די פשוט:רעיונות- איך מפילים את ממשלת הזדון מאז שהצטרפו הימין "הממלכתי" בחזרה?
להתפלל וגוש השמאל לא כל כך הולך יחד. הממשלה הזאת לא תלך כל כך מהר בהיותו רוב גדול. ועוד עם צירופו של גדעון סער. ואז הם יכולים להחליט על ביטול בחירות כן נכון בהיותם רוב. נראה לי שהאפשרות היחידה זה נבצרות של ראש הממשלה שגם כך סובל ממחלות לפי טענת המדיה. אחרת הוא ידאג להזכיר להם מי ניצח את החמאס והחיזבאללה וכל היתר ישכחו לודי פשוט:
א. ממתינים להכרזה על מועד הבחירות הבא.
ב. מספר חודשים או שבועות לפניו לוקחים חופש מהעבודה ומשקיעים את הזמן עד לבחירות בשכנוע מצביעים שלא להצביע למחנה הלאומי אלא לגוש השמאל.
ג. ביום הבחירות הולכים ומצביעים למפלגה כלשהי מגוש השמאל.
ד. מתפללים לאורך כל הדרך ומקווים לטוב.
אף אחד לא הולך כמובן לבטל את הבחירות. השמצת הפחדה חביבה (אם כי שחוקה להחריד), אבל זה לא עומד על הפרק. מה לעשות, ההנהגה שלנו ממלכתית ודמוקרטית. אין עילה כרגע לנבצרות רוה"מ כך שזה לא עומד על הפרק.להתפלל וגוש השמאל לא כל כך הולך יחד. הממשלה הזאת לא תלך כל כך מהר בהיותו רוב גדול. ועוד עם צירופו של גדעון סער. ואז הם יכולים להחליט על ביטול בחירות כן נכון בהיותם רוב. נראה לי שהאפשרות היחידה זה נבצרות של ראש הממשלה שגם כך סובל ממחלות לפי טענת המדיה. אחרת הוא ידאג להזכיר להם מי ניצח את החמאס והחיזבאללה וכל היתר ישכחו לו
מרי אזרחילי אין מושג. ואגב, אם תקחו את ראשי התיבות שלהם תקבלו באסה (בוסקילה, אלקין, סער, השכל).
הפיכה צבאית!מרי אזרחי
אלא אם כן אתה במקרה רמטכ"ל צה"ל או לכל הפחות גנרל בצבא הישראלי, הרי שאין בתשובתך זו מענה לשאלתך שבכותרת. בכל אופן, הרושם מהכותרת הוא שביקשת לשמוע על רעיונות שתוכל ליישם בעצמך, אולי עם קבוצת חברים, אולי עם מחנה שלם. מה שאתה מציע כאן זה משהו שמישהו (או 'מישהם') אחר לגמרי צריך לעשות. מישהו שככל הנראה קצת יותר מבין את מושג הדמוקרטיה ואת העולם בו הוא חי ואת תפקידו בו.הפיכה צבאית!
כשגנץ מוביל בסקרים ויש לו גוש יותר גדול בסקרים של ערוצי 12 ו-13 איזה מנהיג צבאי ייעשה הפיכה כשלפי הסקרים של ערוצי 11-12-13 הבחירות בכיס של גנץ אם בנט לא מתמודד? ואייזנקוט בכלל נשמע כמו חלום ציבורי שאם רק יקבל מפלגה יקבל 30 מנדטים בבת אחת.הפיכה צבאית!
