רעיונות- איך מפילים את ממשלת הזדון מאז שהצטרפו הימין "הממלכתי" בחזרה?

נסיך.333

Well-known member
נגיד שזה לא היה קורה וזה היה רק תוצאה של ניסיון של הימין לבטל את הדיקטטורה של בג"צ ואם לא הייתה רפורמה אף אחד לא היה מחמם את האווירה למלחמת אחים ואז החמאס לא היה מרגיש את החולשה שלנו, אז היינו במערכת הבחירות ה-12 כשבכל שנתיים יש שלוש מערכות בחירות.
ולמה צריך מערכת בחירות כל שנתיים?
בגלל שהשמאל לא מקבל את התוצאות?
שהם לא למדו מהי דמוקרטיה?

דגלמנגל

Well-known member
ולמה צריך מערכת בחירות כל שנתיים?
בגלל שהשמאל לא מקבל את התוצאות?
שהם לא למדו מהי דמוקרטיה?
תשאל אחרת, למה צריך הפיכה שלטונית לכינון דיקטטורה,
האם בגלל שהימין לא מקבל את העובדה שישראל דמוקרטית
וכל אזרח נתון לשפיטה וענישה, אפילו אם הוא ר"מ, רח"ל...?

levrob

Active member
כפי שנראה היום ישנן ניסיונות לפעול בניגוד לחוק למשל במינוי מקורבים (דודו אמסלם) למשל בן גביר משתלט על המשטרה שר התקשורת מנסה לשלוט במדיה ועוד כל עוד בית המשפט העליון קיים תמיד ישנה אופציה לחסום מגמות אלה. לכן שר המשפטים מנסה לתמרן את בג"ץ עם בחירת הנשיא לעליון (לא לפי ותק) אלא לפי נוחיותו

evglev1

Well-known member
מנהל
האם ישראל לא הייתה דמוקרטית לפני 1992, שהיה צריך את המהפכה של אהרון ברק?

דגלמנגל

Well-known member
האם ישראל לא הייתה דמוקרטית לפני 1992, שהיה צריך את המהפכה של אהרון ברק?
אהרון ברק לא חוקק חוקי דיקטטורה, נתניהו - כן. זה התחיל בקורונה, עם חוק הסמכויות, שדמה להפליא לחוק ההסמכה בגרמניה ב-1933.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכוונה לטרור יהודי?
האיש מדבר מהזיותיו. חלק מהאוטו-אנטישמיות/ישראליות של השמאל הקיצוני בישראל. עצוב שזה קיים, אבל זה כולל פנטזיות על טרור יהודי, על שרים שקשורים לכך ושאר המצאות.

levrob

Active member
האיש מדבר מהזיותיו. חלק מהאוטו-אנטישמיות/ישראליות של השמאל הקיצוני בישראל. עצוב שזה קיים, אבל זה כולל פנטזיות על טרור יהודי, על שרים שקשורים לכך ושאר המצאות.
כפי שאתה לא יכול למכור פריט שלא שלך כך אתה לא יכול להיות אנטישמי או אוטואנטשמי אולי כדאי להוריד קצת להבות לגבי אנטישמיות שלמדנו להשתמש בו כתירוץ לכל כשלון אותו אנטישמיות שיהדות מזרח אירופה יצר בעצמו. האם לשרוף בית עם משפחה שלמה ערבית, או להתנפל על ישוב ערבי מה טיול בחיק הטבע אז אל תתחיל עם סיסמאות עלובות אלא תתייחס לעובדות. איני רוצה לחשוב אם חס וחלילה היו עושים לך את זה

Harrington

Well-known member
מנהל
כפי שאתה לא יכול למכור פריט שלא שלך כך אתה לא יכול להיות אנטישמי או אוטואנטשמי אולי כדאי להוריד קצת להבות לגבי אנטישמיות שלמדנו להשתמש בו כתירוץ לכל כשלון אותו אנטישמיות שיהדות מזרח אירופה יצר בעצמו. האם לשרוף בית עם משפחה שלמה ערבית, או להתנפל על ישוב ערבי מה טיול בחיק הטבע אז אל תתחיל עם סיסמאות עלובות אלא תתייחס לעובדות. איני רוצה לחשוב אם חס וחלילה היו עושים לך את זה
מה לעשות, בעיני זאת אוטו-אנטישמיות/ישראליות בדיוק כפי שציינתי. אתה יותר ממוזמן להתמודד עם הטענה במקום לחלק לי ציונים ולחנך אותי מה לחשוב או לכתוב.

