רעיונות מנסיונכם...

הכי טוב....

תערכי רשימת סיבות למה את צריכה לאחר בבוקר ותתני לו להחליט מה מתאים לו...

yosi53

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo39.gif תובילי אותו..

תובילי אותו אל מטרתך הדס. תתחילי ברעיון מקורי : שלום בוס.(רצוי לקרוא לו בשם אם יש לו)יש לי רעיון כיצד ליעל את העבודה.. נו.. המ...ממ- הוא יגיב - עוד עובדת שרוצה לנהל לי את העסק .. ת'שמע, קראת שעובדים עם כושר גופני יעילים יותר? מספיקים יותר, נלהבים יותר.. נו, אז מה, נסדר לכולם מנוי למכון כושר? לא לכולם, אני מדברת רק על עצמי, וזה לא יעלה לך אגורה. המ.. מעניין - הוא יגרד בפדחתו. אז הרעיון הוא כזה. אני רוכבת על אופניים כל בוקר, ותשמע, אחרי טיול כזה בטבע אני מגיעה לעבודה מאושרת עם חיוך מאוזן לאוזן, ועם מרץ כפול ומכופל לעבוד . בסדר, אז בשביל מה את צריכה אותי הדס? ובכן, אני אאלץ לאחר מעט כל בוקר, אבל...אני מבטיחה להגיע כל בוקר עם חיוך ישר אליך למשרד (זה יעבוד רק אם הוא מת על החיוך שלך) ולהתחיל לעבוד מיד וללא שהיות. ומה יהיה עם העבודה שלך? יש כמה אפשרויות: או שאצא מאוחר יותר, או שאוותר על הפסקת הבוקר/צהרים. או שאעבוד גם בימי שישי. או שאקח עבודה הביתה. (תבחרי את הטוב ביותר). תשמעי, אם הוא מת על החיוך שלך... זה עשוי לעבוד. בסוף יתברר שהוא גם רוכב....

חחחחחחחחח - ../images/Emo13.gif

מבטיחה לעדכן מחר בתוצאות. יש לי ישיבה איתו מחר ב- 11 ואני כבר רואה את הגרוע מכל, רואה איך אני נכנסת לישיבה- והוא מטיל עלי פרוייקטים נוספים, ואני מורידה את החיוך ויוצאת מראש מורכן מהמשרד שלו בלי לבקש...
במחשבה שניה, אמא שלי תמיד אומרת: "את ה"לא" כבר יש לך, הכי הרבה תרוויחי את ה- "כן" " אז אבקש וזהו... רק שיסכים!!!!!!

הדס תחשבי חיובי..

היום בלילה לפני השינה תחשבי ותדמייני איך בדיוק את נכנסת אליו עם הבקשה ואיך הוא נותן לך תשובה חיובית... נראה לי שזה יצליח לך...

lotmit

New member
הדס, אפשר גם למצוא פשרה -

קחי יומיים בשבוע שאת לא תלויה בפגישות/עבודה עם אנשים אחרים-תרכבי בהם בבוקר, ותשארי בערב יותר מאוחר. בנוסף יש עוד את שישי ושבת לרכוב. 4 פעמים בשבוע על אופניים לא מספיק? ובכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה מחר. אם תרצי מספיק, זה יקרה.

giladz

New member
רכיבת בוקר

כשעבדתי (עד לפני 3 שבועות) פשוט הייתי מגיעה בימי רביעי ב10 בבוקר ולא אומר כלום. הפרטנר שלי(לרכיבה על אופנוע שטח) פשוט הגדיר את יום רביעי בתור יום האימון שלו ומגיע בצורה קבוע מאוחר ביום זה. פשוט תסבירי לבוס שלך שאת מתאמנת (אם תסבירי שאת מתכונת להתחרות זה יהיה יותר פשוט) ולכן את רוצה לאחר ביום מסוים בצורה קבועה. אני כל כך הסתדרתי טוב אם הבוס שלי שבסוף פשוט התפטרתי. גלעד

לא! רוכבת משש עד שמונה בבוקר,

(שזה באמת המינימום האפשרי) והשעה כבר שמונה, מגיעה הביתה מתקלחת מסתדרת וצריכה להגיע עד ת"א הקיצ'ר ניסיון העבר הראה שלפני תשע וחצי - עשר , לה הצלחתי להגיע לעבודה בימים שרכבתי.

shaylr

New member
אפשר להתחיל מפעם בשבוע

וככה, לאט לאט, להציב עובדות בשטח. לבדוק, כאשר יש פחות לחץ בעבודה, לצאת מוקדם יותר (עוד מעט תזרח השמש עד מאוחר). לזרוק בדרכים סמויות, עד כמה האופניים חשובות לך (אופס, מגזין אופניים על שולחן העבודה, או, במקום שקיות של ZARA תשתמשי השקיות של "מצמן" וכאלו) או לחילופין, לעבוד בחברה לטיולי אופניים !!! אומנם שכר לא משהו בכלל, נשרפים מהשמש, וכל הזמן יש טיולי משפחות, אבל...

טוב.... יצאתי מהבוס ו....

עשיתי בדיוק כמו שהצעתם לי, חייכתי אליו, אמרתי לו את האמת, סיפרתי לו שזה כל כך חסר לי, הלכתי על הרגש... והוא שתק, חייך ואז אמר: "הדס, אין שום בעיה.., את יכולה להגיע יותר מאוחר..."
יש לי בוס מדהיםםםםםםםםםםםםםם
זהו, חברים- חוזרים לעניינים ולרכיבות בוקר. יששששששששששש - ואווו איזה כיף. אז יאללה, מי מצטרף אלי לרכיבות בוקר, נתניה חדרה נתניה? אהה.. ומאיזה שעה יש כבר אור בבוקר?

schwinnie

New member
יש לך בוס בעיקר חכם

כי כמה שהיית או לא היית עובדת טובה, יש לו עכשיו עובדת טובה עוד יותר. בהצלחה ברכיבות (וזהירות ממכוניות ושאר מרעין בישין).

ghasaf

New member
מהכרות אישית עם המנכ"ל שלך ../images/Emo117.gif

אם תפני אליו מחר, ממחרתיים יהיה לך המון זמן פנוי לרכיבה.

אסףףףףףףףף- עכשיו הבנתי אותך ../images/Emo8.gif

אז קודם כל ניגשתי לסמנכ"ל ולא למנכ"ל ודבר שני, אם אתה מכיר את מ.ד. אז אתה בטח יודע עד כמה הוא אדם נפלא...

avihalbi

New member
מניסיון

כמי שיוצא ב07:30 לעבודה וחוזר ב-23:00 הביתה. מצאתי שהדרך הטובה ביותר היא לשבור את יום העודה ב-16:00 לשעה עד שעתיים רכיבה ואז הכל מתגמד ליד... בהצלחה !!

למעלה