, כשאין אפשרות להוכיח טענה מעדיפים לפנות לעלבונות על חברי הפורום

נוטי יקר

כשבחורה נכנסת לדיכאון בגלל שבחור לא מדבר איתה כמה שעות - היא מאוהבת. כשבחורה אומרת לגבר שהיא מחפשת משהו אמיתי בחיים - היא מאוהבת. כבחורה מסבירה שוב ושוב כמה היא אוהבת - היא מאוהבת. ושי להבדיל ממך יודע את זה. לכן פחד שרנין תשתה שהרי ידוע משנכנס יין יצא סוד. מה שכן, רנין בהכחשה - ולכן היא מטעה. הצרצרית שעושה גם פרסומת לבלוג שלה (נוטי, לא לכעוס)

יNOT

New member
../images/Emo152.gif

כשבחורה נכנסת לדיכאון בגלל שבחור לא מדבר איתה כמה שעות - היא מאוהבת. טוב, וזה בלי שום קשר לסיטואציה? שמדובר פה באנשים שחיים בבידוד , ומספרם מצומצם ולכן גם הקשרים החברתיים מצומצמים. ואם בחורה פיתחה תלות באדם מסויים , תלות זה אהבה? כשבחורה אומרת לגבר שהיא מחפשת משהו אמיתי בחיים מהחיים האמיתיים אני מכיר את זה אחרת, אומרים את זה כשהקשר לא מתאים, אומרים את כי הקשר מוגבל בהתפתחות שלו, אוליי גם מאהבה .....אני באמת לא יודע....ואוליי גם כחלק מהווידוי לפסיכולג
כבחורה מסבירה שוב ושוב כמה היא אוהבת - היא מאוהבת. אז היא הסבירה שוב ושוב כמה היא אוהבת את שי? זה היו המילים שלה? רק אוהבת? או אוהבת כמו אח? אז רנין בהכחשה , היא מטעה את כולם כולל את עצמה כנראה, ואתם מצליחים לראות את כל זה? אוקיי

למעלה