רעידת אדמה!!!!!!!!!

ס פ י ר ל

New member
אני במרכז,ואני פשוט אף פעם לא מרגישה!!!

היו לי כבר 4 רעידות אדמה בחיים, ואני אף פעם לא הרגשתי!!! אנשים לידי מרגישים, ואני לא. מה הבעיה שלי?!?!

krina

New member
מצטרפת ../images/Emo6.gif

גם אני לא הרגשתי אף אחת עדיין. תוקם קבוצה לתמיכת אלו שנשארים בלי רעידות אדמה

ס פ י ר ל

New member
אני בעד../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

rucale

New member
הקטע הוא

איפה זה תופס אותך. מה שלי קרה, קורה פעם בחיים או אפילו אף פעם! במצב הכי לא נעים שיתכן: בשרותים! אני כבר כמה שעות צוחקת על הסיטואציה! לפחות הצחוק מקטין את הפחד . שתהיה לנו שבת רגועה תרתי משמע! באהבה, רחלי.

liat1953

New member
../images/Emo11.gifאני גרה בקריות../images/Emo42.gif

ישבתי בגן ציבורי על ספסל להנות מהשמש הנעימה לפני בוא הימים הקרים שמבטיחים לנו,לפתע הרגשתי את הספסל מתנועע,כמובן בדקתי מכל הכוונים שאין אף אחד בשטח לנענע את מושבי וראה זה פלא לא היה אף אחד...הבנתי שזה לא סרט אלא רעידת אדמה ודי חזקה...נקוה שזו לא בשורה לבאות...

Nessy2

New member
בחיפה

הרגשתי אבל לא בעוצמה ממש גבוהה.... הייתי במיטה של חברה שלי (לא מה שאתם חושבים,רגליים מול ראש) אחרי לילה ארוך ופתאום הרגשתי את המיטה זזה וחשבתי לעצמי "ד',מה לעזאזל את עושה שם?" ,אבל אז שמתי לב שגם הקירות קצת רועדים ושמעתי גם את אחותה יוצאת מהחדר ומתחילה לצעוק בבית אז הבנתי שזו הייתה באמת רעידת אדמה. הדיאלוג שאחרי זה הלך ככה: "הייתה עכשיו רעידת אדמה?" "כן" "אה טוב...בוא נחזור לישון"

melissa28

New member
אני ממעלות גם פה הייתה רעידת אדמה

ביום שני זה קרה בשעה 1:00 בלילה, ישנתי במיטה פתאום המיטה שלי זזה, רצתי אל הסלון אימא שלי הייתה שם ראתה סרט בטלוויזיה היא אמרה לי שגם היא הרגישה איך הספה זזה. היום יום שישי בשעות הצהריים שוב הייתה רעידת אדמה שנמשכה במשך 20 דקות עד חצי שעה ולבסוף התברר שאלו היו שלוש רעידות רצופות אחת אחרי השנייה.

לא יכול להיות!

הרעידה לא היתה 20 דק'-חצי שעה,היא היתה 20-30 שניות וזאת היתה רעידה אחת,אם זה היתה רעידה של חצי שעה אז כבר היו מדברים על זה אחרת.

רמית2

New member
אני מפחדת!!!

בדרך כלל אני אדם חזק אבל היום אחרי הרעידה נכנסתי לחרדה אני מפחדת שמה יקרא לי משהו אני מפחדת על הילד מה יהייה אני גרה בדירה שכורה בקומה שניה על עמודים דירה ישנה הרגשתי את הרעידה היום ממש הרגשתי אני מפחדת האם אני יכולה לדרוש מבעל הדירה חדר ממד משהו מה לעשות אני בחרדה על הילד ? אני מודה אני מפחדת !!!

דנטל

New member
יקירתי, חדר מדרגות... ../images/Emo13.gif

כשיש רעידת אדמה, רוצי עם הילד אל חדר המדרגות. גם למדי אותו שידע לרוץ בעצמו לשם כשירגיש רעידה. חדר המדרגות הוא החלק הכי חזק בבנין.

shani144

New member
מה עדיף לעשות כשיש רעידת אדמה?

הסיוט הגדול שלי יותר מהכל זה רעדיות אדמה.אני גרה בבית 3 קומות החדרים בקומה השנייה.. וכל פעם אומרים לי משהו אחר.. אולי תוכלו לעזור לי אחת ולתמיד לאן עדיף לברוח בזמן הרעידת אדמה? להישאר בחדר? מתחת למשקוף של החדר? אם אני למטה אז עדיף מקלט? או בכל מצב לנסות פשוט לרוץ החוצה ?

רמית2

New member
לצרות שאנחנו בדירה האחרונה בקומה הכי גבוהה בב

קומה שניה על עמוידם והבית האחרון בבנין ? חדר המדרגות להחזיק בברזלים ולעמוד במדרגות או בצד איפה ? זה מפחיד שברגע האמת לא אדע מה לעשות אפשר הדרכה מפורטת אני היסטרית!

דנטל

New member
הקומה הכי גבוהה זה דווקא דבר טוב

אם חס וחלילה קורס הבנין, את נמצאת בקומה שנקברת תחת הכי פחות הריסות ולכן הכי קל ומהיר לחלץ אותך. אגב, בבנינים גבוהים בכל מקרה עדיף לצאת אל חדר מדרגות ולא להסתפק בממ"ד. לא יודעת בודאות איך עדיף להתנהג בחדר המדרגות, אבל נדמה לי שעדיף לשבת עם רגליים מקופלות לכיוון הגוף, אולי כדאי בסמוך לדלת המעלית, או דלתות אחרות (בטח שלא בסמוך לחפצים שיכולים ליפול ו/או להשבר ואת אלה בכל מקרה עדיף כבר עכשיו לחבר יותר טוב למקומם), ולהתכופף כשהידיים מגנות על הראש. למדי את מה שכתוב פה: http://www.eqred.gov.il/eqred/ וחשוב גם שאיכשהו תנסי להיות פחות היסטרית. גם למען שיקול הדעת האישי שלך בזמן שזה קורה וגם למען הילד שלך. ממליצה לך לעשות תרגולים לפחות פעמיים בשנה עם הילד - לדמות מצב של רעידת אדמה וללמוד שניכם ביחד את המנוסה לחדר המדרגות ואת הישיבה הכפופה
. כדאי לך גם להכין תיק חירום. יתרה מכך, רשמי את שניכם לקורס התגוננות בפני רעידת אדמה של מד"א 1-700-500-430.

raynman29

New member
אני הרגשתי אותה

אני גר בצפון ישבתי בבוטקה של השמירה ותוך כדי שיחה עם חבר הרגשתי שאני לא יושב על כיסא אלה על מכוכת כביסה סוחטת . אני הרגשתי 2 אחת שהייתה חזקה ושנייה אחריה חלשה יותר

One Drop

New member
אז......... כמה עולה כרטיס לאיטליה?!

מפחיד ביותר, אני רוצה לחיות! ולא הרגשתי הייתי בבצפר חהחה

eynav br

New member
למה אני לא הרגשתי????

הייתי בבית, לא עשיתי משהו מיוחד ולא הרגשתי כלום

עדן גפן

New member
וואוו אני הרגשתי../images/Emo190.gif|פיס|

ישבתי בכיסא שלי של המחשב וכזה פתאום אני מרגישה את כולי זזה כזה.. חשבתי ששוב נפלק קסאם קרוב אלינו.. [אני גרה 15 שעה משדרות
] אבל לא היה בום או משהו כזה.. פשוט רעדתי בטירוף. מגניב. אף פעם לא הרגשתי כשהיו רעידות אדמה:D

למעלה