רעיינות לבקשת סליחה

שני 4004

New member
לחובטת שטיחים

כבר הגעתי אליו עם עוגת דיוקן לפני כחודשיים ביום הולדתו ה 31 לחנות של אביו
עם עוגה ,הבן צרח עליי כמו משוגע ,לאחר חודש וחצי נרגע ושוב התהפך
הוא לא אדם יציב בנפשו תמיד אמר לי זאת .
&nbsp
אני דווקא מאוד בוגרת ממנו כמובן שמנטלית וגם בגיל 35.

לא, את לא יותר בוגרת ממנו, את בדיוק אותו הדבר

אדם בוגר היה מבין שבמצב עניינים שכזה אומרים לרגש שלום ותודה ומעבירים פיקוד להיגיון שאומר "זה גבר לא טוב לי לזוגיות, אין לו יכולות בינאישיות מתאימות לניהול זוגיות ולכן אין טעם להישאר איתו". אדם בוגר מוכן לשלם מחיר של כאב ושיברון לב כי הוא יודע שזה מה שיציל אותו מאסון יותר גדול (חתונה עם אדם לא מתאים, הבאת ילדים לעולם עם אותו אדם ולאחר מכן כצפוי גירושין כואבים עם מחירים שישלמו כולם מסביב, כולל המשפחה המורחבת והילדים...). אדם בוגר יודע להסתכל לא רק על הרגע אלא גם על העתיד של עצמו. והעתיד שלך איתו, איך שלא מסתכלים על זה, נראה רע. זה מה שאת רוצה בשביל עצמך?

tal902

New member
כל מילה בסלע

חבל שכבר נגמרה ההרשמה לגני הילדים, שני החבר'ה האלה מתאימים בול לגן.

אם את בוגרת

אז תתנהגי באופן בוגר
הוא לא אדם אחרון על פני האדמות
בן אדם אומר לך ללכת למה לחזור?
זה הבעל שאת רוצה ? כזה שיתהפך עליך כל שני וחמישי רק שאת כבר תהיה עם 5 ילדים??!?!?!
למה להיות במקום שאת לא רצויה בו?
ולמה לבקש סליחה על התנהגות ילדותית שלו?
בקיצור תמצאי לך גבר שיכבד אותך ולא יגיד לך בואי ולכי פעמים ביום

שני 4004

New member
לקרן אור 32

צודקת מה חבילה שמעבירים אותה ממקום למקום .. מעולם לא הייתה לו חברה מקווה שילמד פעם להתנהג לבאות אחריי..

Shamy

New member
תראי אני מסכימה איתך

אהבתי חלקית את התגובה הייתי מעדנת קצת באופן אישי אבל את צודקת

מצטערת, אין פה מקום לעידון

זה מקרה קלאסי לפטיש בראש.
למרבה הצער מדובר כנראה בראש כל כך קשה שהוא עמיד גם בפני פטיש 5...

שני 4004

New member
חובטת שטחים

אני מסכימה , החלטתי להמשיך הלאה הוא לא שווה אפילו דמעה שזולגת מעייני..
&nbsp
השם הציל אותי מפניו ... גם הייתי מפרנסת אותו ואת הילדים ... ועוד..
&nbsp
מודה לך על תגובתך

Shamy

New member
נסכים לא להסכים יקירתי בעניין זה

אבל אני עדין שמחה שהשתתפת בדיון ורצית לתרום מידע וערכך המלא ועל כך אני שמחה , כמו כן אני רואה שיחסית את עידנת את נוסח התגובות שלך (את פלפלית וזה חלק ממה שאת...) ואני מעריכה אותך בפורום יישר כוח

orig429

New member
דעתי

את אישה בשנות ה30 לחיה שטרם חוותה מערכת יחסים נורמלית.
ההתנהגות שתיארת די מאד מסגירה את זה.
אולי זה נובע מחסכים, מעצורים פסיכולוגים. זה משהו שרק איש מקצוע יוכל
לתת לך מענה על כך.
&nbsp
בכל מקרה. אין לך סיבה לחזור לאקס. הוא גם לא נשמע בוגר לגילו, בכל הנוגע
למערכות יחסים ולגבי הבחור האחרון שיצאת איתו.
תניחי לו לנפשו. שלחת לו מכתב והוא לא ענה ובצדק.
כל אדם נורמלי שהיה מקבל הודעה כזאת, היה מסנן את האדם ששלח מכתב
כזה לאלתר.
&nbsp
החיים קצרים. עשית טעויות, את תעשי עוד הרבה.
תלמדי מהם ותמשיכי הלאה מתישהו סביר להניח שתכנסי למערכת יחסים נורמלית.

