או בזליה בזליה...
כמה ניסיתי להזכר איך אומרים אפונה, והנה את, חונה, הצלת אותי
אני זוכרת, כשהייתי ילדה אמא שלי היתה מבשלת אפונה ירוקה (אבל טריה, לא כמוני, שקונה סנפרוסט) אני הייתי עוזרת לקלף אותה, ובדרך אוכלת את האפונים לא מבושלים. בייחוד הקטנים היו כאלה מתוקים וטעימים. היום כמעט לא מוצאים אפונה טריה. רק אצל ירקנים של טורקים, אני חושבת. אמא שלי עדיין מבשלת רק אפונה טריה (אפילו שמה כמה מהקליפות בפנים, בשביל הטעם) וגם שעועית ירוקה - היא מנקה אותם אחד-אחד. הלואי שהיתה לי הסבלנות שלה.