הייתי רוצה לקוות שאף "מנהיג צבאי" בישראל לא יהין "לעשות הפיכה (צבאית)" גם ללא כל קשר לכמות המנדטים של גנץ בסקרים חסרי המשמעות של ימינו. ככל שבמקרה אתה מכיר "מנהיג צבאי" שכן מוכן לכך וכל מה שעוצר אותו אלו הסקרים והמנדטים שגנץ מקבל שם, אבקשך לסור לאלתר לתחנת המשטרה הקרובה ו/או לפנות בפניה בהולה ללשכת היועמ"ש ולדווח על הנ"ל. מדינת ישראל בסכנה כל עוד אדם זה מתהלך חופשי, יהא אשר יהא.כשגנץ מוביל בסקרים ויש לו גוש יותר גדול בסקרים של ערוצי 12 ו-13 איזה מנהיג צבאי ייעשה הפיכה כשלפי הסקרים של ערוצי 11-12-13 הבחירות בכיס של גנץ אם בנט לא מתמודד? ואייזנקוט בכלל נשמע כמו חלום ציבורי שאם רק יקבל מפלגה יקבל 30 מנדטים בבת אחת.
בסקרים המהימנים של ערוץ 14 גנץ רחוק מאוד מאוד מלהובילכשגנץ מוביל בסקרים ויש לו גוש יותר גדול בסקרים של ערוצי 12 ו-13 איזה מנהיג צבאי ייעשה הפיכה כשלפי הסקרים של ערוצי 11-12-13 הבחירות בכיס של גנץ אם בנט לא מתמודד? ואייזנקוט בכלל נשמע כמו חלום ציבורי שאם רק יקבל מפלגה יקבל 30 מנדטים בבת אחת.
להזכירך, ממשלת הזדון והחורבן והתומכת טרור כבר עפה, בבחירות האחרונותלי אין מושג. ואגב, אם תקחו את ראשי התיבות שלהם תקבלו באסה (בוסקילה, אלקין, סער, השכל).
החורבן של השבעה באוקטובר בא לאחר הבחירות תחת הממשלה הזאת.להזכירך, ממשלת הזדון והחורבן והתומכת טרור כבר עפה, בבחירות האחרונות
צודק 100%. אבל זה יכול היה להיות מוקדם או מאוחר יותר באותה מידה.החורבן של השבעה באוקטובר בא לאחר הבחירות תחת הממשלה הזאת.
ונבנתה בעיקרה תחת הממשלה הקודמת. אז מה (על שתי העובדות הללו)?החורבן של השבעה באוקטובר בא לאחר הבחירות תחת הממשלה הזאת.
תשובה לכך שהממשלה הקודמת היא ממשלת זדון, חורבן ותומכת טרור. שלפחות בעניין החורבן אי אפשר לומר שזאת רק הממשלה הקודמת.ונבנתה בעיקרה תחת הממשלה הקודמת. אז מה (על שתי העובדות הללו)?
כאמור, אז מה? ממני לא שמעת את המילים שבחרת להשתמש בהן. לא על הממשלה הקודמת ולא על הנוכחית. אז אם חשוב לך לעשות כאילו, הנה עשית. אם תוכל לנסות להסתפק בדברים שאני אכן אומר במקום להמציא לי אמירות ומחשבות, יש מצב שהדיון יהיה יותר ענייני ובוודאי יותר מעניין .תשובה לכך שהממשלה הקודמת היא ממשלת זדון, חורבן ותומכת טרור. שלפחות בעניין החורבן אי אפשר לומר שזאת רק הממשלה הקודמת.
התגובה הייתה לנסיך שטען שממשלת הזדון, התמיכה בטרור והחורבן הוחלפה בבחירות. וחלק נכבד מהליכודניקים לא מאמינים בכך שממשלת האנדרדוגיס פעלה לטובת המדינה כפי שנראה לה, אלא רואים בה ממשלת בוגדים שפעלה נגד המדינה במכוון, כפי שגם הרל"בים מאשימים את הממשלה הנוכחית שהיא פועלת בזדון נגד המדינה. הנה אפילו בשרשור הזה רל"בניק כינה את הממשלת ממשלת זדון אפילו בפתיחת השרשור וביביסט טען שממשלת הזדון הייתה הממשלה הקודמת.כאמור, אז מה? ממני לא שמעת את המילים שבחרת להשתמש בהן. לא על הממשלה הקודמת ולא על הנוכחית. אז אם חשוב לך לעשות כאילו, הנה עשית. אם תוכל לנסות להסתפק בדברים שאני אכן אומר במקום להמציא לי אמירות ומחשבות, יש מצב שהדיון יהיה יותר ענייני ובוודאי יותר מעניין .