levrob

Active member
מה לעשות, בעיני זאת אוטו-אנטישמיות/ישראליות בדיוק כפי שציינתי. אתה יותר ממוזמן להתמודד עם הטענה במקום לחלק לי ציונים ולחנך אותי מה לחשוב או לכתוב.
מה בידיוק האנטישמיות בטענה שלי? זה שקבוצות קיצוניות עושות פוגרום אצל ערבים? האם אמרתי משהו לא נכון או אינפורמציית פייק? אני חושב שכאשר בבית ספר דתי אשכנזי לא מוכנים לקבל ילדות ספרדיות מה זה נכון גם אנטישמיות וגם גזענות. לבוא לטעון על משכתבי לגבי הפורעים שהשמאל אנטישמי בגלל שרואים בהם סתם פושעים. הנה התמודדתי עם הטענה לאנטישמיות למרות שבתשובתי הקודמת כבר התייחסתי לזה

levrob

Active member
בטענה שלך? שום דבר מיוחד נראה לי, אבל לא בטוח שהתעמקתי בה. מי דיבר עליך בכלל? רוצה לקרוא שוב את השתלשלות הדיון בינינו?
נראה לי שאתה התבלבלת כי אנו שוחחנו על האנטישמיות המדומה שהמצאת אז תחזור לפוסטים שלך למרות שבעצם אני לא אתייחס לסגנון הביבסטי הבוטה שלך יותר

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה לי שאתה התבלבלת כי אנו שוחחנו על האנטישמיות המדומה שהמצאת אז תחזור לפוסטים שלך למרות שבעצם אני לא אתייחס לסגנון הביבסטי הבוטה שלך יותר
אני מיושר לחלוטין עם דברי יקירי :). בתגובה #56 הגבתי לשאלתך אם כוונת הכותב ב#42 היא לטרור יהודי אם לאו. 3 סבבים מאוחר יותר החלטת משום מה שאני מכנה את עמדתך (שכאמור לא ממש התעמקתי בה ואין לי מושג על איזו עמדה אתה בדיוק מדבר, מתוך כמה שהעלית כמדומני) אוטו-אנטישמית, אלא שבשום מקום לא עשיתי זאת :).

כאמור, קרא את השתלשלות הדיון בינינו ותיווכח בקלות ומהירות בסיטואציה לאשורה. משם לשיקולך אם וכיצד להתייחס לעמדתי (לכנות אותי ביביסט ללא כל קשר לדעותי ולברוח זאת כמובן גם אפשרות לגיטימית. כמו תמיד, הכל צפוי והרשות נתונה :)).

evglev1

Well-known member
מנהל
מה בידיוק האנטישמיות בטענה שלי? זה שקבוצות קיצוניות עושות פוגרום אצל ערבים? האם אמרתי משהו לא נכון או אינפורמציית פייק? אני חושב שכאשר בבית ספר דתי אשכנזי לא מוכנים לקבל ילדות ספרדיות מה זה נכון גם אנטישמיות וגם גזענות. לבוא לטעון על משכתבי לגבי הפורעים שהשמאל אנטישמי בגלל שרואים בהם סתם פושעים. הנה התמודדתי עם הטענה לאנטישמיות למרות שבתשובתי הקודמת כבר התייחסתי לזה
אין שום הוכחות למעורבות של בן גביר במעשים האלה למרות שהתקשורת רוצה לערב אותו בכוח וגם אם בן גביר מייצג כעורך דין את מבצעי המשימה זה לא הופך אותו לשותף למעשה.

נסיך.333

Well-known member
הם עשו יותר מזה..
אם אנחנו היינו עושים יותר הם היו יושבים בשקט

למעלה