רנין למדה לבשל..במקרה בשבת

יNOT

New member
אם את לא מדברת על רנין הגבת לא במקום הנכון

אתם כל כך מחפשים משמעויות נסתרות לכל "פיפס" ניד ונע שלהם. האם חשבתם על הרעיון המופרך שאוליי זה פשוט טבעי לה? לשיר בערבית זה משהו שהיא עשתה גם כשהיא סתם השתזפה בחוץ , יש דברים שזה חלק מהתרבות שלה , ולא "מחאה חברתית" או ביקורת סמוייה
סתם מסקרנות מי פה חושב שרנין יודעת להרכיב פצצה ?!

Jason2

New member
היית מצפה

ממישהי שלמדה 4 שנים בלונדון שתדע לפחות להרכיב פצצה.

quarantine

New member
דיברתי על רנין

לא חשבתי שהשירה בערבית היא מכוונת ולא מחאה חברתית. אני חושבת שהבישול היום היה משהו אישי נגד אשר ועינב אבל זאת דעתי ויכול להיות שאני טועה.

insane sanity

New member
ונניח שזה אישי? אז..?

היא באה לשחק.. ולא להתחסד.. מטרתה להעיף אנשים בסופו של דבר.

אור2221

New member
שירה בערבית זה משהו

שנוגד את הדת היהודית? הדת היהודית מתנגדת לשירה בשפות אחרות? לדת היהודית יש משהו ספציפי כנגד ערבים? אם זו היתה ונסה ששרה בצרפתית? את יודעת, שיש הרבה יהודים ששרים בשפות אחרות בעולם... הזוי.

אור2221

New member
יש אנשים כ"כ גזענים אצלנו, זה מפחיד

אם גם מישהי כמו רנין, נוצריה (לא נגיד מוסלמית, "חס וחלילה"), מערבית לחלוטין, גרה בנווה שלום, דוברת עברית רהוטה, מישהי שבחיים לא הייתי יכולה להגיד עליה שהיא ערביה אם הייתי עוברת לידה ברחוב - מעוררת כאלה רגשות ושנאה - אז באמת מצבנו בכי מר.

Gilian

New member
זה לא גזענות

רנין הייתה המועמדת הפייבוריטית שלי כבר מההתחלה, פשוט כל ההתנהגות שלה בשבועיים האחרונים גרמה לי קצת לסלוד מימנה וכנ"ל לגבי שיפרה... כמו שהמגיב הקודם רשם ה"דווקא" שהן עושות זה מה שמעצבן

THElast

New member
אתה ממש טועה,

יש הבדל בין "סתם" לשיר, לבין לשיר על-מנת לעצבן. רנין תמיד מחפשת איך לבחוש בקלחת הזו. לדוגמא, כל הפיהוקים שתוקפים אותה בארוחת ערב שישי (לא מתאים לך - אל תשבי! את לא חייבת, את לא צריכה!) מאולצים לגמרי. רנין היא שחקנית, היא דרמה-קווין. היא נמצאת שם כי היא חושבת שמישהו מבחוץ יקלוט אותה ויכניס אותה לתפקיד בסרט. הרי היא לא נמצאת שם בשביל הכסף כי, לדבריה, היא כל כך עשירה, מלאה בכסף, היא לא צריכה בכלל את היהודים האלה בשביל הכסף הזה. רנין - החוצה!

יNOT

New member
אתה קופירייטר או שאתה מצציא טקסטים לווילה?!

היא אמרה שהיא לא צריכה בכלל את היהודים האלה בשביל הכסף הזה? זה הציטוט המדויק? או שערכת את זה כדי שייתאים למסר שאתה רוצה להעביר?

metrosexual

New member
ומה עם רנין?

אם היא הייתה מבקשת חזיר?היו מביאים לה? די להתחשב רק בדתיים!!!!!!

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

איזה חיית מחמד לא שגרתית , שהם היו צריכים לרדוף אחריה ,להאכיל אותה מתוך התקציב שלהם ושהייתה עושה בלאגן ומעניין בווילה. *רואים כמה קל זה להעלות רעיונות, ואיפה ההפקה ? מכינה עוד תיאטרון בובות?!

BeN ShaDe

New member
אולי תרנגולת?

ואז שי היה רואה שאין אוכל והיה מחליט לשחוט אותה ולאחר מכן אומר שהוא עשה זאת בגלל לחץ של ההפקה?

יNOT

New member
לא מספיק

תרנגולת זו חיה קטנה, וגם הם כבר רדפו אחרי תרנגולת פעם אחת אז שנמחזר את זה שוב?! חזיר לעומת זאת נחשב לחיה מלוכלכת (לפחות אני מאמין שזה מה רוב הציבור יגיד לך , לא משנה אם זה נכון או לא) , חזיר הוא גם יותר מאסיבי בגודל שלו ויותר קשה להשתלט עליו, גם נשאלת השאלה מי בכלל יירצה לגעת בו , האם יעשו תורנויות ,חזיר גם שנכנס לווילה יכול ליצור יותר בלאגן, ואם הם יצטרכו להאכיל אותו מתוך התקציב השבועי שלהם, אז זה בכלל יוסיף נופך נוסף לדיון על התקציב. (זה לא חייב להיות תמידי , רק שבוע אחד , לפני הדיון על התקציב )

למעלה