רעיון, רעיון

רעיון, רעיון

הדיון בנושא "גרוטי" ו"לך תחפור פוני" שיעשע אותי ביותר ועם זאת שימש לי השראה לרעיון שאומר שאנחנו צריכים לכתוב "מילון סלנג פורום הביטלס". מילון זה יכיל מילים *דיסטינגווישטיות* ביותר מכל הזמנים.... קו קו קו צ'ו למשל יגיד "התחרפנתי".... קו קו קו צ'ו....

תודה! ועכשיו

וברשותכם אני מתחילה את כתיבת המילון:
גרוטי - חסר טעם, מופלץ מהתחת.
קו קו קו צ'ו - מחורפנ\ת, כפי שציינתי לעיל.
"לך תחפור פוני" - ניב משעשע ששימושי על אויביך כקללה ועל חבריך כבדיחה כאחד. פרקטיקל.
דיסטינגווישט - מגניב, מכובד, קפיצות מעל דלת של בר.
your mother should know - ישן מיושן
כל מילה/ביטוי חדשה יתקבלו בברכה

Miss CB

New member
הנה עוד כמה!

To Dig It: פועל. מאוד לאהוב משהו, לחשוב שהמשהו הזה ממש מגניב וכו'...
Free as a bird: משועמם.

Miss CB

New member
אז מה... +עוד מילה

גם את גרוטי לא המצאנו =\ אגב הנה עוד אחד:
Paradin' the streets: להסתובב, לעשות חיים, להתפרע, וכו' וכו' וכו'... או לעשות את זה רינגו סטייל: לשחק עם ילדים קטנים וגלגלי מכוניות...

../images/Emo45.gif

ואפשר אפילו לשים אותם במילון של הפורום...יש אופציה כזאת ב
ידיוט. אהמ.

Another Girl

New member
צודקת../images/Emo45.gif

יש אופציה כזו שנקראת "מילון מונחים"....יאללה,תנו לי עוד כמה כי צריך לפחות 5 כדי שתוכלו לראות אותו.

אלרוס

New member
יש לי כמה

וויליאם קמפבל- יצירו הדמיוני של חבר הפורום מקרטני שמשתמש בו בכל עת ובכל שעה. העצומה- שתי אפשרויות- א. ההעצומה כדי להביא את פול מקרטני ארצה. ב. העצומה של מקרטני כנגד קיפוחו הגזעני של ריצ'רד סטארקי (רינגו סטאר). אוף- בחידונים- תשובות מקוריות שמטרתן להצחיק (לא שתמיד הן מצליחות) הלוגו- תחרות שהחלה בניסיון למצוא לוגו לפורום אך היא היוותה במה לעצומה (ראה ערך) למען רינגו.

הבאתי אותה בהפוכה

מקרטני: חבר רע ואכזר שמכחיש את קיומו של פול בכל שעה ושעה וממשיך לטעון שהיושב מולו הוא בילי קפמבל. זלזול. ועוד כמה: sgt. pepper lonley hearts club - המועדון\פאב הכי שווה באיזור. help - אופפפס!!!!! בטעות ענדתי על אצבעי הענוגה (not) טבעת הקרבה הודית עתיקה ואם לא אחזיר אותה למאהרישי הגדול חיי בסכנה!!! אמא'לה!!!!!!

Another Girl

New member
הפה...

סטופ-נא לא להעליב חברי פורום אחרים וזה בטח לא ייכנס למילון המונחים בגרסתו הנוכחית.

זה היה בצחוק תמים!!!!

רק צחקתי!!!! רוצים שאני יעשה על עצמי???בבקשה: יוסטשיה ויי - אחת מחברות הפורום החדשות יותר ששמה לה למטרה להרוג את בילי קפמבל חברו של מקרטני לארוחות המקדולנדס ולהשתמש בו כדי למצוא לבנה, פול מקרטני המסכן, חברים. איך זה?? מקרטני - לא התכוונתי להעליב, חבר, אם ככה ראית את זה.

אני פופולרי!

איזה כבוד... להיות מוזכר גם על ידי אלרוס וגם על ידך. אבל אגב אלרוס, העצומה למען רינגו לא מאמינה כי האפלייה היא מתוך גזענות, אלא כי האפלייה היא מתוך חוסר הבנה בנושא, והיא נודעה לחשוף את רינגו לציבור הרחב והבור.

למעלה