רעיון D: ועוד משהו בקשר לכתבה הדוחה ב24

Just Daniel

New member
רעיון D: ועוד משהו בקשר לכתבה הדוחה ב24

ראיתי שפתחו נושא חדש על עצומה נוספת כדי להביא את הבנים לארץ, אני חושבת, ובטח הרבה יסכימו איתי שזה פשוט מיותר. למה נראה לכם שהבנים באו רק להופעה אחת ואפילו לא הספיקו להסתובב קצת? נכון, בגלל שכל כך רצינו הופעה בכל מחיר אז עשו מאמצים ונדחסו בין הביקור בברלין להופעה באמסטרדם (באיצטדיון היינקן, ממה שאני שמעתי). לפי דעתי אם נוציא עוד עצומה שיבואו לארץ אז זה יראה שאנחנו לא מעריכים מספיק את המאמצים שהלהקה עשה כדי להגיע לישראל ושאנחנו כפויי טובה, נכון שזה לא נכון?!? אז לפי דעתי מה שהכי נכון ויפה לעשות עכשיו הוא פשוט להגיד להם תודה מכל הלב. מה שאנחנו צריכים זה לא עצומה נוספת לעוד הופעה, אלא דרך כלשהי להעביר לבנים את המסר שאנחנו מתנצלים על הבלגן שהיה ושנשמח שיבואו לעוד הופעות במסע ההופעות הבא, (שלפי דעתי יהיה כמה חודשים אחרי פסח) והרעיון שלי היה לצרף מכתב מנציג של הפצועים שהיו, לדווח שהכל בסדר (כי ממה שאני הבנתי באמת הכל בסדר איתם ולא קרה שום דבר רציני, תקנו אותי אם אני טועה.) ועם המכתב יגיע משהו שיסמל את התודה הענקית שאנחנו רוצים להודות להם. עכשיו, למישהי יש רעיון למשהו שיביע את התודה של כל מעריצי טוקיו הוטל בישראל? -------------------- ולנושא השני ^_^ זה אפילו דחוף יותר בשבילי. בטח קראתם את הכתבה המגעילה שכתב ערוץ 24 עשה על טוקיו הוטל, אסף הראל, תסלחו לי, אבל אני ממש חושבת שהוא זבל. ואני עוד חושבת שהוא הגזים אבל ממש!! כאילו מה?! אתה לא אהבת את ההופעה ואת המוזיקה? וגם לא את הלוק שלהם?! סבבה, אחלה, תגיד לא נהנתי, לא חשבתי שזה משהו טוב... אבל למה להתנפל ככה?? כתבה שלמה בה הוא אך ורק משמיץ את טוקיו הוטל, משמיץ ומשמיץ ובעיקר על המראה והגישה של ביל. הוא טוען שביל אדיש על הבמה ועושה טובה, אני אומרת? תעשה לי טובה!! רואים שאתה לא מבין ויש לך דעה קדומה חרוטה בראש, כי ביל השתגע ורק על הבמה, הוא לא התפרע כמו אידיוט, אלא רקד ונהנה ונתן לנו להנות בדרך שלו, בדרך שאנחנו המעריצים הכי אוהבים! זה כל כך הרגיז אותי שחשבתי על דרך.. אני לא יודעת אם לקרוא לזה נקמה או משהו בסגנון. אבל אני רוצה לעשות מעשה ואני רוצה שיעזרו לי! בנות! תעזרו לי לעזור לכולם להבין שטוקיו הוטל היא להקה אמיתית! עם מוזיקה טובה, סאונד אדיר, וכל מה שאנחנו מוצאים בהם! או בואו לפחות ננסה!! אני רוצה שנעשה משהו שאנחנו מאוד טובות בו, לשלוח המוני המוני מכתבים זועמים ל24 לקרוא להם לעודד או לפחות לנסות לעשות תיקון למה שכתבם, אסף הראל, עשה בכתבה שלו לטוקיו הוטל. להוכיח להם פסקה בפסקה שהדעה שלו היא עיוורת לגמריי, וגם לא לעשות את זה בצורה בהמים או טיפשית וחסרת היגיון. אני אישית מטילה חרם על ערוץ 24, לא פותחת ולא שום דבר יותר, אף פעם לא הייתי צופה קבועה שלהם, אבל עכשיו?! עוד יותר! מה אתם חושבים?!

../images/Emo45.gifמסכימה!! הייתה הופעה כ"כ מדהימה!

בואו נשלח מכתב תודה לשגרירות ונציףף אותם במכתבי תודה שלחו לכתובת של המכתבי מעריצים...אחד בטוח יגיע ותכתבו שזה אחד מתוך רבים...

dorkiflitz

New member
כנסי שניה

צודקת בהחלט בנוגע לקטע הראשון! בנוגע לחלק השני, שמעי(קראי), את מעריצה את הלהקה ואת חושבת שהם מעולים והכל, אבל לא לכולם יש אותה דיעה כמו שלך. נכון, זה מעצבן אבל את לא יכולה לבוא לבנאדם ולהגיד לו שישנה את דעתו רק כי היא לא לטעמך. זו דעתו, הוא היה שם, לא אהב- לא צריך.

