רעיון D: ועוד משהו בקשר לכתבה הדוחה ב24

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה ../images/Emo9.gif לא הייתי פה כל היום ,

התגעגעתי
רעיון מעולה ספיר . וגם תגובה לדניאל . את ממש צודקת . וידיעות אחרונות , הם ירדו על ביל ועל טוקיו הוטל . לפחות ככה זה היה נראה בכתבה !!
צריך לעשות משהו !!

יסמיןןן

New member
לא משנה, מצאתי.

באמת רואים שהכתבה הזו מראש באה בכוונה לקטול, האסף הזה בא להופעה וחשב איך הוא הולך לכתוב כתבה עם כמה שיותר דברים רעים, וכמה שיותר ירידות על ביל.

טוסט16

New member
כנסי

את לגמריי צודקת. אבל הסיבוב הבא שלהם שמעתי שזה בסביבות 2009 XD למרות שזה לא נשמע ממש הגיוני, אבל גם לא הגיוני שהם יבואו בפסח. אינמצב. הרבה אחרי. ואני לא יודעת אם הם בכלל מודעים למה שקרה פה!!! אז זה ממש מפגר. אם הם היו יודעים והיה אכפת, הם היו מתעניינים. [יצא שזה נשמע מממזה רע XD] מישו יודע אם הם קיבלו תפסל הזה שהכנו להם?

LiHiLuSh

New member
כן כן הם קיבלו הכול ^^ את הפסל והמכתבים

ובפסח נירא לי יש להם הופעה בגרמניה ואני נוסעת להופעה אולי ^^

TaaaaaaaaaaL

New member
וואי גמאני רוצה ליסוע לגרמניה להופעה..

יש לך פרטים ?! כנסי אליי לאיסי בבקשה .. 261315961

Just Daniel

New member
הממ.. :/

לא יודעת איך זה יצא שם, אבל הכוונה הייתה שהמסע הופעות שלהם יתחיל לפי דעתי רק כמה חודשים אחרי פסח, כי בתקופת האביב, יותר לכיוון פסח, שמעתי שבאיזה ראיון ביל אמר שהם מוציאים דיסק (או סינגל, אני לא זוכרת) חדש, אז הסקתי שהם בטוח יעשו מסע הופעות לקידום הדיסק. אבל ברור שארצות הגדולות כמו צרפת וגרמניה יהיו הראשונות... כלומר, ההופעה רחוקה מאיתנו בינתיים. אני בטוחה שהם יודעים, ואם הם לא יודעים אז ישאלו אותם על זה בראיון הראשון שיצליחו להשיג בנושא, את מוזמנת להטיל ספק אבל אני בעצמי בטוחה שהם יודעים/ידעו בקרוב מאוד. כן, בבלוג של לרה אני חושבת קראתי שהם נתנו להם את הפסל אישית והצתלמו איתם והכל, וכל זה ארך להם בערך דקות ספורות. אז הם קיבלו את המתנה וממה שהבנתי הם מאוד התלהבו ואהבו את זה PP::::

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gifלשתי הדברים שאמתר את צודקת!

והיה נחמד לישלוח להם מכתב תודה ומכתב סליחה שלחתי להם כבר חח ועכישו מכתב תודה זה נהדר וכן גם אני ממש כעסתי ביגלל הכתבה יאאלה חרם ככאילו שבכלל פתחתי את הערוץ הזה אז שהיה עכישו אני בכלל לא יכנס להציץ שוב =/ ונישלח בשחמהה

LiHiLuSh

New member
ואני יכולה לפרסם בבלוג שלי גם את הכול

ובעוד כמה כמו האתר הפורום הראשי שלהם או של אן ולרה או ולריה

ElinorLahav

New member
אני מכונה לעשות הכככככל !

אוקי חתמתי על העצומה רק בשביל הקשט הנפשי שלי עכשיו בקשר למכתבים אני ממש מסכימה איתך אנחנו חייבים להראות לכולם שהם להקה מדהימה ושכולם נהנו בהופעה ושלא צריך לדבר ככה על טוווקיו הוטל ובימיוחד לא על ביל ! כי ממש מעליבים אותו ! אני מוכנה ברגע שתגידו לי

SpongBobit

New member
ועוד דבר !!!!!!!!!!!../images/Emo206.gif

אתם קראתם את הכתבה אתמול בידיעות אחרונות ?בדפים הראושנים ? באמצע של העיתון ! הוא השווה בדרך עקיפה את הקהל לנאצים ולכלך וואי וואי אני כותבת להם מכתב כזאת חוצפה

SpongBobit

New member
כנסו רגע דחוף...תכנסו לפורום

אופנה אלטרנטיבית, טיש שם שרשור ארוך על טוקיו הוט ותקראו את התגובה שלי!הוצאתי בה כ"כ הרבה כעס!!!!!111

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifטעות שליי...בכ"א בא"א הם היו פחות

חריפים מפורום אופנה...הווו החוצפה!! ממש אבל.

MAY STAR

New member
צודקת צודקת צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

את צודקת בכל מה שאמרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך להכין להם משהו גדול ! ענק!! תישלחו לי לינק בבקשה לכתבה בערוץ 24 אני לא ראיתי על זה ולא שמעתי על זה ! אבל כן ראיתי את הכתבה המגעילה בידיעות לפני יומיים!!!!!!!! מטומטמים.... הם אמרו שביל נראה כאילו יש לו חמוס על הראש!.... לאיזה רמה הם מגיעים?!?! תקשיבי... אני יותר לא רואה ערוץ 24! מחרימה אותם!!!.. אני לא ראיתי את מה שהם עשו על טוקיו הוטל אבל אם את אומרת ... אז מעכשיו אני לא רואה יותר ערוץ 24!!!!!!! אני מקווה שאם הם יוציאו סינגל או דיסק או משו.. אז שיבואו גם לעוד הופעה בארץ במהלך הסיבוב הופעות!........ 33> בייי 316421410 -אייסי שלי

למעלה