רעיון, רעיון

Another Girl

New member
אוקיי, עדכון...../images/Emo3.gif

מסתבר שצריך לפחות 20 מושגים כדי שאפשר יהיה לפתוח מילון מונחים..ואח"כ צריך לשלוח מייל לאפרת...
אז...עוד רעיונות.

המממממ.....

מה עם להראות אוסף בולים - לעשות מעשים מגונים מקרה סטייל "רוקי רקון" - הכוונה למקרה מצער NOWHERE MAN - מישהו\י חסר\ת חיים ביותר. hide your love away - נא לא להתלהב יותר מדי.

אתם רוצים לשמוע עכשיו משהו...

ברצינות... אני מצטער להגיד לכם, ואני ממש מקווה שאני לא פוגע באף אחד, אבל המושגים האלה זה דבר שיוצא מכלל שליטה. זאת אומרת, אני יודע שאני אקבל תגובות נזעמות, ואולי בצדק, אבל אני חושב שפעם אחת מעין השראה כזאת זה חביב. פעם נוספת זה גם חביב. ככה אולי אפשר להבין כמה דברים. אבל אני כמעט בטוח שלאנשים לא נוצרו סתם עשרות רעיונות פתאום, מתוך הברקה. חלק מהדברים מאד מאולצים, ולדעתי צריך לעשות את זה, אבל לא בצורה תעשייתית. |סליחה ומחילה לכועסים מראש|

מקרטני היקר,

לידיעתך כן נוצרו לי הברקות בראש מה לעשות ככה זה אצלי, דבר ראשון. דבר שני מה הקשר לתעשייתי מה אנחנו משווקים את זה לקהל הרחב בליווי סלוגנים כמו: "עכשיו גם אתה יכול להיות ביטל!!!!" נו באמת!!!!!!!

אני מתכוון בתעשייתי

שחלק מהביטויים הם ממש *מיותרים* ואני לא רוצה להשתמש במילים חריפות יותר. למשל: איסוף בולים= ביצוע מעשים מגונים שתי שאלות: 1. מה הקשר בין איסוף בולים למעשים מגונים???!!!! 2. מה הקשר בין שני אלה לביטלס??? בעצם השני מתאים, אבל מה הקשר לאיסוף בולים?

הסבר:

בלילה של יום מפרך, חבל שלא ראית, לנון מתעסק עם בחורה והמפיק אומר לו לעזוב אותה כי יש להם חזרה גנרלית להופעה. אז לנון אומר: "היא הולכת להראות לי את אוסף הבולים שלה!", אוחז בידה והולך אתה לאנשהו. מקרטני הולך עם הבחורה שלו גם וצועק "גם שלי!" הבנת???

Miss CB

New member
אויש באמת... (למקרטני)

אל תמהר להסיק מסקנות, היא לא סתם המציאה את הבולים בלי קשר לכלום אנחנו לא עד כדי כך משועממים, זה מהסרט כמו שהיא הסבירה... לדעתי זה דווקא מאוד משעשע.

אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מזכירה לכם שעוד אין לנו מספיק מילים בשביל לפתוח מילון מושגים שנוכל להתגאות בו ולספר עליו לנכדנו....
אז נא לא להתייאש!!!!!!! נא להציע כמה שיותר הצעות, בעיקר טובות, ולעודד את חבריכם לעשות כמותכם!!!!!! כל תרומה (טובה) תתקבל בברכה!!!! המשך יום מלבלב...

אלרוס

New member
יש לי יש לי יש לי

מס"ר- מטורף סכיזופרני ראשי (אני פותח אגודה למען מס"רים ומחפש מתנדבים).

מה??!!

את לא הבנת כנראה, אבל זה היה בציניות. מה הקיצור טנ"ק עוזר לפורום? והעניין שזה באמת לא היה קשה, מהסיבה הפשוטה שפשוט הלכתי לשיר הראשון שראיתי והמצאתי עליו משהו. בלי שום השראה או רעיון פתאומי. או במילים אחרות: בתעשייתיות

ציני או לא

זה עדיין מוסיף למאגר.... ונא להתייחס ברצינות מעכשיו כי באמת שאין לנו מספיקמ ושגים ראויים!!! נ.ב. אני מס"רית!!!

אלרוס

New member
בשם ראש אגודת המס"רים אני גאה בזאת

לקבל אותך לתנועה בתור סגנית היור"מ (יושב ראש מטורף) הייתי רוצה להזמין את מ ק ר ט נ י ואת חברו בילי להצטרף, כנ"ל לילדה אחרת.

Another Girl

New member
אהמ...

אם יורשה לי לשאול..מה האחריות כוללת בדיוק?
קצת מפחיד אותי לדעת.

אלרוס

New member
קודם כל אסביר מהו תפקיד היור"מ

תפקיד היור"מ הוא להגן על המס"רים, להכניס אותם לתודעת ציבור הפורום, לדבר בשמם בעיתות משבר, להצחיק עם תשובות מטורפות ולקבל משתתפים חדשים. תפקידו של סגן היור"מ הוא לייעץ ליור"מ, ליידע אותו על מקרים ולהחליף אותו בשעה שהוא לא נמצא. אנחנו עדיין מחפשים עדו משתתפים, יועץ ראשי ושני חברים למועצת המנהלים (שתהיה בת שישה משתתפים)

Another Girl

New member
אני מציעה...

שמישהו ייקח על עצמו לרכז בהודעה אחת את כל ההצעות למילון שהועלו בשרשור,ומתוכן אקח את הטובות ביותר...

המפ....

מכיוון שהמילון המזורגג הוא הצעה שלי אני מרגישה שמוטלת עלי האחריות. אחלו לי בהצלחה!

למעלה