רעיון, רעיון

אלרוס

New member
אם כך, הוסיפו את שמי לרשימה

אלרוס- מטורף סכיזופרני שלא מבין כלום ששם לעצמו מטרה לנצח בחידוני האוף ולהלל את הבלתי מהולל בפורום הזה SGT. PEPPER'S הוא מוותיקי הפורום אבל אף אחד לא זוכר אותו.

Another Girl

New member
שימו לב למילון המונחים החדש ../images/Emo13.gif

שמתעדכן אס ווי ספיק.

מדוע ולמה!

לחצתי על "הוסף הסבר למונח זה" במונח עצומה, כדי לפרט את כל רצונות עמותת רינגו, אולם משום מה, אחרי נאום ארוך שכתבתי, התגובה לא עלתה! אני דרוש ועדת חקירה והקמת גוף ציבורי שיבדוק את הנושא!

מה??!!!!

בעקבות שיטוט נוסף באיזור, גיליתי שאני צריך לשאול אותך another girl: את actually הקשבת לאלרוס?!?!?! אני דורש למחוק מהמונח "וויליאם קמפבל" את שמי! וויליאם קמפבל קדוש מדי!

אלרוס

New member
והוספת חטא על פשע another girl:

זה המונח שלי! שלי! את רשמת שם את שמך! (c)!!!!!!!

איחרת את המועד ידידי...

היית צריך לרשום קופירייט באותו הרגע, לפני ש-another girl הספיקה לגנוב את זה. משום שלא עשית כך, כעת יוכלו להשיג באמצעים לא חוקיים (קאזה) את היצירה הרוחנית שלך!

Another Girl

New member
אוקיי להירגע...

מה העניין? לא ידעתי שאנחנו בעניין של קרדיטים...
בכל מקרה אין לי אופציה לרשום קרדיט....אם אתה רוצה,תוסיף את זה בעצמך.

אני רואה...

שמישהו גנב ממני את עקרון הפרדת הרשויות! Copyright! (C) R בעיגול TM בקטן בצד

חחחחחח!!!!!!

מצאתי פתרון פשוט יותר... הוספתי את "העצומה למען רינגו" למילון המונחים... חחח...

ועוד אחד!!!!!!!!!!!!

"זה לא סבא שלך" - לא נראה לי. ALL YOU NEED IS LOVEתתעודד כבר, חפיף!!! תגיבו בבקשה.... :)

דהאנית

New member
סיפור למילוננו-ג'וליאן

ישבתי עם חברה שלי וסיפרתי לה על ג'וליאן לנון, ועל היי ג'וד. היא נהיתה פתאום ממש לחוצה, כל הבעיות עלו לה לראש, מה היא תעשה עם המדריכים, החניכים.. הבלאגן חגג. ואני המשכתי : אז ג'וליאן........ והיא מתחרפנת מדאגה, והטפסים ו.. ואני: אז ג'וליאן... ומאז ג'וליאן פירושו- DONT WORRY- BE HAPPY

למעלה