הנה המתכון
על כל קילו פרי קילו סוכר, אבל את קליפות הנאראנג´ה יש צורך להשרות במים יותר מאשר את קליפות התפוז או הפומלה אבל העיקרון אותו עיקרון קולפים את החלק הכתום של הקליפה, מגלגלים כל פלח ומשחילים לשרשרת ארוכה בעזרת חוט דייגים ומחט עבה,וזאת עושים אחרי ששרו במים שהוחלפו יום יום במשך עשרה ימים ויותר ממש צריך לטעום ולראות שכל המרירות של הפרי נמוגה, ואז שמים בסיר מפזרים מעל את הסוכר מיץ משני לימונים, ומבשלים על אש קטנה כשעה, האש הכי קטנה, מוסיפים מידי פעם חצי כוס מים במידת הצורך, אבל לא יותר זה לא מרק, זה ריבה, בתאבון.