tgranot

New member
לפי סיפוריך עושה רושם שהפרידה לא הייתה חלקה

ונותרו מטענים.. לכן הייתה זאת טעות מצידך להגיע למקום העבודה שלו עם עוגה ללא תאום מראש. אין שום קשר לשמירת מסורת, את כרגע במצב שאם את עדיין רוצה סיכוי ליצור מקרב עם האיש צריך לעשות זאת גלויות . צרי עימו קשר בכתב, ובקשי את האפשרות להתנצל ותני לו את האפשרות להחליט האם הדבר מתאים לו או שלא. במידה ויסרב, יצאת ידי חובתך.
כמו כן, אינני יודע מה הם השיקולים שהביאו אותך לחשוב כי מגיע לך יותר טוב ממנו. יכול להיות שאת צודקת, יכול להיות שלא. מה שברור הוא שכל עוד את באמת חושבת כך, אין סיכוי לקשר בריא בינכם, ולכן עדיף לך להתנתק ולהמשיך הלאה.

שני 4004

New member
ושוב התהפכות

אתמול בלילה האקס כתב לי הודעה ???? תעני לי ... ההודעה נשלחה אליי ב2:00 לפנות בוקר, הוא הסיר את החסימה בוואטס. השבתי לו כעת בוקר אור ישנתי בשעה הזאת ... מה נשמע? ולא הגיב.. יום אחד הוא מסוגל לצרוח ולהגיד לא רוצה שום קשר תעזבי אותי לנפשי, ויום למחרת הוא יכול לחפש אותי...

אם הוא ירצה לנסות שוב אציב לו תנאים אנסה לבגר אותו בכל כוחי גם אם זה יהיה כרוך בויתורים אישיים שלי. עם כל הבלאגן שהיה האיומיים אני אחליף מס והרמת קול. אנימוכנה לנסות ,לפעמים אהבה לא יודעת הגיון . נכון שבסתר ליבי מגיע לי מישהו יציב בדעתו ובכלל קצת יותר מפוקס בחיים ...
מקווה ומייחלת לטוב.אני מודה לכם על התמיכה העצות ,איזה כייף שיש פורום כזה נחמד ... יום מבורך לבאי הפורום

tgranot

New member
כמו שאמרו הגששים, בנחת פינטו.

איך את מעיזה לישון בשתיים בלילה?

אם לא הגיב, תמתיני יום, ותשלחי מחר הודעה חוזרת או שיחת טלפון . אם הוא ממשיך להתעלם , אדיש, מתהפך, תביני לבד כי הוא פשוט משחק בך ומנסה למתוח גבולות. כן, ממש כמו ילד קטן.
את לא תוכלי בחיים לבגר בן אדם בן 30. הוא זה שצריך לרצות להתבגר. וגם את , וקודם כל בכך שלא תהי תלוייה בגחמות שלו , ולא של אף אחד אחר. ואין זה משנה כלל אם את אוהבת אותו מכאן ועד מאדים וחזרה, אם אינכם יכולים להגיע להבנות והסכמות לגבי הגבולות בקשר שלכם חבל על הזמן והכאב. צאי מהבור הזה כל עוד את יכולה , ונסי למצא משהו שגם ימצא חן בעינייך וגם תוכלו להעריך אחד את השנייה.

שני 4004

New member
כן באמת איך העזתי בכלל לישון ב2 בלילה ,לא יפה מצידי חחח

צודק בכל מה שכתבת , הפעם אם וכאשר נחזור אני אנהל אותה בצורה שאני מבינה לנכון ..ולא הוא יקבל נוקאאוט ללא שום דרך חזרה.
נקווה לטוב ..

A לוןA

New member
לדעתי הכל נורא ברור

את רוצה להתנצל, לחזור, להתידד או כל דבר אחר
והבחור אומר לך בפירוש- עזבי אותי, שחררי לא רוצה איתך שם קשר
&nbsp
אז למה ללחוץ? למה להטריד?
&nbsp
לא רוצה אז לא רוצה וחסל!
&nbsp
(אבל אני אוהבת אותו!! הוא תירוץ של ילדים בני 3.)

שני 4004

New member
הוא יצר קשר שלשום אם קראת בהודעה קודמת שכתבתי Aלון

ומאז כנראה שהוא מחפש שאצור קשר חזרה , אני בנתיים שוקדת על שמריי בקפידה גם כי נפגעתי וגם להראות לו שנוצרו חוקים והם מאוד ברורים.

למעלה