Just Daniel

New member
כן, אבל יש גבול למה שכבר אפשר להגיד ולהשמיץ!

את שמת לב? תקראי עוד פעם אם צריך, הוא ממש י-ו-ר-ד עליהם! שישאר בדעה שלו הזבל, לא אכפת לי מה הוא חושב עליהם. אבל אכפת לי שאנשים קוראים את ההשמצה הזו וחושבים שטוקיו הוטל גרועים, צריך לפחות לשלוח אליהם מכתבים כועסים (ובכמות גדולה ככל האפשר) כדי שהם לפחות יבינו שזה ממש עיצבן הרבה אנשים, מה יש לנו להפסיד??

PerfectSP

New member
לדעתי, ../images/Emo190.gif

צריך כן להעיר להם על זה.לא בצורה מוגזמת,אבל גם להשמיץ את הלהקה כל כך?! אז אתה לא אוהב את המראה ואת המוזיקה בסדר,אבל למה ככה להשמיץ אותם?!באמת למה להוציא אותם ככה?? אז יש כאלה שאוהבים ויש לא,וזה הדבר הכי ידוע במוזיקה! אבל לא צריך לרדת בצורות מטורפות! יש ביקורת,ויש ביקורת בונה! אני סיימתי אני חושבת:)

florit11

New member
צודקת!

(אני חייבת להפסיק להסכים עם כל דבר היום... קריפי!) נוכל לשלוח באנגלית(מרות שזה לא הצד החזק של הבניםXD) ובגרמנית, נוכל לכתוב להם תודה מכל הלב, ושנהננו מאוד. אישית, אני לא בטוחה שהם שמו לב מה קרה, כי אני לא שמתי לב. גיליתי את זה רק היום O_O ובנוגע לרעיון השני, נוכל לכתוב מכתבים, אבל בואו נתנסח בדרך מכובדת... =/

Just Daniel

New member
תגובההה P::

1. ברור שבדרך מכובדת, אם לא נעשה את זה בצורה מכובדת אז לא ישימו לב אלינו. אבל עדיין, אלו מכתבי מחאה וזעם, אבל ברור שצריך לשמור על הדיבור כמו שצריך. 2. אני לא חושבת שדיווחו להם מה קרה באמצע ההופעה, אבל הם בטוח יודעים עכשיו שזה קרה. אין מצב שלא יגידו להם דבר כזה. ואם לא יגידו להם אז ישאלו אותם בעיתונות ובראיונות, במוקדם או במאוחר.

LiHiLuSh

New member
לא תהיה בעיה לירשום את זה בגרמנית זה כמו

שרשמתי תא המכתב סליחה בקשר לשדה תעופה ורשמנו בגרמנית אמא של דניאל עזרה לנו ^^

PerfectSP

New member
זה לא בעיה להשיג בגרמניתP: ../images/Emo190.gif

אני בטוחה שלמספיק מאיתנו יש גישה לדוברי גרמנית,בצורה זו או אחרת,כי אפילו לי יש.אבא שלי דובר,אמא שלי גם יודעת וכל המשפחה של אבא שלי יודעת גרמנית...:)

crazysapir

New member
כנסו כנסו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תקשיבו אז נעשה דבר כזה [גם בנות כמו אל לרה קאסי וכאלה יוכלו לעזור] אני יוכל לסדר עם העיתון הארץ ובגל"צ ובערוץ 10 וכאלה.. ניקח את עצמנו ביידים ואז נתחיל להוציא ביקורות ..נתקשר זה לא בעיה יש יל את הטלפונים האישיים! ---מה אתם אומרים אז שנתחיל לארגן משהו עם כל המעריצים ?---

Just Daniel

New member
זה מעולההה!!! יאללה צריך להתחיל!!

איך קוראים לך? (אגב) XD אני לא מכירה פה הרבה XD אנחנו חייבות לקדם את הלהקה בישראל! כי הבנים שלנו כבר עשו את שלהם! הם הגיעו לארץ והופיעו למרות שבקושי היה להם זמן. עכשיו זה תורנו לגרום לציבור להכיר בהם כלהקה אמיתית ולא כמו פליטי גן ילדים מגרמניה (XD)

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gif יאאלה וקוראים לה ספיר ה#%&@#%שלי../images/Emo99.gif

LiHiLuSh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifגם אינ אותך אופי לא ראיתי אותך בהופעה

ElinorLahav

New member
ספפפפפפפפפיר !

ראיתי אותך בסוף ההופעה מחות לגני התערוכה שאלתי אותך קוראים לך ספיר את מהפורום וזה חח איזה חמודה את היית עם מיריייתי

crazysapir

New member
../images/Emo9.gifאההה ושאמרתי לך שמהרתי?

אני ממש ממש מצטערת באמת שמממש מהרתי וההורים שלי היו עצבנייםעלי>< חבל לא יצא לי לראות הרבה מאוד רציתי לפגוש את כולם:)את בינהם

chikogirl

New member
ייאלהה אני בעד!!!

צריךך להארגןן משווו באמתת רציני!!להראותת לכולםם שטוקיו הוטל זה להקה אכותית וטובהה ושהיה לה סתם להקה ושהמראה ממש אבל ממש לא קובע ושיש להם אחלה שירים אז אני בעד בעד בעד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה