רעיון D: ועוד משהו בקשר לכתבה הדוחה ב24

TaaaaaaaaaaL

New member
את כ"כ כ"כ כ"כ צודקת!

ב2 הנושאים אני מסכימה איתך! חייבים לעשות משו בקשר ל24 .. דחוף. איזה מעצבן. נמאס לי כבר מכל האנישם שרק משמיצים אותם דיי ..

LiHiLuSh

New member
אוקיי דחוףףףףף לפני שאני %&$^%&#

לא יודעת מה חח אוקי אז הנה סירטון שלהם בהופעה והכול מי שרוצה ליראות עוד יש בבלוג שלי אז זה הסירטון ואני חיב תלדעת על מה הם מדברים שם אהא איפו שהם יושבים עם הפרוט זה הורג אותי אני חייבת לדעתת http://www.viva.tv/Stars/Player/id/1460065/asset_id/48281/type/video/inter_id/479

Just Daniel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני שמחה שיש כזו היענות

P:: אז ככה, תשמעו, אני לא מטיפה לכולם להחרים את ערוץ 24, כי זו לא הכוונה שלי, חוץ מזה, גם נראה לי שיש חוק נגד זה או משו XD בכל מקרה, ציינתי את זה כהעמדה שאני נוקטת בעניין, כל אחד צריך לקחת את זה אישית ולחשוב אם זה מתאים לו. כל אחד ודעותיו P: הנה הכתבה ב24 למי שפיספס http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=1080 , זה באמת מגעיל מה שהלך שם. שימו לב שמי שכתב את הכתבה הזו הוא הכתב אסף הראל, אז אל תפילו אחרים בבקשה, בלי פאדיחות! מצאתי דרך לתקשר עם הנהלת האתר של 24, שלחתי להם מייל בו אני שואלת לאן עליי להפנות את המכתב שאכתוב על הכתבה של אסף הראל (כמובן שניסחתי את זה הכי טוב שיכולתי ^_^ זה יצא די רשמי ואני מקווה שיבינו שאחנו רציניות). השארתי אי מייל, ואני מחכה שיענו לי, אם צריך ולא יענו לי, אני אשלח אליהם פניה נוספת מצורפת במספר פלאפון. כשאקבל את הכתובת האימייל שאליהם צריך להפנות את המכתבים/המיילים אפרסם פה :)) אם מישהי מוצאת בינתיים משהו שאפשר להגיע דרכו להנהלת מגזין My Music או גוף מנהלי כלשהו של 24 שתכתוב P: 3>>> מקווה שנצליח להשיג בזה משהוו בנתיים, בקשר למכתבי תודה לטוקיו הוטל אי אפשר להגיד הרבה, חיפשתי בהמון אתרים ואני לא מוצאת שום אימייל. אם מישהי מוצאת משהו, שתודיע :))

0oSharoNo0

New member
וואי איזה מגעילים...

מזל שהם לא יודעים לקרוא בעברית... אם הם היו רואים את זה הם בטח היו מה זה נעלבים....!

0oSharoNo0

New member
וגם עדיין לא הבנתי מה הקטע הזה

שכולם כל הזמן כאילו מחפשים להשמיץ אותם ולהגיד עליהם דברים רעים.. כאילו פאק אנשים מה הם עשו לכם..!?! אז לא חייבים לאהוב אותם.. סבבה.. אבל גם לא חייבים להציג את זה ככה.. (או בכלל!) *זה מרתיחח!!*

הצעה...

כמו שהיה כתבה על אוונסנס שאמרו שהם אימו וכל החרא הזה ,ממש דפוקים הא?..=\ טוב בכול אופן תשלחו לכותב מכתב תגובה על הכתבה בשם כולנו ,אם כולם ירצו כמובן .

למעלה