כך או אחרת כאמור מעלה, כל הסיפור הוא מבחינתי בגדר "אז מה?". הרי ברי שכל ממשלה עושה את מה שהיא חושבת שנכון לעשות לטובת המדינה ובטחונה. זה נכון לממשלת האנדרוגינוס כמו שזה נכון לממשלת נתניהו. האם הן שוגות מעת לעת? בוודאי. מי שלא עושה לא שוגה. האם אנחנו כרגע בקטע של 'חוכמה בדיעבד'? בוודאי. אמנם אני משתייך למחנה שמזהיר מפני כל הנ"ל כבר עשרות שנים, אבל זה לא משנה את הנ"ל.
תכל'ס, אירועי שמחת תורה היו בקנה שנים והחמאס עבד עליהם שנים. זה אומר תחת ממשלת נתניהו בדיוק כמו תחת ממשלת האנדרוגינוס. זה שבמקרה זה קרה תחת ממשלה א' ולא ממשלה ב', מקריות לחלוטין או אם תרצה, תוצאה של חוסר האחריות של המוחים נגד הרפורמה המשפטית. אבל גם במקרה כזה, על אף שכבר בזמן אמת טענתי שהם מסכנים את בטחון ישראל, לא אראה בכך משהו שמאפשר לייחס להם אשמה במובן המלא של המילה.
היא שורשרה אלי (ראה #18).התגובה הייתה לנסיך
זה השיח בדורנו. אני סבור שזה שגוי ב99% מהמקרים. ברור לי לגמרי שרוב רובו המוחלט של הפוליטיקאים בישראל פועל לטובת המדינה כפי שכל אחד מהם רואה זאת ועל-פי השקפתו העניינית. זה נכון לאלו שאני מזדהה עם עמדותיהם בדיוק כמו שזה נכון לגבי אלה שאינם כוס התה שלי. כמובן שיש חריגים. תמיד יש. בכל מקום ובכל דבר. אבל בגדול זה המצב לעניות דעתי.... שטען שממשלת הזדון, התמיכה בטרור והחורבן הוחלפה בבחירות. וחלק נכבד מהליכודניקים לא מאמינים בכך שממשלת האנדרדוגיס פעלה לטובת המדינה כפי שנראה לה, אלא רואים בה ממשלת בוגדים שפעלה נגד המדינה במכוון, כפי שגם הרל"בים מאשימים את הממשלה הנוכחית שהיא פועלת בזדון נגד המדינה. הנה אפילו בשרשור הזה רל"בניק כינה את הממשלת ממשלת זדון אפילו בפתיחת השרשור וביביסט טען שממשלת הזדון הייתה הממשלה הקודמת.
אבל הממשלה הקודמת הכינה את הקרקע ל-7/10 יחד עם אחים לנוחבההחורבן של השבעה באוקטובר בא לאחר הבחירות תחת הממשלה הזאת.
כן, לפיד ובנט אחראים לאסון בדרום, בצפון, להתדרדרות הכלכלה וכדומה. שטויות במיץ. לפיד אמר, וזה נחרט לי בראש טוב וטוב, לנתניהו ולשותפיו בקואליציה, ביום חזרתו של ביבי לשלטון: "אנחנו תיכף חוזרים, רק תעשו טובה. תשתדלו לא להרוס". לא האמנתי שמלאכי החבלה יצליחו, אבל הנה: אנחנו שילוב של ונצואלה ולבנון. ממדינה ליברלית ומשגשגת, למדינה נחשלת שנשלטת ע"י דתיים פנאטיים. מה מבדיל את סמוטריץ' ובן גביר מחמאס וחיזבאללה, חוץ מהמחסור בטילים שהם היו יורים על חילונים ושומרי מסורת- אם היה בא להם?להזכירך, ממשלת הזדון והחורבן והתומכת טרור כבר עפה, בבחירות האחרונות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.