רעיונות מנסיונכם...

רעיונות מנסיונכם...

זהו, החלטתי אני לא יכולה להמשיך ככה יותר!!! לפני כחודש וחצי עברתי לתפקיד חדש בעבודה עם בוס חדש, עקב התפקיד אני מוצאת את עצמי מגיעה כל בוקר לעבודה בשבע וחצי ולפני שבע בערב לא יוצאת בחזרה.
לאחר שהתרגלתי מהבוס הקודם שאין לו בעיה שאאחר וזאת עקב רכיבות בוקר שלי, החלטתי שאני הולכת לבקש מחר מהבוס הנוכחי אישורים לאחר בבקרים (וכך אוכל לחזור לרכיבות בוקר שכל כך חסרות לי) בפועל- אני לא רוכבת בבקרים מעל חודשים דבר שחסר לי עד חסר מאד. (שלא לדבר על תופעות הלוואי שאני מוצאת את עצמי משמינה מיום ליום עקב מחסור בפעילות גופנית) אני חייבת לדבר מחר עם הבוס ולבקש ממנו אישור לאחר בבקרים. אתם העובדים - מה אומרים? הרי אם אגיד לו שאני רוצה לאחר כי אני רוכבת בבקרים, הוא יסתכל עלי במבט תמוה ולא יבין אותי... (למה לצאת לרכוב בשש בבוקר???) איך אתם שיכנעתם את הבוס שלכם לתת לכם ולאפשר לכם לאחר לעבודה בימי הרכיבה????

והוא יגיד:

"תשמעי.. זה לא הזמן... את יודעת שלחוץ עכשיו ... שיש הרבה פרוייקטים לעבוד עליהם..." ואני... אני חייבת שהוא יאשר לי. אני משתגעת בלי הרכיבות בוקר זה כל כך.. כל כך חסר לי!!!!! אני חייבת לשכנע אותו!

אני לא מתכוונת לשקר

זה נוגד את עקרונותי. אני מתכוונת להגיד לו שאני רוצה לאחר בגלל הרכיבות בוקר. השאלה (לאחד שלא רוכב ולא מבין את תחושת ה"היי" שיש מהרכיבות) עד כמה הוא יבין את המשמעות ההכרחיות שלי לצאת לרכיבות בוקר (במקום להיות בעבודה ולהספיק לעשות עוד כמה דברים)

CArlicK

New member
בנושאים כאלה אני דוקא מבינה...

בתוך אחת שעובדת כמו חמור כבר 4 שנים ועכשיו עוזבת בגלל שחיקה מטורפת את ח י ב ת להסביר לו את החשיבות ואת העובדה שהתפוקה שלך רק תצמח עם תוכלי לרכב לפני שעות העבודה קחי אותו לשיחה רצינית ותסבירי לו הוא גם בנאדם - הוא יבין כמובן שתתחיבי לאחר כמה שפחות ולעשות את המקסימום להדפיק את הפער ובלה בלה בלה אבל אסור אסור אסור לוותר על דברים שממש חשובים לך בגלל עומס בעבודה זה לא חכם לא בריא והכי חשוב - אין לזה סיכוי לאורך זמן! בהצלחה!

תזמיני אותו לרכוב.

ובכלל ספרי לו כמה זה טוב לך וכמה זה מיעל ומשפר את הרגשתך ואת איכות עבודתך.

הוא ביג בוס (סמנכ"ל החברה)

אז זה נראה לי שקצת יהיה קשה. "אה.. דרך אגב, ביג בוס.. ממחר אני מתחילה להגיע בעשר לעבודה במקום בשבע... רק שתדע..." המממ.. לא נראה לי...

רגע, את מתחילה כל יום ב-7:00 ../images/Emo35.gif

איחור של שלוש שעות זה באמת לא הולך ברגל! איזה חוסר אונים אני לא יודע מה לומר. הייתי מעמיד טריינר במשרד - איך זה?

didi651

New member
רפי יופי של רעיון , אבל

קודם כל צריך לשאול את בעל(ת) הטריינר
, שנית בעקבות הטריינר ינדדו למשרד האופנים, הבגדים, הנעלים...

בחיים יש בחירות קשות

הדס. יש לקבוע סדרי עדיפויות בחיים. כמנהל שעוסק בספורט עוד טרם נולדת, הייתי מציב בפניך את הברירה בין קריירה במחלקתי לבין אימונים בארגון אחר !! תתאמני שעה קודם או בערב. אני מתאמן ב-5:00 בבוקר ועדיין ראשון במשרד. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. רזי

אז אני אספר לכם על מר גורלי

במקום עבודתי הקודם, הועברו כל המשרדים לאזור התעשייה הר טוב שליד צומת שימשון. אני מונתי על תיכנון ועיצוב המקום. אז על מה חושב רוכב אופניים שגר בירושלים ועובד בהר טוב? לרכב כל יום לעבודה מירושלים דרך צובה לצומת שימשון ובחזרה בערב. ניצלתי את עצם מינויי על תכנון המשרדים החדשים והפינה הכי מושקעת במקום היתה המקלחת. נשמע אידיאלי. לצערי החברה נקלעה לקשיים ופוטרתי אחרי שהספקתי לנצל את המקלחת רק פעם אחת. כמה עצוב.

אבל אי אפשר לרכוב בחזרה.. ../images/Emo10.gif

לא הייתי לוקחת סיכון לרכוב בדרך חזרה בחושך. ולא רפי, טריינר במשרד זה לא רעיון טוב..

רמי לשם

New member
אבל אפשר לנסוע באוטובוס

עם האופניים (אמורים לשלם עוד חצי כרטיס). אם אני הייתי במקומך הייתי הולך לכיוון הזה. רכיבה בבוקר לעבודה, מקלחת שם וחזרה עם אוטובוס. יתרונות: - אפשר להתאמן כל יום. - זה לא פוגם בלוח הזמנים הצפוף שלך (7:00 בעבודה). מה שחסר לך זה מקום להתקלח - אפשר לבדוק במכוני כושר בסביבה אם את לא מוצאת משהו אחר - ותיק גב שיהיה מספיק גדול לסחוב את כל הביגוד שלך ליום העבודה.

למעלה